Koti Uutisia David Bampokeytä etsitään suomalaisnaisen raiskauksesta

David Bampokeytä etsitään suomalaisnaisen raiskauksesta

0

uk_david_bampokey

Suomalaisseurue kutsui tuntemattoman maahanmuuttajakaksikon asunnolle jatkoille. Isäntäväen ulkoiluttaessa koiraansa raiskasi siirtolaiskaksikko asuntoon ainoana suomalaisena jääneen naisen.

Ystäviensä luo yöksi mennyt nainen heräsi siihen, että kaksi miestä oli hänen päällään ja raiskasi häntä. Toinen raiskaajista, henkilö, joka saatiin kiinni, on nimeltään David Bampokey.

Isäntäpariskunta ja sittemmin raiskattu nainen olivat vahvassa humalassa, ja juominen jatkui kadulta löydettyjen raiskaajien seurassa.

Isäntäpariskunta lähti ulkoiluttamaan koiraa, ja raiskauksen uhri otti nukahtamislääkkeen, asettui olohuoneen lattialla olleelle ilmapatjalle ja veti peiton päälleen.

Nukahdettuaan nainen koki järkyttävän herätyksen: toinen vieraista oli hänen päällään raiskaten häntä. Toinen mies oli lukinnut naisen kädet istumalla niiden päällä. Hän piteli naista aloillaan ja tukki käsillään tämän suun estääkseen avunhuudot. Jonkin ajan kuluttua miehet vaihtoivat osia.

Kun isäntäpari palasi asuntoon, oli raiskaus juuri päättynyt. Toinen miehistä pakeni parvekkeen kautta pihalle, ja toinen ryntäsi ulos etuovesta.

Bampokey saatiin kiinni, ja hänen DNA:nsa vastasi naisesta otettuja näytteitä. Bampokey myönsi olleensa naisen kanssa yhdynnässä, mutta väitti, että tämä oli tapahtunut yhteisestä päätöksestä. Bampokey myös väitti, ettei tilanteessa ollut muita osallisia. Rikoslaboratorion tulokset kuitenkin osoittivat, että Bampokeyn DNA:n lisäksi näytteistä löytyi myös toisen, tuntemattomaksi jääneen miehen DNA:ta.

Tuusulan käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1984 syntyneen David Bampokeyn raiskauksesta kahdeksi vuodeksi vankeuteen ja määräsi hänet maksamaan uhrilleen 4 000 euron kärsimyskorvaukset.

Maanantaina antamassaan päätöksessä Helsingin hovioikeus korotti vankeustuomion kahdeksi vuodeksi ja yhdeksäksi kuukaudeksi ja nosti myös uhrille määrätyt korvaukset 6 000 euroon.

Raiskaus tapahtui elokuussa 2012. Asia saatiin kuitenkin vireille oikeuteen vasta kesällä 2016, sillä Bambokey onnistui pakoilemaan viranomaisia yli kaksi vuotta. Hänet saatiin kertaalleen kiinni Helsingissä vuoden 2014 syksyllä, mutta heti tämän jälkeen hän oli taas puoli vuotta tavoittamattomissa.

Bampokey on jälleen tavoittamattomissa. Hovioikeus määräsi miehen heti tavattaessa vangittavaksi.

Lähde: MV-lehti