Koti Uutisia Ulkomaat Video: brittinuoret päätyivät monikulttuurisuuden uhreiksi

Video: brittinuoret päätyivät monikulttuurisuuden uhreiksi

9

Kun kaksi englantilaista nuorta oli junalla matkalla kotiin Lontoosta Birminghamiin, päätyivät he maansa valloittaneiden rotumuukalaisten uhreiksi. Vierasrotuinen nainen syytti nuorta pariskuntaa siitä, että he olisivat heittäneet hänen päälleen ruokaa.

Videolla näkyy, kuinka raivoissaan oleva muukalaisrotuinen nainen päättää käydä nuoriin käsiksi. Hänen mukanaan ollut musta mies päättää myös osallistua pahoinpitelyyn.

Lähde: Frihetskamp

9 KOMMENTIT

 1. Häpeällistä käytöstä noilta valkoisilta “rasisteilta” kun “heittelivät ruokaa rikastajien päälle” 🙂 Ei vaan, mikä oikeasti oli häpeällistä niin edessä istuvat valkoinen mies ja nainen poistuvat pakoon tilanteesta sen sijaan, että olisivat auttaneet sisariaan ja veljiään, kuvottavaa. Itse olisin ottanut neekeriämmää tukasta kiinni ja vetässyt niin lujaa turpaan, painanut hätäjarrua ja raahanut tukasta ulos. Saman kohtalon olisi kokenut tuo toinen neekerisaasta.

  • Näytti nämä paikalta poistuvat juuri sellaisilta elintapahipstereiltä, jotka juuri nyökyttelevät hyväksyvästi, ottamatta kantaa, maahantunkeutumiselle ja sen oheispaskalle.
   Eikä näistä olisi ollut tullaiselle viidakkoraivolle vastusta fyysisesti, enempi ymmärtämyksen lässyttäjiä.
   Muilla penkeillä istui raavaampia kavereita, värikkäitä hekin, mutta ei kukaan tehnyt elettäkään, kunnes jostain tuli enemmän työväenluokkaan kuuluva hupparikaveri keskeyttämään pahoinpitelyn, eikä hänkään ihan brittivalkoinen ollut.

  • Kohta hintti-Leo tulee itkemään tähänkin että “ei saa lyödä”.

   Turpaan noita pitää vetää. Aivan sama mitä sukupuolta ovat tai luulevat olevansa.

   Täyttäkää kaikki kansanitsenäisyyden kannattajakortti, niin saadaan Suomeen MUUTOS. Itse laitan tänään oman postiin!

   Passiivisuus on hiljaista hyväksyntää. Tarvitsemme tekoja!

 2. Imperialismin ja kolonialismin historiasta johtuen brittejä on monenvärisiä.

 3. Ja nämä brittipelkurit eivät puuttuneet tilanteeseen vaan poistuivat tapansa mukaan äkkiä paikalta ja jättivät omansa neekerien hakattaviksi. Voi kun tuo tilanne olisi osunut omalle kohdalleni…

  • Pian valta vaihtuu Euroopassa ja Suomessa, kun jätämme Jewropean Jewnionin kauas taakse ja alamme liikkua kohti Puolan, Unkarin ja Romanian viitoittamaa tietä. Paviaaneilta, afgaanihinteiltä ja muilta hiekkaneekereiltä poistetaan sosiaalietuudet, ilmainen ylläpito ynnä katto pään päältä sekä lupa olla maassa. Sitten alamme poistaa tätä saastaa Suomestamme ja takaisin ne eivät koskaan enää tänne tule. Ah, miten kaunis ajatus. Tulen hyvälle mielelle sen ajattelemisesta.

Comments are closed.