Koti Uutisia Sionismi Ezra Levant rekisteröi savetommy.com-verkkotunnuksen yli vuoden ennen pidätystä

Ezra Levant rekisteröi savetommy.com-verkkotunnuksen yli vuoden ennen pidätystä

7
Ezra Levant.

Juutalainen Ezra Levant on Whois-verkkotunnushaun tietojen mukaan rekisteröinyt savetommy.com-tunnuksen jo yli vuosi ennen sionisti Tommy Robinsonin pidätystä toukokuussa. Levantin perustama The Rebel Media, jolle Robinson työskenteli, on tullut tunnetuksi antijihadismista ja sionismimyönteisyydestä.

Verkkotunnus on luotu 10.05.2017.

Rebel Mediasta lähtenyt entinen työntekijä kertoi viime vuonna videolla Levantin röyhkeästä käytöksestä ja mediatalon valehyväntekeväisyyskampanjoista. Entisen työntekijän mukaan yhtiö rekisteröi läjäpäin verkkotunnuksia ja yrittää muokata maahanmuuttokatastrofin uutiskohut helposti rahastettaviksi kampanjoiksi. The Rebel Media vaikuttaa valeopposition medialta, joka vain rahastaa valkoisten ahdingolla.

Lähde: Diversity Macht Frei

Aiheeseen liittyen: Vangittu sionisti Tommy Robinson ei saa tukea juutalaisjärjestöltä

7 KOMMENTIT

  1. Millä nyt jutkut ei rahaa tekisi? En tiedä kummat minua vituttaa enemmän, globalistit ääriliberaalit ja äärivasemmisto vai koshernationalistit, joita kyllä hämmästelen, että kuinka jotkut voi olla niin idiootteja? Eikös juutalaisten nuoleskelija Tommy Robinson ole ollut useamman kerran pidätettynä ja vankilassa? Koskiko tuo verkkotunnus juuri viimeisintä pidätystä?

    • Tunnettuja Suomalaisia koshernationalisteja ja valeopposition edustajia on ainakin Jussi Halal-aho, Laura Huhtasaari ja varmasti koko perusjunttien johto. 🙂 Kipa vaan päähän ja Israelin matkalle kumartaan ja nuoleskeleen mestareita. Samanlaisia maanpettureita kuin muutkin globalistit ja valtapuolueet.

      • Joka tapauksessa selviää, kuka näitä kampanjoita pyörittää. Mukana varmasti myös Britannian johto. Tuskin Robinson oikeasti edes joutuu linnaan. Lähtee lomalle salaiseen paikkaan toisella henkilöllisyydellä varmaankin

  2. Tommy saa, juuri mitä tilasi. Ainoa, jolla voisi, edes näennäisesti auttaa nationalisteja..on tulla surmatuksi. Muuta käyttöä hänellä ei ole ja jutkutkin saaneet hänestä jo tarvitsemansa.

  3. Juutalaisella on “suu säkkiä myöten”. Mieshän huutaa kuin kuoleman hädässä.
    Kunnon valkoinen mies vain nauraa vastaavassa tilanteessa ja haistattaa paskat sekä sanoo menevänsä vain “lämmittämään paikkaa” helvettiin murhaajalle.

Comments are closed.