Koti Uutisia Ulkomaat Bussikuski sai potkut Hitler-tatuointien vuoksi

Bussikuski sai potkut Hitler-tatuointien vuoksi

20

Brysselissä 26 vuotta bussinkuljettajana työskennellyt mies sai potkut Stib-yrityksestä, kun hänellä havaittiin olevan natsiaiheisia tatuointeja. Asiakkailta ei ollut tullut kuskista koko aikana minkäänlaisia valituksia.

Kuljettaja oli osallistunut työntekijöiden kesäjuhlaan hihattomassa paidassa. Näkyviin jääneiden tatuointien joukossa väitettiin olleen muun muassa Heil Hitler -tervehdyksen lyhenne eli numero 88, Kolmannen valtakunnan tunnuskuva musta kotka sekä kirjaimet SS.

Kuljettajan työtoverit olivat salaa valokuvanneet tatuointeja ja lähettäneet kuvat Belgian antisemitismin vastaisen liigan (The Belgian League Against Anti-Semitism) puheenjohtajalle, joka oli valittanut asiasta Stib-yrityksen toimitusjohtajalle. Sittemmin yrityksen tiedottaja väitti yrityksen “kunnioittavan ilmaisunvapautta”, mutta tällaiset tatuoinnit työntekijällä eivät kuitenkaan ole hyväksyttäviä.

Natsisymbolien käyttö voi Saksassa johtaa syytteeseen vihanlietsonnasta. Bussinkuljettajan irtisanonut Stib-firma ilmoitti, että tässä tapauksessa yritys ei suunnittele virallisen rikosilmoituksen tekemistä.

Lähde: The Bulletin

20 KOMMENTIT

 1. Työntekijät ja asiakkaat eivät olleet tienneetkään kuinka lähellä kuolemaa olivat olleet 😉

  Mutta mietitäämpäs hieman työtovereiden käytöstä ja moraalia. He siis kuvasivat tatuoinnit ja lähettivät kuvat jollekkin juutalaisorganisaatiolle. Minkälainen rotta kavaltaa oman maanmiehensä? Ja minkälainen rotta auttaa globalisteja maailmanvalloituksessa? Moraalin täytyy olla melkoisen olematon ja kommunistinen Stasin agenda on omaksuttu täydellisesti. “Ilmiannetaan toinen jotta oma nahka säästyisi”. Mutta ei esim. ymmärretä sitä että seuraavalla kerralla ne vaativat tietoa koska on jo kerran toimittanut jotain jolla ne voivat kiristää.

  Että voi olla tyhmiä ihmisiä. Tuhoavat oman tulevaisuutensa.

  • ja ajat muuttuvat ja sitten ilmiantajat ilmiannetaan ja kuinkas sitten suu pannaan ….

  • Kuollut rotta on paras rotta. Nämä ilmiantajat ovat kuvottavinta kastia mitä maan päällä kantaa. Meillä tähän sairaaseen oireryhmään kuuluvat kulttuurimarxistit ja poliittinen poliisi joka saattaa soittaa työnantajallesi ja kieliä jos kuulut bikereihin tai tai olet poliittisesti eri mieltä idioottivassareiden kanssa.

  • Nyt jos mietitään muiden työntekijöiden moraalia, kun olivat “inhan natsin” ilmiantaneet ja jopa kuvanneet.
   Villi veikkaukseni on, että “työkaverit” koostuivat samasta kuonasta, kuin PK-seudulla pelottavan moni joukkoliikenteen kuljettaja. Työkavereiden yleisin nimi Mohammed tai Ahmed 😀

   • JuhaL — Tosiaan, Tsadissa eli HIVsingissä on kuuleman mukaan somaliuroksia linjurin kuljettajina. Somaliuroksista 60 % kuitenkin on maassamme työttöminä. Somalinaarailla vastaava lukema on 100 %.

    Kela Gold®.

 2. “–yritys ei suunnittele virallisen rikosilmoituksen tekemistä”, ja mikähän olisi mahtanut olla se “rikos”? Taisi olla ääri rotta, joka kuvasi ja lähetti tiedot toiselle ääri rotalle.

  • Stib on ranskankielisen Belgian, Wallonian, kansallinen bussiyhtiö ja ehkäpä siellä hoksattiin sen verta, että Saksan lait eivät toimi Belgian maaperällä. Sielläkin on jotain samankaltaisia lakeja, en nyt jaksa alkaa kaivelemaan. Säälittävä pisteidenkeräystemppu Stibiltä ja sionistien hanurinnuolijoilta joka tapauksessa.

   Koko maassa on vain kaksi linjaliikenneyhtiötä, Wallonien STIB ja Flaamien De Lijn. Flaamit tuntien villi veikkaukseni on, että siellä koko juttu olisi naureskeltu unholaan kehoituksella pitää töissä hihat päällä. Tosin, rottia mahtuu varmasti heidänkin joukkoonsa.

   Btw, tiesittekö että Israelissa ei mikâän laki kiellä natsisymbolien käyttöä?

   https://static.timesofisrael.com/www/uploads/2014/01/f110502ns10.jpg

   • Kerran “luvatussa maassa” vierailleena…uskallan silti väittää, että kainaloon tatuoitu veriryhmä herättää silti tietynlaista raivoa 😀

    • Saatan kuvitella… 😀 .Muistin väärin, Stib (STIB-MIVB) on Brysselin alueen julkisten tuottaja, bussit metrot ja sporat, pääsääntöisesti kurnuttajien (ranskankielisten) hallinnoima. Walloonit ajelee TEC-nimisen putiikin busseilla. Eli on siellä kolme linjaliikennefirmaa, koko maassa.

     Enivei, paska temppu. Toivottavasti heppu saa De Lijniltä hommia, tai joltain tilausajofirmalta.

     • Sama vika, etenkin 820lla. Ihmettelin joskus, miten pysyivät sikäläisissä liikennekaaoksissa niinkin hyvin aikatauluissaan ja kuskit aina kohteliaita ja avuliaita, kun taas STIBillä oli molemmissa aika lailla toivomisen varaa.

      Sehän ei voi mitenkään vaikuttaa asiaan, että De Lijnilla on lähes kokonaan valkoinen kuljettajakanta ja STIBillä kamelikortillisia jokseenkin joka laitteessa, eihän..?

 3. Että näin taas. Voin kuvitella kuinka naapurustossa puhutaan: “Tiedätkö sen mukavan naapurin sedän, joka ajaa linja-autoa – Hän on vaarallinen natsi!” tai linja-autossa: “Tiedätkö sen kivan miehen, joka ajoi ennen tätä linjaa – hän on vaarallinen natsi!” 😄 No, toivottavasti mies kostaa edes näille vasikoiville työkavereille.

 4. Vasikointi on selkärangattomien ja moraalittomien marxistien yms. kommareiden mielipuuhaa. Ne kyttää netissäkin kaiken aikaa “vääriä mielipiteitä” ja vasikoi kilpaa omaa kansaansa vihapuhepoliiseille ja tekevät kaikkensa että mahdollisimman moni kansalainen, joka on erimieltä asioista, saa potkut töistä tms. Näinhän se on mennyt kautta historian. Oksettavaa selkään puukottamista!

  • Pitäähän fatta alls-starsin kermalla olla jotakin tekemistä liimanhaistelun, anaalitappien ja kiljunjuomisen ohessa päivien kuluksi.

 5. Kaverilla on ollut kuitenki tatuoinnit sellaisessa paikassa, jonka vaatetus peiittää, tällöin ne eivät ole häirinneet asiakkaita. Ylläoleva kuvahan on kuvituskuva, ei asiaan liittyvä.
  Ainoat kateelliset ovat “työkaverit” jotka ovat syystä jos toisesta halunneet saada kyseessä olevan henkilön pois firmasta, varmaan liiallisen säntilisyyden ja hyvän asiakaspalautteen vuoksi.
  Ei kyllä pitäisi kenellekkään kuulua, eikä kuulukkaan, se mitä kauppalappua joku on naputtanut nahkaansa, jos siitä ei sen suuremmin muille ole häiriötä tai sen voi asiakaspalvelutyössä peittää normaalilla vaatetuksella.
  Tämän vuoksi ei juuri ole mahdollisuuksia, jos kämmenselässä tai sormissa on tatuointeja, asiakaspalvelutehtäviin.

 6. Kun kohta Vastarintaliike kielletään ja sittemmin kai paljon muutakin heti tai jonkin ajan päästä, niin alkavat täällä Suomessakin ilmiantajien riemun ajat.

  Ainakin netissä törmää ja mediassa paljonkin tuollaisiin tyyppeihin. Siltä ainakin tuntuu. Mallikansalaisenhan on kavahdettava “natsismia” ja vihattava “natseja”, joten huhhuh…

  • Aivopesu on ollut tehokasta.. ihmiset ajattelevat tunteella eikä järjellä ja siihen tuo median jatkuva manipulaatio perustuu. 95 % suomalaisista elää todellisuudesta irtautuneena.. ei ne idiootteja välttämättä ole.. eivät vain herää.. vähän niin kuin hypnoosissa tiedättehän.

  • No toivottavasti ei kielletä. Vaikka luulen kanssa, että näytösoikeudenkäynnin lopputulos on ennaltasovittu.

 7. “Oikeuden” käynnistä.
  Vaikka pvl kiellettäisiin, niin uuden ryhmittymän voi perustaa heti. Jos venkoilulaitos sitten määrittelee jotain kriittisuä kriteerejä, niin voipi mennä vaikeaksi. Mutta sitten on muut oikeusasteet avoinna.
  Kaikkei älöttävimpiä seikkoja em. farssissa on, että rikolliset mc kerhot voi jatkaa laajenemistaan suomessa ja siihen ei puututa.

Comments are closed.