Koti Uutisia Artemis Mattheopoulos vapautettu vankilasta

Artemis Mattheopoulos vapautettu vankilasta

1
Vasemmalla Artemis Mattheopoulos ja oikealla Moskovan yliopiston professori Alexander Dugin.
Vasemmalla Artemis Mattheopoulos ja oikealla Moskovan yliopiston professori Alexander Dugin.

Artemis Mattheopoulos, Kultaisen aamunkoiton neuvoston jäsen, on vapautunut vankilasta valitettuaan tuomiostaan. Mattheopoulos sanoi lausunnossaan seuraavaa: “Tosiasia on, että nyt, kun minut näin yhtäkkiä vapautettiin, Kultaiseen aamunkoittoon kohdistuvan vainon on aika loppua. Kreikkalaisvastainen hallitus pitää yhä edelleen puolueen jäseniä vankilassa perustuslain vastaisesti. Oikeusjärjestelmä käsittelee puoluejäseniä ja johtajaa brutaalisti, ja tätä kreikkalaisvastainen hallitus kontrolloi täysin. Näyttäköön minun vapauttamiseni tietä tovereilleni, jotka eivät, kuten en minäkään, ole syytettyinä rikoksista vaan ideologiansa takia. Kultaisen aamunkoiton ehdoton taistelu kotimaan, kansallisen itsemääräämisoikeuden ja demokraattisen oikeudenmukaisuuden puolesta jatkuu!”

Yksikään kreikkalainen televisiokanava ei ole raportoinut Mattheopoulosin vapauttamisesta.

Piilotettu kamera kuvasi aiemmin tänä vuonna korkea-arvoisen virkamiehen tunnustuksen, jossa tämä myönsi, ettei Kultaista aamunkoittoa vastaan ole todisteita. Sen sijaan Kreikan nykyinen hallitus työskentelee puoluetta vastaan juutalaisen ylivallan käskyttämänä.

Lähteet: Nordfront.se, Xaameriki

1 KOMMENTTI

  1. Mahtavaa! Kohta on Kreikassa uusi järjestys. Tosin Kultainen aamunkoitto saisi oikeasti laittaa oman mediansa pystyyn.

Comments are closed.