Koti Uutisia Auta Magneettimediaa oikeudenkäynnissä

Auta Magneettimediaa oikeudenkäynnissä

4

Maailmanlaajuisia sionistisia valtarakenteita kritisoiva verkkolehti Magneettimedia tuomittiin käräjäoikeudessa sakkoihin kolmen juutalaista ylivaltaa käsittelevän tekstin julkaisusta.

Tekstit olivat “Maailmanmahti USA on sionistien sätkynukke”, Siionin viisaiden pöytäkirjat sekä David Duken Juutalainen ylivalta -teoksen esipuhe. Käräjäoikeuden mukaan “kirjoituksessa esitetyt lausumat ja mielipiteet ovat laatunsa, laajuutensa ja vakavuutensa puolesta sellaisia, ettei niiden todenperäisyyden arviointi ole tarkoituksenmukaista”.

Magneettimedia pyytää nyt lukijoilta apua tulevaan hovioikeudenkäyntiin kehottamalla lähettämään suosituksia kirjailijoista tai artikkeleista, jotka todistavat julkaistujen kirjoitusten väitteiden pitävän paikkansa. Lukijat voivat myös tulla seuraamaan oikeudenkäyntiä tai avustamaan siinä.

Lähde: Magneettimedia

4 KOMMENTIT

 1. Hmm… Nämä linkit lienevät jo tiedossa:

  http://www.daemuk.ch/protokolle.pdf

  http://www.scribd.com/doc/36986834/douglas-reed-der-streit-um-zion

  http://antichrist666.12m.de/

  http://derhonigmannsagt.wordpress.com/2014/06/02/die-protokolle-der-weisen-von-zion-teil-i/

  http://www.mosaisk.com/Martin-Hohmann/Die-Zionistischen-Protokolle.php

  http://totoweise.files.wordpress.com/2011/09/die-protokolle-der-weisen-von-zion.pdf

  http://www.itsaboutthattime.net/german/pikeandprotocols.htm

  Kaikissa käsitellään enemmän tai vähemmä samaa asiaa, eli sionistien maailmanvalloitusta ja sen vuoksi laadittuja toimintasääntöjä. Hauska yksityiskohta on että julkaisut ovat saksaa puhuvissa maissa missä sensuurin luulisi olevan erittäin suuri tässä asiassa.

  http://www.kpd-net.de/rmvoll_1138.html

  http://mcexcorcism.wordpress.com/2013/08/27/syrien-geheimplan-der-usa-uber-chemiewaffen-anschlag/

  http://verschwoerungspraxis.files.wordpress.com/2012/10/die-geheime-verschwoerung-benjamin-freedman-uebersetzt-von-wilhelm-conradi-mainz.pdf

  http://www.focus.de/wissen/mensch/tid-13152/verschwoerungstheorien-7-zionisten_aid_363434.html

  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/europa/james-petras/israel-kauft-den-amerikanischen-kongress-sabotage-der-amerikanisch-iranischen-friedensverhandlung.html

  http://ostmaerker.wordpress.com/2012/02/25/die-amerikanisch-angelsachsich-zionistische-achse/

  http://deinweckruf.wordpress.com/category/usa/page/5/

  http://archive.adl.org/main_arab_world/as_cartoons_candidates.html

  http://henryk-broder.com/hmb.php/blog/P2056

  http://www.vho.org/D/w/6.html

  http://www.wsws.org/de/articles/2002/07/isr2-j20.html

  http://hintergruende2012.blogspot.fi/2011/12/zeit-fragench-merkel-und-sarkozy.html

  Näillä dokumenteilla pysyy osoittamaa ainakin määränsä puolesta että maailmanlaajuisesti on yleisessä tiedossa Amerikan yhdysvaltojen olevan sionistien sätkynukke, marionetti. Ja että sionistit hallitsevat yhdysvaltojen senaattia, liike- ja talouselämää sekä muita valtioita

 2. ”kirjoituksessa esitetyt lausumat ja mielipiteet ovat laatunsa, laajuutensa ja vakavuutensa puolesta sellaisia, ettei niiden todenperäisyyden arviointi ole tarkoituksenmukaista”. Kertoo jotakin oikeusjärjestelmän tilasta.

 3. Niin, eihän sionistien puolella olevaa oikeuslaitosta kiinnosta ovatko väittämät totta. Valittu kansa on aina oikeassa ja arvostelun yläpuolella oleva absoluuttinen Totuus.

 4. Pertti Salolainen puhuu tässä avoimesti, miten kovasti juutalaiset hallitsevat Yhdysvaltoja. Joku Wiesental järjestöhän taisi tämän takia hyökätä Perttiä vastaan, jos oikein muistan? Uskomatonta, että Suomessa ei saisi puhua USA:n mediasta ja politiikasta.

  https://www.youtube.com/watch?v=cOi7ienMfNA

Comments are closed.