Koti Uutisia Kotimaa Aseistautuneet nuorisojoukot Helsingin riesana

Aseistautuneet nuorisojoukot Helsingin riesana

19

Helsingin poliisi on saanut tietoonsa useita tapauksia, joissa suurin osa uhreista sekä rikosten tekijöistä on ollut alaikäisiä. Kyseessä ovat ryöstelevät nuorisojoukkiot, jotka tekevät satunnaisia ryöstöjä kohtaamiinsa ihmisiin.

Uhreihin on kohdistettu väkivaltaa, ja esimerkiksi pippurisumutetta on käytetty ryöstön yhteydessä. Uhreilta on viety muun muassa puhelimia ja rahaa.

Poliisin mukaan poliisin tutkijat ovat alkaneet tunnistaa tiettyjä kaveriporukoita, jotka voisivat entiseltä rikostaustaltaan olla mahdollisia ryöstöjen tekijöitä.

Lähde: Ilta-Sanomat

19 KOMMENTIT

 1. Nämä taitaa olla nyt niitä kulttuurinrikastajia🙂 iltalehti myös kirjoitti aiheesta tarkoituksenaan peittää etnisyys puhumalla “Markosta, Valtterista ja Mikasta” viitaten siihen, että nuorisojoukot olisivat “suomalaisia” vaikka kyllä etnisyys värisee Lähi-Idän ja Afrikan suuntaan.🙂

 2. Missäköhän nyt nämä kuuluisat odinin pojat ovat kun tarvittaisiin, vai onko mielenkiinto suuntautunut johonkin muuhun?
  Ei ole ensimmäinen kerta, kun tällaisia porukoita liikkuu etenkin helsingissä, nämä ovat näitä vapaan kasvatuksen hedelmiä.
  Vaikka sitä ei varmaksi osaa sanoa minkälainen porukka on kyseessä, kun keltainen lehdistö siitä kertoo “uutisena”.

  • Helsingissä on niin vähän miehiä, ettei taida riittää kapasiteetti. Heinäsirkan syöjiä, Flow-festivaalilla ramppaavia, hinttareita ja alkoholisteja sen sijaan piisaa. No, olisihan tuon voinut yhdelläkin sanalla: kalliolainen.

   • Haista sina maalainen paska. Noita jengeja kun ei voi erottaa massasta ja iskevat tarkoituksella paikoissa, joissa heita vahvemmat eivat liiku. Mene navettaan lapioimaan paskaa.

 3. Muutama vuosi sitten ihmisiä ryöstelleen katujengin päällikkö on kuulemma nimeltään Besraf Moradi. Luotettavasta lähteestä kuultu juttu.

   • Tietolähteen mukaan saattaisi olla Kurdi. Tietolähde ei ollut varma asiasta. Mutta tietolähteen mukaan siinä muutama vuosi sitten ryöstelleessä porukassa ei ollut yhtään kantasuomalaista. Tietolähde ei siis itse ole mukana tässä jengissä, mutta tuntee näitä matuja koulun kautta. Ikää Besrafilla noin 20 vuotta.

 4. Olisiko hyvä idea laittaa muutama “syötti” siis kaatokännistä esittävä toveri kulkemaan kriittisille alueille ja näköyhteyden päässä valvoisi oma turvajoukko…jossain pimeässä puistossa voisi laittaa asian päätökseen..

 5. Suomi on täyden laittomuuden tilassa.NIINISTÖ TOI OBAMA VIERAILULLA 2016 suomeen TEKNOLOGIAA jota käytetään parastaaikaa siviilikohteisiin,täysin syyttömiin ihmisiin.Tässä laittomuuden suomessa symppisnarkkipaikkoja käytetään keskuksina yhteisövainoprojekteissa varsinkin ITÄ-Helsingin alueella.MAAHANMUUTTAJATAUSTAISET VARSINKIN SOMALIT TÄYSILLÄ MUKANA,Vanhukset sairaat alueelta häviää samanaikaisesti uustulokkaat levittäytyvät nopeaan tahtiin alueille.VALTAAJAT jotka ovat varastaneet valheillaan pakolaisstatuksen ovat tietyllä teknologialla varustettu NATON seuratessa päältä,että verenvaihto on nopeaa…

 6. Muuten yksi ns.perpetraattoreista näkyy kun näppäilee sanan perpetraattori kuvagooglelta.KYSEINEN HENKILÖ VAINONNUT PORUKOINEEN NAAPURIAAN KUUSI VUOTTA.Poliisille tehty rikosilmoitus.Myös SOMALINAAPURINI Nimi muuttui KALLIOKSI samaan aikaan kun heidät buukattiin ns.projektiin mukaan.ALAKERRAN Nimilaatassa kuitenkin somalinimi.SAIRASTA On meno ITÄ-helsingin alueella.

  • Se kuulemma myös pureskelee varpaankynsiään. Se on ILMESTYSKIRJAN PETO jonka hännän NIINISTÖ toi OBAMALTA kun he OSOITTIVAT SORMELLA OHIMOON samalla kun sopivat seuraavien muraalien VÄRIKARTASTA!!! SAiraSTA ON meno TIKKurilan väriKARTALLA 888!!!

 7. Jotenki on alkanu tuntua,että oliko se aatuvainaa sittenkään niin huono mies, mitä on kerrottu.

 8. Taatusti ovat matuja ja heidän kaikkia tapoja vaille jääneitä kersojaan, jotka saavat syntymälahjakseen vajaan mielen ja pitkän puukon, jolla vääräuskoisia alamaisia suisitaan. Polpo ei välitä paskaakaan, vaan päinvastoin polkaistaan sosialistien “rojekti”, jossa lauletaan Hämä-hämä-häkkiä ja tehdään pikkuleipiä puolikuu muotilla. Opetusohjelmaan tietysti kuullu suomalaistyttöjen rintaliivien availua ja kätevintä tapaa hoitaa mimmi pilkkopimeässä. Tähän visva-hallinto myötää määrärahan, jota en viitsi edes alkaa arvailemaan, mutta sen voin kertoa, että sillä rahalla olisi Hurstin leipäjonolaiset saaneen tosi paljon leipää ja monta vanhusta ei olisi kuollut kotiinsa vailla heidän ansaitsemaansa ja välttämätöntä hoitoa siitä edestä, että ovat nykyisten kusipäiden perseitä pyyhkineet kun nämä pierivät puolasängyssä ilman ainoatakaan ihmismoista ajatusta päässään. Se, mikä heitä kiinnosti oli rahan kilinä ja kahina.

Comments are closed.