Koti Artikkelit Miksi kaduilla näkyminen on tärkeää?

Miksi kaduilla näkyminen on tärkeää?

7

Pohjoismainen Vastarintaliike järjestää itsenäisyyspäivänä marssin Helsingin keskustassa osoittaakseen kunnioitusta menneille ja tuleville itsenäisyystaistelijoille. Kuten tiedossamme jo etukäteen oli, on tapahtuma herättänyt kiihkeitä reaktioita.

uusi-kohti-vapautta

Niin poliisi, “rasisminvastustajat” kuin valtamedia tulevat seuraamaan tapahtumaa läheltä. Poliisi on jo ilmoittanut tapahtumamme olevan heidän itsenäisyyspäivän ykkösprioriteettinsa, vaikka olemme sopineet heidän kanssaan tapahtuman käytännöistä. Emme myös koskaan järjestä tapahtumia lähtökohtaisena tarkoituksena aiheuttaa häiriötä, emmekä sitä tee tälläkään kertaa.

Niin sanotut “rasisminvastustajat” ovat järjestämässä omaa tapahtumaansa vastustaakseen marssiamme. Mielenkiintoisen tästä vasemmistolaisesta tapahtumasta tekee se, että aikaisempina vuosina vasemmisto keskittyi vastustamaan eliittiä, mutta viime vuodesta lähtien he ovat keskittyneet vastustamaan tavallisia isänmaallisia suomalaisia jättäen valtaapitävän rahaeliitin kokonaan rauhaan. Parlamentaariset vasemmistolaiset järjestävät yhdessä anarkistien sekä Suomen ainoan aloitteellista väkivaltaa kannattavan “antifasistisen” järjestön kanssa tapahtuman, johon he ovat haastaneet myös muita puolueita mukaan. Onhan tässä kummallisia ideologisia ristiriitaisuuksia, mutta se olkoon kulttuurimarxistien oma häpeä. Voit lukea lisää Varisverkostosta ja vasemmistoliiton yhteyksistä järjestöön TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ.

Myös valtamedia on antanut tapahtumallemme näkyvyyttä jo etukäteen artikkeleilla, joista suorastaan paistaa läpi toimittajien into päästä todistamaan tappeluita, joita he toivovat syntyvän, jotta he voisivat valistaa roskalööpeillään kansaa siitä, kuinka “natsit” ovat kaiken pahan alku ja juuri. Juutalaisen Erkko-säätiön omistama Helsingin Sanomat ehti jo julistaa Vastarintaliikkeen tapahtuman “ruutitynnyriksi” ja itsenäisyyspäivän riskialtteimmiksi tapahtumiksi sekä meidän tapahtumamme että 612-kulkueen, vaikka esimerkiksi viime vuonna 612-tapahtuman yhteydessä rähinöivät ainoastaan vasemmistolaiset. Kyseiseen tapahtumaan ottivat viimekin vuonna osaa kymmenet Vastarintaliikkeen jäsenet. Kuten jo kertaalleen tässä tekstissä todettua, emme järjestä mitään tapahtumia rettelöintimielessä emmekä sitä tee tälläkään kertaa.

Miksi haluamme järjestää tapahtuman ja näkyä kaduilla, vaikka se tarkoittaa mielettömiä poliisioperaatioita, vastamielenosoituksia, julkista mustamaalaamista, mahdollisesti uhkailua ja fyysistä käsiksi käymistä? Teemme tämän, koska on paitsi oikeutemme myös velvollisuutemme kansallissosialisteina näkyä ja kuulua kaduilla. Järjestömme muuttuu koko ajan yhä aktiivisemmaksi ja näkyvämmäksi, ja tuleva tapahtuma on vain yksi esimerkki siitä.

Itsenäisyyspäivän tapahtuman tarkoituksemme on luoda vallankumouksellista henkeä jo valmiiksi kansallismielisiin ihmisiin sekä osoittaa kunnioitusta menneille ja tuleville itsenäisyystaistelijoille. Tahdomme ihmisten ymmärtävän, että taistelu Suomen vapauttamiseksi vaatii paljon enemmän kuin vain netissä kirjoittelua tai yhteydenpitoa samanmielisiin. Kuten menneiden aikojen itsenäisyystaistelijat ymmärsivät, myös meidän on ymmärrettävä, että taistelu vaatii henkilökohtaisia uhrauksia ja toisinaan poistumista omalta mukavuusalueelta.

hki14128361jkl14139504

Arkisempien kaduilla näkyvien aktiviteettiemme tarkoitus sen sijaan on useimmiten joko markkinoida järjestöä tai tuoda esille jotain ajankohtaista yhteiskunnallista ongelmaa tai tapahtumaa. Näiden tapahtumien tarkoituksena on arkipäiväistää läsnäoloamme kaduilla ja normalisoida ihmisille kuvaa siitä, mitä me todellisuudessa olemme – haluamme auttaa heitä näkemään valtamedian valheiden läpi.

Toivoisimme kaikkien kansallismielisten ymmärtävän katutoiminnan tärkeyden. Vaikka Internet ja anonyymiys ovat helppoja tapoja levittää omaa sanomaa, ei todellista taistelua voi koskaan voittaa muuten kuin kaduilta lähtevän toiminnan kautta. Jokainen kaduilla näkyvä aktiviteettimme on satsaus tulevaisuuteen, sillä jokainen kaduilla käyty keskustelu tai käteen annettu lentolehtinen herättää mielenkiinnon kipinän ihmisissä.

Koska ihmisen oma henkilökohtainen vallankumous vie aina aikaa, emme edes oleta kenenkään liittyvän siltä istumalta mukaan järjestöön. Sen sijaan tiedämme, että monet kaduilla kohtaamistamme ihmisistä tulevat tulevaisuudessa liittymään mukaan järjestöön viimeistään yhteiskunnallisen tilanteen pahentuessa merkittävästi. Tästä on esimerkkejä Ruotsista, missä järjestö on kasvanut viimeisen vuoden aikana merkittävän paljon.

Olemme järjestäneet katutoimintaa aikaisemminkin ja tulemme sitä myös tulevaisuudessa järjestämään yhä enemmän. Olemme katutoiminnan edelläkävijäjärjestö kansallismielisessä toimintakulttuurissa, ja aiomme tätä toiminnanmuotoa pitää yllä niin vaikeina kuin hyvinäkin aikoina.

Vallankumous lähtee kaduilta!

Tule mukaamme itsenäisyyspäivänä ja verkostoidu suomalaisten kansallissosialistien kanssa. Kokoontuminen Hakaniemen torilla Helsingissä kello 15.30.

 

Jesse Torniainen

7 KOMMENTIT

 1. Olen samaa mieltä.

  Jos kaikki ovat vain netissä nimimerkkien takana, ei kaduilla näy mitään muuta kuin tunkeutujia, kommunisteja sekä niiden tarroja/töhryjä joka paikassa. Se auttaa luomaan sellaisen illuusion jossa koko yhteiskunnan ilmapiiri kaikkialla on suomalaisvastaisten tahojen hallussa ja kaikki erimieltä olevat vaikenevat koska luulevat olevansa yksin omien mielipiteittensä kanssa.

  Mitä enemmän ympäri kaupunkia on Vastarintaliikkeen tarroja, sekä mitä useammin Vastarintaliike pitää julkisia tilaisuuksia, ei suomalaisten viholliset pysty enää luomaan sellaista mielikuvaa että he olisivat enemmistö kaikkialla.

  Pelkästään netissä toimimisessa on myös se huono puoli että se passivoi monet vain odottamaan sitä oikeaa ihmepuoluetta jota voisi sitten äänestää ja toivoa että kaikki menisi ohi vain helposti äänestämällä.

  Olen itse sitä mieltä että me emme voi voittaa tätä taistelua pelkästään äänestämällä, vaan näkisin että yksi suurimmista syistä miksi me olemme tässä tilanteessa on juuri tämä että niin monien vuosien ajan kaikki ovat vain luottaneet siihen että joku muu tekee kaiken meidän puolestamme.

  Nyt me näemme mitä voi käydä kun ne joille luottavaisin mielin ulkopuolistetaan kaikki tekeminen päättävätkin kääntyä meitä vastaan. Poliisi suojelee rikollisia ja vääryyttä kritisoivat kansalaiset nähdään yhteiskunnan pahimpina vihollisina.

  Muutos lähtee vasta silloin todella käyntiin kun valtaosa suomalaisista käsittää sen että oikeutta saa vain jos sitä lähtee itse hakemaan eikä jää odottamaan että joku muu sen tekisi meidän puolesta. Tästä syystä näen että jo pelkkä tarrojen liimailu omille kulmille on tärkeä askel pois kotisohvalta piilosta kaikkien näkyville. Ja kun suomalaisvastaisten tarrojen tilalle alkaa ilmestymään Vastarintaliikkeen tarroja, näkevät myös muutkin etteivät he olekaan yksin ajatustensa kanssa.

  On mukava tunne kulkea kadulla kun näkee tarroista että tästä samoilta kulmilta on kulkenut myös joku toinen joka on kanssani samaa mieltä!

  • Tämä. Itse liimaan liikkeen tarroja joka kerta kun käyn kaupassa, työmatkalla tai menen ylipäätään yhtään mihinkään. Muutamakin tarra per jokainen reissu on askel eteenpäin. Kun jokainen tämänkin kommentin lukija toimisi samoin, olisi liikkeen näkyvyys katukuvassa jo huomattavasti suurempi.

   Tuollaisesta jokapäiväisestä tekemisestä onkin hyvä siirtyä pikkuhiljaa näkyvämpään toimintaan, kuten katuaktivismeihin jne. Siitä se lähtee.

  • “Se auttaa luomaan sellaisen illuusion jossa koko yhteiskunnan ilmapiiri kaikkialla on suomalaisvastaisten tahojen hallussa ja kaikki erimieltä olevat vaikenevat koska luulevat olevansa yksin omien mielipiteittensä kanssa.”

   Tämä erityisesti, nopein ja konkreettisin tapa vaikuttaa katukuvaan ei ole äänestäminen vaan sen korjaaminen itse. Asioihin kykenee, voi ja pitää itse vaikuttaa. Jos kansallismieliset passivoituvat ja antavat punikkien natsiulinan määräillä menemisiään, on tilanne sama kuin Ruotsissa jossa kansallismielisistä ainoastaan liike vastustaa kaduilla avoimesti valtion ja vasemmiston hegemoniaa. Samalla kuin kansallissosialistit marssivat ja näyttävät mitä ajattelevat valtaapitävistä, maltilliset purevat hammasta yhteen nauttiessaan Tukholman ihanasta diversiteetistä koska leimautumisen pelko on vahvempi kuin toive paremmasta tulevaisuudesta.

 2. Erikoista kuinka MV-Lehti ‘unohti’ mainita Vastarintaliikkeen 6.12. marssista mutta mainitsi kosher-nationalistien tapahtumat – Ja samaan aikaan Tiina Wiikin monokulttuuri fm saa mainosta ko. Julkaisussa.

  Nämä kaksihan eivät liity toisiinsa toki millään tavalla.

 3. Siinä oli kunnon luettavaa. Katson jos vaikka kääntäisen sen ruotsiksi, mikäli se sopii.

  Ruotsista ollaan tulossa Helsinkiin, vauhdilla.

Comments are closed.