Koti Uutisia Rikos Saksalaiset jatkavat kapinaa maahanmuuttajainvaasiota vastaan

Saksalaiset jatkavat kapinaa maahanmuuttajainvaasiota vastaan

11
Puukotetun miehen murhapaikalle laskettuja kukkia ja kynttilöitä.

Laajat protestit alkoivat neljä päivää sitten saksalaisessa Chemnitzin kaupungissa, kun kuubalaistaustainen mies yritti estää joukkoa irakilais- ja syyrialaistaustaisia miehiä raiskaamasta saksalaisnaista, jolloin hän joutui sen vuoksi puukotetuksi hengiltä. Puukottaja oli tiettävästi irakilaismies.

Paikallisen kriminaalihuollon työntekijän tiedetään saaneen potkut töistään, sillä hän oli levittänyt kyseisen irakilaismiehen pidätysmääräystä. Protestit ovat jatkuneet Chemnitzissä, ja perjantaina tuhansia ihmisiä kokoontui kaupungin keskustaan näyttämään tyytymättömyytensä siihen, kuinka maan poliitikot ovat pettäneet oman kansansa toimien muunrotuisten laskuun.

Ruptly TV:n livelähetys perjantain protesteista:

Lähteet: Nordfront, Politico

11 KOMMENTIT

 1. Ei tuollakaan videolla niitä “räyhääviä natseja” näy, kuten meidän valemediat kertovat, vaan aivan tavallisia saksalaisia.
  Toivottavasti tuo liikehdintä laajenee koko Saksaan samalla lailla kuin 1989 tuosta samasta kaupungista alkanut.

 2. Mutta missä on suomalaisten vastaavan laajuinen liikehdintä? Täällä saavat kaiken maailman sipiloiset junailla vapaasti maan asioita globalistien toivomalla tavalla.

  • Viel’ei ole tarpeeksi moni suomalainen päässyt hengestään. Ja smartphonezombien sukupolvihan ei juurikaan osaa reagoida ennenkuin naamakirja tai juwitter julistaa sivuillaan, jotta nyt on aika.

   • Missä on suurmielenosoitus? Keskiverto suomalainen jääkiekkoineen, formuloineen, tupakoineen ja viinoineen on niin perkeleen TYPERÄ, ettei sitä kiinnosta eikä se mitään mistään oikein tajuakaan. Laput silmillä jengi painaa. Nähdään vain seuraavan viikonlopun viinapulloon/kaljoihin asti. Päivä kerrallaan on hyvä elämänasenne, mutta ei tuohon tyyliin. Liian itsekeskeistä ja -tuhoista on tuollainen keskivertosuomalaisen maallinen taival. Mennään vain sinne samaan hautaan, johon isä, isoisä ja senkin isä menivät. Kuoleman jälkeen odottaa sitten lottovoitto.

 3. Kyllä se aika täälläkin vielä koittaa, että kansa saa tarpeekseen. Täällä pääkaupunkiseudulla on niin massiivinen ghettoutuminen käynnissä juurikin invaasion myötä, ettei keskiluokkaiset ihmisetkään voi enää olla huomaamatta tätä. Meidän taloyhtiöön muutti yksi ainoa 6 -lapsinen afrikkalaisperhe ja whiteflight alkoi samantien: kaikki paikat on sotkettu/rikottu, ne 6 kakaraa huutaa päivät pitkät tossa pihalla niin, et olen kuullut useamman kerran kun naapurit huutaa:” turpa kiinni nyt!” Muuttoautot käy tekemässä ainakin 2 muuttoa/vko kun suomalaiset perheet muuttavat monikulttuurisuutta (=painajaista) -pakoon, ja niin aion pian itsekin tehdä. Ei noilla oikeasti ole mitään mahdollisutta koskaan sopeutua tänne pohjolaan, eikä meillä ole mitään mahdollisuutta hyväksyä heitä tänne.

  • Alkaa stadin keskusta muistuttaa jo basaaria.. lähijunaan kun meet niin kälätys ja molotus ylittää 100 dB.

   Muutinkin pois jo aikoja sitten.. ennen invaasiota

 4. Metsästäjänä ja etenkin vahinkoeläimiin keskittyneenä voin sanoa, että kantavien naaraiden napsiminen on tehokkinta, tosin varomattomt poikasetkin ovat varteenotettava kohde.

  …Hei Seppo K ja Timppa K… minkeistä ja supikoirista nyt juttelen 😀

 5. Luonto kierrättää. Missä rotuallergia tutkimus viipyy? On paljon suomalaisia, aivan tavallisia,jotka eivät voi sietää edes eläintarhoja.

 6. Vaikuttaa vähän siltä että lopullinen ratkaisu on ainoa oikea ratkaisu pakolaisongelmaan. Tällä kertaa sen pitäisi vain tapahtua oikeasti. Eläköön voitto, eläköön valkoinen rotu! 14/88

  • Neekeriongelmasta pääsee eroon siten, ettei Suomessa ole neekereitä.

Comments are closed.