Koti Uutisia Kotimaa Barona tahkoo miljoonia Suomen pakolaiskriisillä

Barona tahkoo miljoonia Suomen pakolaiskriisillä

4
Markus Oksa.

Suomessa toimiva pätkätyöyhtiö Barona tekee päätähuimaavaa voittoa samalla kun kansalaiset kärsivät avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan seurauksista. Suomen Kuvalehden mukaan pakolaisbisnes teki Baronan omistamasta aiemmin tappiollisesta Luona-yhtiöstä hetkessä kultakaivoksen.

Pakolaisbisneksessä on kyse siitä, että hallitus lahjoittaa veronmaksajien rahaa yksityisille yhtiöille, jotta nämä tarjoaisivat käyttäjille ilmaisia palveluita maahantunkeutujille. Suomalaisia hyväksikäytetään siis kahteen otteeseen – ensin rajat avaamalla ja sitten valtion tukeman yksityisen vastaanottokeskuskeinottelun kautta.

Vuonna 2017 Baronan omistama Luona teki kahden miljoonan euron voitot myymällä valtiolle vastaanottokeskuspalveluita, Suomen Kuvalehti kirjoittaa. Vuonna 2016 summa oli lähes 3,2 miljoonaa euroa. Pakolaiskriisiä ennen Luona teki jatkuvaa tappiota. Luona siirtää voitot lähes kokonaan emoyhtiö Baronalle. Emoyhtiö rahastaa pakolaiskriisillä myös Forenom-nimisen yhtiön kautta.

Mikäli valtio tahtoisi edes hiukan keventää siirtolaiskriisin taloudellista taakkaa, voisi se järjestää samat palvelut halvemmalla itse. Tämä kuitenkin raivostuttaisi finanssieliittiä, joka rahastaa pakolaiskriisillä ja joka ohjailee Suomen hallitusta vaalirahakorruption avulla.

Henkilökohtaisesti siirtolaiskriisihuijauksesta rikastuu erityisen paljon Baronan toimitusjohtaja Markus Oksa. Yhtiö on ollut kovan kritiikin kohteena jo ennen kriisiä, sillä sen ainut tavoite on polkea suomalaisten palkkoja ja työehtoja alas.

Lähde: Suomen Kuvalehti

4 KOMMENTIT

  1. Firma vaatii videoitua haastattelua kahdella kielellä. Kun sellaiset lähettää, edes kiitosta tai kuittausta ei tule. Oli kai liian valkoinen naama videolla. Orjatyö-fimojen globaali johtaja tulevaisuuden sekarotuisessa Euroopassa.

  2. Rahaa tahkotaan Suomalaisten kustannuksella, kun millään muulla ei ole väliä kunhan tulee voittoo.

  3. Barona ja Luona Oy ovat samaa riistopaskaa suomalaisten sydänverestä imeviä verijuotikkaita.
    Suomalaiset ovat tyhmiä ja hidas syttytteisiä “itsensä viiltelijöitä” ja -ruoskijoita. Eikä se edes riitä, vaan valtamedia huolehtii vielä henkisestä kidutuksesta niin kauan kuin yksikin suomalainen on hengissä.

Comments are closed.