Koti Uutisia Britanniassa tehdään päivittäin 15 rikosta, joissa aseena on viidakkoveitsi tai miekka

Britanniassa tehdään päivittäin 15 rikosta, joissa aseena on viidakkoveitsi tai miekka

5

Tuoreen tutkimuksen mukaan Britanniassa tehdään 15 kertaa päivässä viidakkoveitsellä tai muulla miekkaa muistuttavalla aseella rikos. Luvut osoittavat huolestuttavaa kasvua rikostilastoissa maassa, jossa väkivaltarikokset ovat lisääntyneet lähivuosina. Kaiken kaikkiaan poliisi tutki vuoden 2017 aikana 928 rikosta, joissa aseena oli käytetty viidakkoveistä. Näistä lähes puolet tapahtui monikulttuurisessa Lontoossa.

Verrattuna aikaisempiin vuosiin teräaserikokset ovat lisääntyneet Lontoossa 38 prosentilla. Myös ryöstöjen määrät ovat nousseet 23 prosentilla ja seksuaalirikokset ovat yleistyneet 23 prosentilla.

Toinen huolestuttava kehitys Lontoon rikostilastoissa on jengirikosten yleistyminen. Lontoon muslimipormestari Sadiq Khanin vallan aikana myös murhien määrät ovat yleistyneet; tämän vuoden aikana Lontoossa on jo tapahtunut 50 murhaa ja luku on korkeampi kuin esimerkiksi New Yorkissa.
 

Lähde: Frihetskamp.net

5 KOMMENTIT

  1. On ne Britit vaan väkivaltaisia nykyään. Viimeeksi Lontoossa ollessani näin useita alkuasukkaita kalpeine naamoineen huitovan viitakkopuukoilla milloin mitäkin. Lisää kaivattaisiin rauhallisia sotalapsia jihadpartoineen rauhoittamaan tilanne ja hätistelemään nämä ilkiöt pois koko saarelta kun ei pormaisteri siihen yksin pysty.

  2. Ruotsissa No-Go alueilla käsikranaatin saa 30 eurolla. Onko se sitten paljon vai vähän, en osaa sanoa.

    Suomessakin pimeiden aseiden, ja varsinkin sotilasaseiden, joita aiemmin ei saanut käytännössä ollenkaan, hinnat ovat varsin alhaalla. Niin alhaalla, että perinteisten välittäjien ei kannata enää myydä. Uudet tulokkaat ovat valtaamassa markkinat.

    Tietenkin viidakkoveistä voi käyttää yhä uudestaan, joten siitä kannattaakin jo maksaa.

  3. On otettava rynkky käteen kun lähtee kauppaan. Ai niin. Juutalaisilla on vain tälläinen oikeutus omassa maassaan ja vasallivaltiossa Yhdysvalloissa piakkoin, jos nk. “liberaalit” saavat tahtonsa läpi.

Comments are closed.