Koti Uutisia Ulkomaat Suomalainen kansallismielinen kahdeksaksi vuodeksi vankilaan Britanniassa

Suomalainen kansallismielinen kahdeksaksi vuodeksi vankilaan Britanniassa

15

Britannian armeijassa palvellut Suomen ja Britannian kaksoiskansalainen on tuomittu usean vuoden vankeustuomioon mielivaltaisin perustein. Erikoisessa oikeudenkäynnissä 33-vuotiasta Mikkoa syytettiin alun perin jopa terrorismirikoksista, sillä hänen väitettiin pitäneen hallussaan “rasistista kirjallisuutta”.

Tekaistujen terrorisminimikkeiden vuoksi poliisi sai laajat valtuudet kotietsintöihin, joissa Mikolta löydettiin laiton kyynelkaasu. Samassa vyyhdissä oli myös muita epäiltyjä ja syytettyjä. Osan henkilöistä epäiltiin kuuluvan kiellettyyn järjestöön. Laajoissa ratsioissa takavarikoitiin puukkoja, pamppuja, nyrkkirautoja sekä ilmeisesti yksi haulikko.

Lopulta oikeus totesi, ettei suomalaismies ollut syyllistynyt terrorismirikokseen, mutta hänet tuomittiin silti yhteensä kahdeksaksi vuodeksi vankeuteen kyynelkaasusumutteen hallussapidosta. Tämä katsottiin ampuma-aserikokseksi. Lisäksi mies tuomittiin jostakin toisesta rikoksesta, joka on ilmeisesti määrätty salassa pidettäväksi tiedoksi.

Kun poliisit tulivat hakemaan kolmen lapsen isää perheen kodista syyskuussa 2017, hän sanoi vaimolleen joutuvansa pidätetyksi isänmaallisuutensa vuoksi. Tuolloin Mikko työskenteli vielä armeijan kouluttajana.

Monikulttuurinen Iso-Britannia on tunnettu tiukoista ajatusrikoslaeistaan.

Lähde: BBC (1,2)

Aiheeseen liittyen:
Brittisotilaita pidätetty yhteyksistä kiellettyyn National Actioniin
National Action kielletty “terroristijärjestönä”

15 KOMMENTIT

 1. 8 vuotta vankeutta ei mistään, kun karva-afgaanit ja somalit saa raiskauksista ehdollisia “tuomioita”. Kaasusumuttimen hallussapidosta tulee normaalisti sakkoja. Kuten Ilja Janitskin, joka edustaa “väärää” poliittista mielipidettä, niin jahdataan maailmanääriin “rikoksistaan” ja pidetään vangittuna ja kotiarestissa Espanjassa, sitten raahataan Suomeen, ja poliisivankilaan, jossa ei anneta edes tarvitsemiaan syöpälääkkeitä. Aivan neuvostotyylistä poliittista vainoa. Sairasta.

  • Mahtaa olla kamala rikos se salassapidettävä kun kahdeksaa vuotta näyttää tuomioarvonta. Sairasta menoa juurikin kuten Janitskinin tapauksessa. Mutta kun olet Aatteen kannattaja ja seisot sanojesi takana niin se rinnastetaan vähintäänkin tappoon. Tukiryhmä Mikolle pitäisi perustaa. Prkl.

 2. 8 vuotta? Taitaa Britannia olla sittenkin Euroopan johtava kulttuurimarxistisen mielivaltaisuuden keskus, Ruotsi ja jopa Saksa jää toiseksi.

 3. Tuomittiin jostain mikä on päätetty pitää salassa? Eli tuomio ei imartele ainakaan valtaapitäviä?

 4. Sairas maa, juutalaiset nauravat maha kippurassa, kun ovat saaneet kyykytettyä koko saaren näiden valehtelevien kansanmurhaajarottien vallan alle… Olisi hyvä tietää, mikä tämä salassa pidettävä rikos on? Saarella olevilla briteillä on synkkä tulevaisuus edessä, valkoisen kansan puolustajille ei olla jätetty enää montaakaan korttia käteen… Kyllä pysyn kaukana brittien saaresta, kun reissupaikkoja mietin.

 5. Kun maa- ja sen johtajat ovat tuollaisia niin ei voi kuin ihmetellä miksi kukaan suomalainen tai valkoinen haluaisi asua sielä. Muuttaisivat isänmaahansa takaisin ja jättäisivät maan muuttoivotn kouriin. Siinähän sitten kärvistelisivät kun moniväriset tappelisivat keskenään.

 6. 8 vuotta… aivan helv**** sairas tuomio. Samalla raiskaajille ja jopa tappajille annetaan kevyempiä tuomioita…

 7. Taas yksi oikeusmurha ZOG-EU:ssa. Onneksi Euroopassa on kasvava joukko valkoisia, jotka tulevat vielä jakamaan voittajan oikeutta kansansa pettäneille poliitikoille, tuomareille ja Shomrim-juoksupojille.

 8. Siis tuo 8v. mahdollinen tuomio oli tuon terrorismi syytöksen kanssa, nyt kuitenkin ilmeisesti vain tuo 12kk.

  • Vaan on se 12kk yhdestä pippurisumutteesta aika härski tuomio koska jos tuollainen löydetään vaikkapa Mohummad Kumsahlamilta niin sakoilla selviää. Sama Suomessa eli pelkkä maksukehoitus kahvikassaan jota jotkut sakoksikin kutsuvat.

 9. Jos olisi puuhaillut National Actionin jäsenten kanssa edelleen, olisi siis tullut 8 v. Jos PVL kielletään, samaa eliminointia aletaan toteuttaa täälläkin.

Comments are closed.