Koti Uutisia Rotu Britannian kuningashuone laajeni sekarotuisella pojalla

Britannian kuningashuone laajeni sekarotuisella pojalla

18
Kuvassa vasemmalla Meghanin rotumuukalainen äiti Doria Ragland.

Britannian kuningashuone on ilmoittanut, että rodunsekoitukseen syyllistynyt prinssi Harry ja hänen muukalaisrotuinen vaimonsa Herttuatar Meghan ovat saaneet lapsen. Rotumuukalainen Meghan synnytti 3,3 kiloa painavan pojan ja ”rikastutti” näin kuningashuonetta.

Prinssi Harry on toistaiseksi ollut vaitonainen pojan tulevasta nimestä.

Lähde: Yle

18 KOMMENTIT

 1. Kuningashuoneiden aika on ohi. Tuo Harry on kyllä hirveä häpeä koko suvulleen ja petturi omalle kansalleen.

 2. Ei varmaan ole päivääkään milloin valtamedia ei tuosta häpeätahrasta ja rotupetturista prinssi kyrvästä ja Meghanista olisi jotain kirjoittanut.

 3. Eikö Prinssi Williamin isoisoäiti ole haudattuna Jerusalemiin? Myös Kate Middletonin äitikin on ent. Goldsmith, epäilyttävä nimi.

  • Kate Middletonin esivanhemmista ainakin viisi sukupolvea on kirkossa vihittyjä. Tämä tulos haun perusteella.

   Mielenkiintoista nähdä Harryn esikoisen piirteet. Kumma ettei valkoinen nainen kelvannut.

  • Edvard VIII joutui luopumaan kruunustaan naituaan amerikkalaisen Wallis Simpsonin, joten olisi ihme, jos Harrystä tulisi joskus kuningas.

 4. Onkohan Harry itsekään puhdasrotuinen? Ilkeät huhut kun väittävät hänen hiustensa punaisuuden periytyvän Dianan rakastajalta, majuri James Hewittilta.

  • Koska Harry on Jamesin poika eli hän ei ole siniverinen ja on ns. sivuraiteella jo nyt. Hänen poikansa ei tule koskaan hallitsemaan Yhdistynyttä Kuningaskuntaa. Kukaan ei varmaankaan välitä Harryn touhuista paskan vertaa, muuta kuin monikulttuurimokuttajat, jotka ihailevat Harryn siirtymistä “natsista” moku-suvaikiksi.

 5. Hyvä ois tietää mitä britit ite aattelee tästä negressistä

Comments are closed.