Koti Uutisia Pohjoismaat Vasemmisto kivitti hevosia Kungälvissä

Vasemmisto kivitti hevosia Kungälvissä

5

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen toukokuun ensimmäisen päivän mielenosoitusta vastustaneet vasemmistolaiset rääkkäsivät eläimiä. Paikalla olleille takkutukille, ei riittänyt se, että he heittivät tavaraa ihmisten päälle, vaan suuntasivat vihansa myös eläimiin.

Heidän aggression kohteeksi joutuivat muun muassa syyttömät poliisihevoset. Paikalla kuvatussa videossa näkyy hyvin kuinka vasemmistolaiset heittävät kiviä kuin myös paukkupommeja, poliisihevosia kohtaan.

Tästä huolimatta poliisi keskittyi Vastarintaliikkeen jäsenten pamputukseen ja pidättämiseen.

5 KOMMENTIT

  1. Suomessakin useasti nähty tämän roskasakin viha näitä eläimiä kohtaan, kuten “Kiakkovieraat” Tampereella hakkasivat mailoilla ja heittelivät pulloilla ym poliisihevosia. Surkeita paskahousuja paukkupommiensa kanssa.

  2. Tuottaa suurta nautintoa saatananpalvoja-ANTIfanteille ja saatananpalvoja-poliiseille toimia näin. Samalla tässä on tarkoitus luoda kuvamateriaalia valtamediaa ja koulukirjoja varten. Nyt toimittiin niin että saatiin runsaasti video- ja kuvamateriaalia “riehuvasta äärioikeistosta jota poliisi taltuttaa, kuten kuvasta näkee”. ANTIFAntit toimivat tässä ääni- ja savutehosteiden luojana. Selvää tilaustyötä.

  3. Ruotsissa on muuten maan VIRANOMAISTEN toteuttama nettibotti joka kerää “vihaviestejä”. Sinne pitäisi varmaan saada vasemmistolaisten vihaa jotta botit voisivat tunnistaa sellaisen, ja sensuroida niitä?

    Ikävä kyllä botti ei automaattisesti opi näistä viesteistä, vaan ovat laittaneet pari “asiantuntijaa” valitsemaan mitkä viestit ovat tarpeeksi “laadukkaita” jotta niitä annetaan itse algoritmille esimerkeiksi ja oppimateriaaliksi vihapuheesta jota pitää automaattisesti, keinoälyn toimesta, poistaa netistä:

    https://hatomaten.com/#

Comments are closed.