Koti Uutisia Rikos Barack Obamaa tukenut musta aktivisti kiinni synagogaiskusta

Barack Obamaa tukenut musta aktivisti kiinni synagogaiskusta

11

Yhdysvaltojen ensimmäistä mustaa presidenttiä Barack Obamaa vaaleissa tukenut musta aktivisti James Polite on jäänyt kiinni “juutalaisvastaisesta” iskusta. Politen kiinniotto sai julkisuutta, sillä hän on esiintynyt mediassa aiemmin esimerkillisenä liberaalina vapaaehtoistyöntekijänä.

26-vuotiaan Politen epäillään vandalisoineen viime viikolla New Yorkin Brooklynissä sijainnutta Union Temple -synagogaa kirjoittamalla uhkaavia viestejä. Lisäksi hänen epäillään sytyttäneen tulipaloja juutalaiskouluissa.

Synagogamaalauksissa luki muun muassa: “Kuolkaa juutalaisrotat, olemme täällä”, “Juutalaisten on parasta varautua” ja “Hitler“. Polite kirjoitti verkkoon myös tekstin, jossa hän puhui latinoiden ja karibialaisten “sisällissodasta juutalaisneekerisikoja vastaan”.

Lähde: Daily Wire

11 KOMMENTIT

 1. ainoo asia missä koen olevani ählämeiden kanssa samaa mileltä, on juutalaiset. näköjään neekerit on joinimassa ryhmåån ja hyvä niin. jos kaikki maailman rodut nousisivat rottarotua vastaan, ei he täällä paljoon lietsoisi tuhoa ja muuta saissea

  • Juutalaiset ovat osa meitä, eli ihmiskuntaa. Maailma on parempi paikka sitten, kun natsismia, kommunismia, islamia ja rotuvihaa ei enää ole. Se päivä on tuleva vielä. Mitään valkoista arjalaista herrarotua ei ole olemassakaan eikä mikään etninen ryhmä ole ns. rottarotu.

   PS. Häviäjä Adolf Hitler oli väärässä. Mahdollisesti ko. ihmisparka oli riivattu…?

   • “messiaan” toista tulemista odotellessa….saanko esitellä Huru-Ekin kymmenes esiintulo 😀

   • Et ole Eki sitten vieläkään tutustunut tooran ja talmudin kirjoituksiin aiheesta kuinka suhtautua kristittyihin ja onko olemassa herrarotu/-uskonto? Kannattaisi…

   • Oletko Erkki äärioikeistolainen rasisti kun haluat eroon islamista? Kansanmurha on rikos. Kannatatko kansanmurhaa?

   • Eikös se nimenomaan ollut juutalaiset kun tappoivat Jeesuksen? Ja nyt ne odottaa yhä edelleen että messias tulisi maan päälle. Voi tyhmiä.

    Ja olihan se Jack The Ripperkin juutalainen. Onneksi sentään suomalainen uskalsi tuoda asian julki.

  • Mitä todennäköisimmin ja nyt on jossain itkupotkuraivari päällä.

 2. Mies on niin musta, että hän muuttuu helposti Suomen valtamediassa “valkoiseksi”.

Comments are closed.