Koti Uutisia Ulkomaalainen kaivosyhtiö viemässä Kuusamon timantit – paikalliset huolissaan

Ulkomaalainen kaivosyhtiö viemässä Kuusamon timantit – paikalliset huolissaan

4
Kaivosteollisuus on kansainvälinen ympäristöuhka.

Kanadassa sijaitseva globaali kaivosyhtiö Arctic Star Exploration on päättänyt kaapata Kuusamon timanttiesiintymät itselleen. Ulkomaalaisyhtiö osti itselleen suomalaisen Foriet Oy:n, joka omistaa alueen oikeudet. Paikallisia ulkomaalaisten tulo huolestuttaa.

Rukakeskus Oy:n toimitusjohtaja Ville Aho kertoi medialle pitävänsä uutisia epämieluisina, sillä matkailu on Kuusamolle hyvin tärkeä elinkeino. Ulkomaalaiset kaivosyhtiöt ovat tunnettuja luonnon tärvelystä, mikä voi johtaa vakaviin ongelmiin niin Kuusamon ympäristön kuin yrittäjienkin kannalta.

Suomi ei kykene torjumaan vihamielisten ulkomaalaisten yhtiöiden tuloa, sillä Euroopan unioni ja muut Suomea määräävät globalistiset yhteisöt pakottavat jäsenvaltioitaan pitämään taloutensa “avoimena”. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että globaalien sijoittajien tarpeet täytyy asettaa Suomen kansan ja luonnon tarpeiden edelle.
 

Lähteet: MTV, Arctic Star

4 KOMMENTIT

 1. Mitä niistä timanteista mutta kun meiltä viedään ilmaiseksi uraani, kulta, fosfaatti, koboltti, hopea, kupari, rauta, cromi, nikkeli… Timanteilla ei ole kansantaloudellisesti sellaista merkitystä kuin muilla maamme mineraaleilla, metsistä ja vedestä puhumattakaan.

  Tiesittekö että ulkomaalainen yritys voi tehdä vesivaltauksen esim. olemassa olevaan järveen? Ja sen jälkeen kieltää ihmisiä uimasta, veneilemästä ja kalastamasta siellä. MUTTA Suomalainen yritys/yhteisö ei voi sitä tehdä. Tämä mahdollistettiin Halosen kaudella “Presidentin valtaoikeuksien kaventamisena”. Käykääpä katsomassa ketkä äänestivät sen puolesta.

  Tämä kaivosteollisuuden siirtäminen ulkomaalaisten omistukseen on ollut pitkä prosessi. 1900-luvun alussa Suomen maaperä oli kartoitettu tarkkaan ruotsalaisten, englantilaisten ja saksalaisten tutkijoiden johdolla. Tutkimustuloksista julkaistiin kolmiosainen kirjasarja nimeltään “Geoteknisiä tiedonantoja”. Niistä löytyivät kaikki malmisuonet ja paikat. Tätä kirjasarjan tietoja täydentämään perusti Suomen valtion Outokumpu Oy:n joka porasi 14 400 uutta tutkimusreikää. Tutkimuksen valmistuivat 1980. Tuolloin Outokumpu oli maailman johtava kaivosalan yritys toimien ympäri maailmaa ja maailman johtava värillisten metallien jalostaja.

  Täysin yllättäen alkoholisoitunut toimitusjohtaja Petri Bryk alkoi keskittyä ruostumattoman teräksen tuotantoon, materiaalin jonka mykyhintakin on vain 2€/kg. Ja Petrin vaatimuksista muut alat jätetiin vähemmälle huomiolle. Vuonna 1983 Outokumpu yllättäen ilmoitti Kauko Kaasilan suulla luopuvansa kaikista muista kaivosteollisuuden osa-alueista, ja keskittyvänsä vain ruostumattoman teräksen tuotantoon.

  Näiden toimitusjohtajien avulla Suomen malmivarannot avattiin ulkomaalaisille pelureille. Globalistien toimesta Suomi liittyi EU:hun ja mahdollisi itselleen ilmaiset kaivosoikeudet. Ja tässä pelissä on Tarja Halosellakin osuutensa. Liittyen Keijo Liinamaahan ja hänen vastahakoituuteensa Suomen avaamisesta globalisteille.

  • Liinamaa ja pari muuta tunnettua sossuahan kuolivat omituisesti lyhyen ajan sisällä. Vain n. 50-vuotiaina. Myös muita Kekkosen ajan huippuvaikuttajia vuosina 1979-80.

 2. Kansainväliset kaivosyhtiöt ovat kaikki neljän juutalaisen omistuksessa. Vaikka ne näyttävät olevan Australialaisia tai Kiinalaisia, niin siitä huolimatta kun seuraa ristiinomistuksia, neljä juutalaista omistaa koko maapallon kaivosteollisuuden.

  Pekka Peräkin oli aikoinaan juoksupoikana kun Australiassa sattui se onnettomuus. Siitä korvaukseksi Perä järjesti Talvivaaran isännilleen. Ja nyt on rikkain suomalainen Luxemburgissa.

 3. Paljonkohan Suomen nukke-hallitus itse maksaa, että ulkomaan pellet voivat ryövätä Suomen kansallisomaisuuden. Sipiä, Orpo ja Sika Soini tekevät sitä, mitä parhaiten osaavat. Unohtamatta Bernerin jutkua.

Comments are closed.