Koti Uutisia Viikon kappale: Xurious – Revolt Against the Modern World

Viikon kappale: Xurious – Revolt Against the Modern World

3

Julius Evolan klassisesta teoksesta nimen kappaleeseensa lainaava Xurious on synthwave- ja fashwave-artisti, joka aktivoitui vuonna 2017 Pariisin terrori-iskujen jälkeen tekemällä kappaleen “Requim for Paris”. Tämän jälkeen kappaleita onkin ilmestynyt melkoisesti artistin YouTube-sivuille. Musiikki on siis instrumentaalia elektronista musiikkia ja koko tuotanto on saatavilla YouTubesta.

Muutama muukin biisisuositus Xuriousilta: “It’s Ok To Be White”, “Right Wing Youth”, “Become Who We Are”, “The Hero With A Thousand Faces”

Xuriousin YouTube-kanava: https://www.youtube.com/channel/UC897ctV…Q1db1hAQNQ
Twitter: https://twitter.com/xuriousmusic
Support-sivu: https://www.makersupport.com/Xurious

Kansallinen Vastarinta julkaisee viikon kappaleen aina loppuviikosta. Kappaleet eivät ole poliittisia kannanottoja, eikä Vastarintaliike välttämättä allekirjoita kaikkia kappaleissa esitettyjä näkemyksiä.

3 KOMMENTIT

  1. Niille jotka etsivät ns alanmusiikkia niin semmoinen jewtube kanava kuin Mario Tutti niin sieltä löytää paljon eri maiden nationalistimusiikkia tekstien kera. Suosittelen.

    Oma suosikki on venäläinen You Must Murder-bändi. Kunnon hatecorea ja laulaja on kuin Iivana Julma konsanaan:D

  2. Heil Hitler toverit! Osaako kukaan sanoa minne Musta Sydän kollektiivin nettisivut on kadonneet?

  3. Voisitteko luoda Musiikki-sivun vaikka Artikkelit-osion alle josta jakamanne musiikin löytäisi nopeasti, ilman hakusanoja? Tai jopa oman sivun joka näkyy suoraan kotisivulla, musiikki-ikonilla.. musikki sekä kulttuuri itsessään on niin tärkeää. Kiitos.

Comments are closed.