Koti Uutisia Sionismi Benjamin Netanjahun vaimoa syytetään useista rikoksista

Benjamin Netanjahun vaimoa syytetään useista rikoksista

5

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahun vaimolle Sara Netanjahulle luettiin torstaina syytteitä lukuisista rikoksista, muun muassa taloudellisista petoksista ja kavalluksista. Häntä syytetään petoksesta liittyen niin kutsuttuun Prepared Food Affairiin; Sara Netanjahun epäillään käyttäneen 96 000 dollaria Israelin veronmaksajien rahoja tilatakseen Netanjahujen kotiin tähtikokkien valmistamia catering-aterioita, vaikka Netanjahujen kotitalouteen oli jo entuudestaan palkattu oma kokki. Sara Netanjahu puolestaan vaati, että henkilökohtaisen kokin palkkaus salattaisiin.

Israelilaisen Haaretz-lehden mukaan Sara Netanjahu oli “tietoinen siitä, että catering-palveluiden tilaaminen hänen kotitaloutensa ulkopuolelta silloin, kun palkattuna on oma kokki, rikkoo sääntöjä”. Tuolloinen materiaalisista ja operatiivisista resursseista vastannut päällikkö Ezra Seidoff vakuutti puolestaan Sara Netanjahun selityksiä tosiksi. Tämän vuoksi myös Seidoff on syytettyjen penkillä.

Sara Netanjahu on järjestelmällisesti rikkonut ja kiertänyt pääministereiden kotitalouksiin liittyviä lakeja petosten kautta sekä kerännyt valtiollista rahoitusta lukuisiin omiin menoihinsa. Näin sanotaan hänelle nostetuissa syytteissä, jotka avattiin hänen kieltäydyttyä maksamasta hänen laskuunsa tulleista toimituskuluista ja palveluista.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun rouva Netanjahu joutuu vaikeuksiin oikeuden kanssa; hänen on pitkään syytetty käyttäytyvän muita ihmisiä kohtaan loukkaavasti, jopa muita juutalaisia kohtaan. Sara Netanjahu elää hyvin ylellistä elämää, ja kritiikin kohteena on ollut se, että kaiken tämän maksaa valtio.

Vuonna 2016 Sara Netanjahu tuomittiin maksamaan 42 000 dollaria vahingonkorvauksia pahoinpitelemälleen miehelle. Useat Netanjahujen laskuun töitä tehneet ihmiset ovat syyttäneet Sara Netanjahua loukkaavasta käytöksestä, mutta hän on yksikantaan ja päättäväisesti kiistänyt nämä syytteet. Maksimirangaistus hänen petosrikoksistaan on Israelin lain mukaan viiden vuoden vankeustuomio. Oikeudenkäynnin päivämäärää ei ole vielä päätetty.

Sara Netanjahun puoliso Benjamin Netanjahu on myös ollut jo pitkän aikaa poliisitutkinnan kohteena korruptiorikosten vuoksi. Hän kiistää syyllistyneensä mihinkään häneen liittyvistä tähän mennessä nostetuista syytekohdista. Benjamin Netanjahu on sivuuttanut kaiken häneen ja hänen vaimoonsa kohdistuvan kritiikin “noitavainona”, johon media olisi syyllinen. Benjamin Netanjahun epäillään kuitenkin luvanneen Yedioth Ahronoth -päivälehden toimittaja Arnon Mozekselle tiettyjä etuja, mikäli Mozes kirjoittaisi hänestä lehdessään positiiviseen sävyyn.

Lähteet: Nordfront, Haaretz, Fox News

5 KOMMENTIT

  1. No mikäs se juutalaisilta kerralla onnistuisi. Tuo nainen on yhtä vastemielisen näköinen kuin poskipäättömät sionistit muutenkin. Geenejään ei voi juosta karkuun vaikka yrittäisi. Rouva on vissiin koittanut nenäleikkauksen avulla päästä eroon koukkunokasta ja tulos on “possunkärsä”. Eli sieraimet näkyvät menosuuntaan.

    Olettko muuten huomanneet että esim. amerikkalaiset leikkauttavat lapsensa nenät jo pieninä. Yrittävät peitellä geeniään josta sitten ovat muka niin yleitä.

  2. Jessus miten ruma. Se on jo yksistään erittäin VAKAVA rikos.
    Jos tuo olisi minun akkani. Tekisin kaikki mahdolliset rikokset päästäkseni kiven sisään kärsimästä.
    Iso Arska on laittanut peruukin päähän ja turvetta huuliin.
    Ei millään pahalla, mutta jos miehellä on kuoleman hätä, silloin se ei lue lakia, eikä kuuntele feministien horinoita.

Comments are closed.