Koti Uutisia Sionismi E-Korea nimitti Goldman Sachs -pankkiirin valloittamaan P-Korean markkinat

E-Korea nimitti Goldman Sachs -pankkiirin valloittamaan P-Korean markkinat

1

Juutalaisen Goldman Sachsin hongkongilaisessa konttorissa työskennellyt pankkiiri Goohoon Kwon on nimitetty auttamaan Etelä-Koreaa, joka pyrkii valloittamaan Pohjois-Korean markkinat. Kwon alkaa johtaa presidentin taloudellista neuvonantajakomiteaa.

Goldman ja muut ylikansalliset pankit ovat jo kauan tahtoneet päästä käsiksi Pohjois-Korean luonnonvaroihin ja työvoimaan. Kwon itse on tehnyt vuosien ajan tutkimuksia siitä, kuinka paljon vaurautta ulkomaat voisivat kartuttaa Pohjois-Korean kustannuksella, mikäli Pjongjang suostuisi avaamaan talouttaan.

Etelä-Korean kannalta tilanne on erityisen kriittinen siksi, että maan talous uhkaa taantua. Soul toivoo voivansa rikastua Pjongjangin kustannuksella Goldman Sachsin avulla.

Neuvotteluista tekee haastavan se, että Yhdysvallat suhtautuu erittäin skeptisesti liittolaistensa yhteistyöhön Pohjois-Korean kanssa. Koska Pjongjang on tukenut vuosikymmenten ajan sionisminvastaista taistelua Lähi-idässä, tahtoo Donald Trumpin hallinto, että Etelä-Korean kaltaiset maat käynnistävät täydellisen taloussaarron Pohjois-Koreaa vastaan.

Lähde: Financial Times

1 KOMMENTTI

  1. Tyhmää! Etelä-Korea ei tajua, että se menee myös mukana ennen kuin se sitä itse huomaakaan. Pohjois-Korea ei ole mitään, “never hööd”. Se tulee kuihtumaan kuin vettä saamaton kasvi.

Comments are closed.