Koti Uutisia Kotimaa Helsingin Sanomat syyttää “suomalaista rasismia” rotumuukalaisten kotoutumisvaikeuksista

Helsingin Sanomat syyttää “suomalaista rasismia” rotumuukalaisten kotoutumisvaikeuksista

16

Juutalaisen Erkko-säätiön omistama Helsingin Sanomat (HS) väittää, että maahanmuuttajien kotoutumisvaikeudet ovat suomalaisten syytä. HS kirjoitti teemasta artikkelissa, jossa vertailtiin kahta Suomessa hiljattain julkaistua tutkimusta.

Ensimmäinen tutkimuksista osoitti, että erityisesti maahanmuuttajataustaiset pojat irtautuvat usein paitsi koulujärjestelmästä myös koko suomalaisesta yhteiskunnasta. Koska kyseessä on Helsingin Sanomat, syytti julkaisu ilmiöstä maahanmuuttajien sijaan suomalaista yhteiskuntaa.

Toinen tutkimuksista käsitteli “maahanmuuttoon liittyviä asenteita”. HS:n mukaan suomalaisten maahanmuuttokriittisyys on “rasismia”, joka menee niin pahasti “ihon alle”, ettei maahantunkeutujilla yksinkertaisesti riitä “energiaa” kotoutua Suomeen.

HS ei ottanut huomioon sitä, että huonoon koulumenestykseen voivat vaikuttaa esimerkiksi maahanmuuttajaryhmien keskimääräiset älykkyysosamäärät. Tutkimusten mukaan esimerkiksi somalien keskimääräinen älykkyysosamäärä on 68 ja afgaanien 83 pistettä.

Valkoisten keskimääräinen äo on sen sijaan noin 100. Kehitysvammaisuuden rajana pidetään yleisesti 70–75 pistettä. Se, että HS syyttää maahanmuuttajien ongelmista automaattisesti suomalaisia, paljastaa lehden rasistisen suomalaisvastaisen agendan.

Lähde: Helsingin Sanomat

16 KOMMENTIT

 1. Tottakai se on Suomalaisten vika, se on aivan selvä asia! Myös jos maahantunkeutujaa rupeaa haluttaan niin aina voi raiskata naisia, lapsia tai vaikka eläimiä, koska Suomessa saa raiskata ilman rangaistusta, korkeintaan ehdollinen “tuomio”, se on Suomen “oikeuslaitoksen” kanta, raiskata saa jos on suojaväri vaikka 10v lapsen.

  • Kaikki “pakolaiset” tänne vaan! Tarvitaan lisää monikulttuurista “rikkautta”. Kaikki on teille täällä ilmaista, saatte taikaseinästä rahaa, kelasta kaikki tuet + discorahaa, ilmainen terveydenhuolto, auto tietenkin eli valkoinen bmw, asunto, saatte myös raiskailla ja tehdä mitä vaa, teitä ei rangaista siitä, päinvastoin. Tervetuloa Hölmölään!🙂

 2. HS pilasi viikonloppuni

 3. Itse koulun juuri päättäneenä nuorena voin sanoa, että mamutaustaisten nuorten huono koulumenestys johtuu siitä, ettei heidän äly usein riitä ja vaikka se riittäisi, ei heitä yleensä kiinnosta koulunkäynti lainkaan. He tietävät, että heidän täysi-ikäisiksi tullesaan Suomesta saa kuitenkin rahaa enemmän kuin tarpeeksi tekemättä mitään, joten miksi sitten kouluttautua tai ylipäätänsä yrittää tehdä jotain yhteiskunnan hyväksi? Paistaa (((mediasta))) (((agenda))) todella hyvin läpi taas.

 4. Helsingin Sanomain papukaijan aluspaperi voi sulkeutua omaan tyhmyyteensä ja tukehtua somalien “sammaleeseen”, sillä hehän (somalit) eivät pyöri, vaan sammaloituvat ja mätänevät aloilleen kuin paska umpitukossa olevassa paskaviemärissä. Somait ovat vetelehtineet Suomessa 30-vuotta lukuisten eri hallitusten valta-aikoina ja yksin Taivaan Herra Tietää kuinka monta miljardia markkaa ja vieläpä Eurojakin tuo elävältä mätänevä laiskiais -porukka on vetänyt perseeseensä erilaisina tukina sekä “apurahoina” “rasisminvastaiseen työhön”. Onko lukuisten somalien tekemät talousrikokset ja petokset, joilla Suomen valtiota on kusetettu kuin tyhjää sitten “rasististen suomalaisten” syytä. Ilmeisesti Suomi voisi olla jopa lähellä omaa kuussa -käynti projektiaan eli “finnonautti” -hankkeessan, jos somaleihin ja muihin kädellisiin syydettyjen varojen käyttö olisi suunnattu niinkin “turhanpäiväiseen” hankkeeseen sen sijaan…

 5. Tatu Vanhas vainaan kansainvälisissä tutkimuksissa geeniperimällä ja älykkyydellä on korrelaatio. Johtavien yliopistojen kuten Harvardin tutkimusten mukaan ei tarvitse syyttää kiusaamista eikä rasismia heikosta menestyksestä. Kun on lusikalla annettu ei voi vaatia kauhalla.

 6. totta kaikki mutta ei tee luovaa ihmistä korealainen tai kiinalainen!! Muutenkin vituilla koko älykkyys osamäärä paska! Itse saisin varmaan 130 ainakin mutta kun ei kiinnosta!! Turhaa paljonkohan nikolai tesla olisi saanut??? Mutta joo neekeri on neekeri mutta nuo testit ei sano yhtään mitään vaan alku ihmisen käyttäytyminen nekru, somali, manne ym muut paskat!! todettu moneen kertaa että valkoiset ovat kaukana muista luovasta ajattelusta verrattuna näihin kopioihiin eteläkorea kiina ym muut paska valtiot!!!

  T: Valitettavasti jos suomi haluaa olla suomi niin kaikki ulkomaalaiset vittuun oli passi tai ei! Ja itse jopa karkottaisin kaikki kolmannen sukupolvemkin mannet ym muut paskat koska eikö aikalailla ole selvää että nämä ovat jäte ihmisiä!!! Kertokaa ihmeessä faktaa jos asia ei ole näin??????

  T: Realisti

  • Mikäli tuosta kerakeilotulituksesta jotain pitäisi ymmärtää niin ilmeisesti pidät itseäsi huippuälykkäänä? No olepas hyvä ja tee Mensan testi niin katsotaan. Stanford–Binet on sopiva sellainen. Kehottaisin myös hieman tutustumaan (Etelä-)Korean kulttuuriin ja jos mahdollista niin ihmisiin. Saatat yllättyä. Ovat verrattavissa japanilaisiin jotka nyt eivät ole sieltä tyhmimmästä päästä vaikka vähän outoja ovatkin.

   Mitä tulee tiettyjen muiden ihmisryhmien älykkyyteen niin olen pitkälti samoilla linjoilla edellyttäen että tulkitsin hieman epäselvän purkauksesi oikein. Kirjoitusasusi kun ei oikein korreloi korkean ÄOn kanssa.

  • Et osaa edes kunnolla kirjoittaa suomea. Painu vittuun. 130 on aika perkeleen kova tulos. Heitä on hyvin pieni osa väestöstä.

 7. Koska somalien älykkyysosamäärän keskiarvo jää alle kehitysvammaisten tason, heidät kaikki voisi samantien sijoittaa opiskelemaan kehitysvammaisten kanssa suljettuihin laitoksiin. Vain vähintään “äo 100” omaavat voisi sijoittaa tavallisiin kouluihin suomalaisten kanssa.

 8. Suomalaiset silti elättävät näitä ylimielisiä,röyhkeitä ja laiskoja matoja, se tässä ihmetyttää näissä älykkyys keskusteluissa kun somaliloiset vievät kuin litran kusimittaa oli se sitten migri tai kela tahi sosiaalitoimisto.Irak on myös rikas öljyvaltio niin mikä tehtävä meillä on elättää näitä niljakkaita narsisteja kun mikään moraalisesti järkevä ja kantaväestöä hyödyttäväkään ei ole olevinaan kannattanut aikoihin.Elämme sairaassa ja nurinkurisessa ajassa, johon tarvittaisiin jo tosiaan radikaaleja muutoksia.

  • Tarvitaan radikaaleja tekoja meiltä jokaiselta.

   Tarrojen liimailu ei tule johtamaan mihinkään.

   Itse kannatan ja suoritan tekoja, jotka eivät keinoja kaihda. Tehkää siitä johtopäätöksenne. Täällä on porukkaa, jotka tuomitsevat kaltaiseni, joten en viitsi sen tarkemmin elaboroida.

   Radikalisoitukaa. Se on viestin ydin. Tätä SVL:n tapahtumissakin (viimeksi Turussa) terotetaan puheissa.

 9. Joistakin lapsena tänne tulleista on kehittynyt ihan kelpo kansalaisia.
  Vain siksi että vanhempansa EIVÄT ole pakottaneet “paskakulttuuriinsa” tai rauhan uskontoon.
  Pääosin nämä elintasopakolaiset ovat kuitenkin tavoiltaan sopimattomia Länsimaihin eivätkä millään muotoa rikastuta yhteiskuntaamme.
  Eikä kyse ole ihon väristä.
  Itse pakolaispolitiikka kotouttamisineen on täyttä pelleilyä, järjetöntä tuhlausta, muutaman sadan elättämiseen kuluvalla rahalla elättäisi lähi-idän leireillä kymmeniä tuhansia!

 10. Suomalainen kehari osaa flipata burgereita McDonald’sissa. Somali osaa juuri ja juuri kävellä.

  Sytytin saunaa tuossa Helsingin Sionisteilla, joita tyttöystävä on töistään tähän tarkoitukseen tuonut. Itsensä tärviölle juonut Saska “Cuck” Saarikoski itki siinä näyttävästi, miten talmudismi ja islam — kaksi meidän valkoisten kristittyjen pahinta vihollista — eivät saa tarpeeksi jalansijaa lastemme kouluopetuksessa. HS on juutalaisuuden ja sionismin mielipidetorvi, eikä mitään journalismia.

  Toinen silmään osunut juttu kertoi miten Slovakiassa “toimittajan murha yritetään lakaista maton alle”. Jutun loppukaneettina mainittiin, miten Euroopassa tällä hetkellä suosiotaan kasvattava äärinationalismi “ei ole vapaan demokratian ainoa vihollinen, vaan myös maltillisemmat tahot tähän viittaan naamioituina sitä edustavat.” Aika perkeleen “vahvaa” tekstiä taas. Isänmaalliset PITI taas saada ympättyä mukaan jollakin tavalla asiaan, joka heihin ei millään tavalla liittynyt. Jokainen mahdollinen negatiivinen assosiaatio — oli se kuinka kaukaa tahansa haettu — pitää käyttää meitä vastaan!

Comments are closed.