Koti Uutisia Israelin johtava rabbi: metsäpalot tulisi kostaa ei-juutalaisia tappamalla

Israelin johtava rabbi: metsäpalot tulisi kostaa ei-juutalaisia tappamalla

3
Rabbi Shmuel Eliyahu.
Rabbi Shmuel Eliyahu.

Epätavallisen kuiva ilmasto ruokki viime viikolla Israelissa syttyneitä tulipaloja. Lukuisia rakennuksia evakuoitiin, ja kymmenettuhannet pakenivat kulovalkean tavoin leviäviä metsäpaloja kolmanneksi suurimmassa kaupungissa Haifassa.

Pääministeri Benjamin Netanjahu syytti tulipaloista kaikkia, jotka vastustavat sionistien laitonta tunkeutumista ja miehitysvaltaa Palestiinassa kutsuen heitä terroristeiksi.

Tietojen mukaan Venäjän presidentti Vladimir Putin vastasi heti Netanjahun avunpyyntöön tulipalojen riehuessa. Putin lupasi lähettää kaksi jättikokoista erikoislentokonetta Israeliin sammuttamaan paloja.

Safedin kaupungin johtajarabbi ja Israelin johtavaan rabbinaattineuvostoon kuuluva Shmuel Eliyahu on todennut puolestaan, että palot tulisi kostaa ei-juutalaisia tappamalla. Hän on antanut uskonnollisen määräyksen, jonka mukaan jahdatakseen ja ampuakseen epäiltyjä “tuhopolttajia” juutalaisilla oli “oikeus ja jopa velvollisuus” rikkoa poikkeuksellisesti sapattia.

Rabbinaattineuvostossa Eliyahu edustaa sefardijuutalaisia. Eliyahu ei siis ole kuka tahansa rabbi, vaan yksi Israelin arvostetuimmista uskonnollisista johtajista.

Lähde: Magneettimedia

3 KOMMENTIT

  1. Jospa nyt leikkokikkelit keskittyisivät sammuttamaan niitä palojaan ennen ihmisten lahtaamista. Oma pesä on nyt niin heikko että korjamista riittää vuosiksi. Ja kun katsotaan ketä voisi syyttää tästä asiasta niin eiköhän sen näe peilistä. Vuosi vuodelta enemmän rakennettuja taloja Palestiinan alueelle on luonut ilmastointeineen niin kuuman paikan että väistämättä joka seitsemäs vuosi palaa kuten australian aroilla. Ja nyt kun ensimmäinen suurpalo syttyi niin leikkokikkelit eivät ymmärrä että se on niiden omien tekosien aikaansaaannosta.

    Palauttaisivat Palestiinan maa-alueet palestiinalaisille ja paimentolaisille niin tilanne normalisoituisi. Luontokin osoittaa ettei se halua sionisteja Palestiinaan.

  2. Kylläpä on kaukaa haettua. Pyhällä maalla asia kuin asia on ratkaistavissa tappamalla EI juutalaisia. Mutta menepäs ja ehdota jossain muualla, että rospuuttokeli kohenee tappamalla juutalaisia. Hmmm… Siitä saattaapi nousta aivan hirveä meteli. Ja tiedätte kyllä keiden. Tuolle äijälle naurettaisiin jossain muualla ja hän saisi potkut tai siirrettäisiin eläkkeelle “terveydellisistä syistä”. Joka tuotakin valtiota komppaa, on sokea, kuuro ja aivoton.

  3. Palestiinalaisia ei ole olemassakaan. Aivan samoja arabeja kuin kaikissa muissakin arabimaissa. Jasser Arafat onnistui höynäyttämään hölmöt länsimaat. Tämä on totisinta totta. Jordaniaahan se länsiranta – tai oikeammin Juudea ja Samaria – ennen oli. Eikä Jordania ole sitä haluamassa. Eikä Jordanian aikana kukaan puhunut halaistua sanaa sinne valtion perustamisesta.

Comments are closed.