Koti Uutisia Atlas Saarikosken uusin projekti on Antirasismi X

Atlas Saarikosken uusin projekti on Antirasismi X

7

UK_jarki_kateen

Joukko suomalaisia feministi-, homo- ja monikulttuurisuusaktiiveja perusti elokuun alussa Antirasismi X -nimisen järjestön, jolla on vahvat siteet feministisen Tulva-lehden toimituskuntaan. Ryhmä ilmoittaa tavoitteekseen rasismin vastustamisen sekä feminismin edistämisen.

Järjestön näkyvin hahmo on Tulvan päätoimittaja ja äärivasemmistolaista kenttää esiintymisellään jyrkästi jakava “seksuaalianarkisti” Atlas (ent. Akuliina) Saarikoski. Monet muutkin sen näkyvimmistä jäsenistä ovat nuorehkoja korkeasti koulutettuja naisia. Muutamaa maahanmuuttajaa lukuun ottamatta jäsenet ovat valkoisia suomalaisia.

Helsingissä toimivan ruotsinkielisen vihervasemmistolaisen Ny Tid -lehden mukaan järjestön perustamiskokoukseen osallistui noin 30 ihmistä. Pääpuhujaksi oli kutsuttu Ruotsissa asuva aasialaistaustainen Interfem-ajatushautomon Kristin Tran. Feministisen toiminnan lisäksi Tran on ollut mukana muun muassa European Network Against Racism -järjestössä.

Atlas Saarikoski puolestaan tunnetaan suomalaisen valtamedian luottoanarkistina, jonka näkemyksille tarjotaan palstatilaa niin Helsingin Sanomissa kuin valtio-omisteisella Ylellä. Suuren yleisön tietoisuuteen Saarikoski ponnisti 2009 saatuaan oman radio-ohjelman Ylen kanavalle perhesuhteiden kautta. Bensaa liekkeihin! -nimisessä ohjelmassa esimerkiksi julistettiin terveen ruumiin ihannoinnin olevan väärin.

 
Aiheesta lisää:

Suomeen rakennetaa antirasistista urkintaverkostoa
Johtava antifasisti raiskasi tovereitaan
Vasemmiston poliittinen rikollisuus tapetilla Ruotsissa

7 KOMMENTIT

 1. Hieno uutinen. Ex-Akuliina on juuri oikea henkilö upottamaan “rasismin vastustamisen” suuren yleisön silmissä entistäkin syvemmälle marginaaliin. Äärivasemmistosta löytyy toki paljon hauskoja kummelihahmoja, mutta Saarikoski nousee siinä joukossa silti ylitse muiden.

  Toivokaamme hänelle ja uusimmalle projektilleen mahdollisimman paljon tilaa ja aikaa mediassa, sillä nauru pidentää ikää ja joka kerta kun ex-Akuliina avaa suunsa, kansallisten piirien kannatus kasvaa entisestään.

 2. “Seksuaalianarkisti” hah. Rikkaan perheen seksuaalisuudestaan hämmentynyt ikiteini pikemminkin. Onkohan tämä Akuliina-Atlas koskaan miettinyt, että “Hetkinen, jos kerran olen vallankumouksellinen, niin miksi vallassa oleva järjestelmä tarjoaa mielipiteilleni jatkuvasti julkaisukanavia?”

  Todellakin tahatonta huumoria odotellessa.

 3. Viimeaikoina mediassa on sanottu että Suomessa on RASISMISTA johtuva yhteiskunnallinen ongelma. Kaikki sanovat että RASISMISTA johtuvat ongelmat korjaantuvat, jos otamme vastaan kehistysmaista ei-valkoisia maahanmuuttajia ja levitämme heidät KAIKKIIN eurooppalaista sukukuntaa edustaviin kaukaasialaisiin valtioihin.

  Alankomaat ja Belgia kärsivät yhtälailla ylikansoituksesta kuin Japani ja Taiwan, mutta kukaan ei sano että Japanin ja Taiwanin pitäisi korjata RASISTISET yhteiskuntaongelmat ottamalla miljoonia maahanmuuttajia kehitysmaista ja yrittää integroida mukaan yhteiskuntaan kilpailemaan samoista resursseista kuin kantaväestö.

  Päättäjät sanovat että viimeisenä vaihtoehtona tähän RASISTISEEN ongelmaan on maahanmuuttoaalto kehitysmaista AINOASTAAN valkoisiin eurooppalaisia sukukuntia edustaviin valtioihin, joissa heidän pitäisi kilpailla ja sekottua ristiin kantaväestön kanssa.

  Mitä jos sanon että meillä on oikeasti RASISTINEN ongelma ja että tuo RASISTINEN ongelma pystytään “korjaamaan” massiivisella ei-afrikkalaista sukujuurta olevilla maahanmuuttajilla, jotka maahanmuuttaisi miljoonittain jokaiseen afrikkalaiseen valtioon ja ainoastaan Afrikkaan.

  Kuinka kauan sinulla menisi ymmärtämiseen, etten puhunutkaan VIIMEISESTÄ RATKAISUSTA rasismin kitkemiseksi, vaan puhuin VIIMEISESTÄ RATKAISUSTA mustien afrikkalaista syntyperää olevien kitkemiseksi heidän omassa kotimaassaan?

  Kuinka kauan luulet että aikaa menee ennen kuin kuka tahansa tervejärkinen afrikkalainen mies huomaa tämän? Kuka tervejärkinen musta afrikkalaista alkuperää oleva mies ei vastustaisi tätä etnistä kansanmurhaa?

  Jos kerron sinulle totuuden, että tällä hetkellä on KÄYNNISSÄ oleva ohjelma, jonka tarkoituksena on TUHOTA koko valkoinen eurooppalaista syntyperää oleva rotu ja että tätä KANSANMURHAA ajaa liberalistiset progressiivit, jotka kutsuvat itseään ANTIRASISTEIKSI.

  He kutsuvat itseään ANTIRASISTEIKSI.

  He ovat kuitenkin ANTISUOMALAISIA.

  ANTIRASISMI on koodinimi ANTISUOMALAISELLE.

Comments are closed.