Koti Uutisia Donald Trump jättää yritysimperiuminsa

Donald Trump jättää yritysimperiuminsa

1

Donald Trump

Keskiviikkona vastavalittu Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ilmoitti Twitterissä jättävänsä kokonaan oman yritysimperiuminsa välttääkseen keskustelua mahdollisista intressikonflikteista. Trump kirjoitti keräävänsä jo nyt juridisia dokumentteja, joiden pohjalta hän on ulkona yritysimperiumistaan.

Tällä tavoin Trump on sanonut voivansa “keskittyä täysin maan hallitsemiseen ja tekemään USA:sta jälleen suuren”. Trump kirjoitti edelleen kertovansa 15. joulukuuta lehdistökonferenssissa yhdessä lastensa kanssa enemmän suunnitelmistaan.

“I will be holding a major news conference in New York City with my children on December 15 to discuss the fact that I will be leaving my...”
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump), marraskuun 30. päivä 2016

“Great business in total in order to fully focus on running the country in order to MAKE AMERICA GREAT AGAIN! While I am not mandated to…”
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump), marraskuun 30. päivä 2016

“Do this under the law, I feel it is visually important, as President, to in no way have a conflict of interest with my various businesses…”
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump), marraskuun 30. päivä 2016

Lähteet: Nordfront.se, Donald Trumpin Twitter-tili

1 KOMMENTTI

  1. No niin, tässä olisi esimerkkiä pääministerillemmekin. Miten jäävätä kaikki itseä koskevat ristiriitaisuudet ja epäselvyydet. Hallitaan ja allekirjoitetaan päätökset muuttei osallistuta itse päätöksentekoo mitenkään.

    Vaan oli se hyvä että Trump voitti. Nyt sodan aloitus siirtyi hamaan tulevaisuuteen. Ja talouskin alkaa pyörimään taas Suomessa kun Venäjälle saa alkaa viemään artikkeleita.

Comments are closed.