Koti Uutisia Suomeen uusi antirasistinen nuorisojärjestö

Suomeen uusi antirasistinen nuorisojärjestö

9

Suomeen perustettiin 3. elokuuta ensimmäinen antirasistinen nuorisojärjestö Ungdom mot rasism i Finland. Järjestöllä on toimintaa suomenruotsalaisilla alueilla ja Ahvenanmaalla. Järjestöä alettiin rakentaa jo toukokuussa, mutta se perustettiin virallisesti tässä kuussa. Järjestön on saatava kokoon 1 000 jäsentä saadakseen valtiontukea toiminnalleen. Ungdom mot rasism i Finland on ollut mukana kahdessa Pride-marssissa tänä kesänä, Helsingissä ja Pietarsaaressa.

Järjestön ruotsinsuomalainen puheenjohtaja Dennis Barvsten kertoo perustamisen syyksi seuraavaa: “Saan usein kuulla Ruotsin olevan paljon liberaalimpi maa kuin Suomi. Mielestäni Suomi on valmis ottamaan seuraavan askeleen kohti avoimempaa asennetta moninaisuutta kohtaan.”

Järjestön porvoolaisaktiivi Emilia Mattson kommentoi Borgåbladetin haastattelussa, että “kaikkialla Suomessa esiintyy paljon rasismia” ja että tarve perustaa antirasistinen nuorisojärjestö oli siksi suuri. Hänen mielestään Punaisen Ristin järjestämät rasisminvastaiset kampanjat eivät riitä, vaan Ungdom mot rasism i Finland haluaa rakentaa “kokoaikaista antirasistista toimintaa”. “Tavoitteemme on työskennellä rasismia ja muukalaisvihamielisyyttä vastaan ja luoda liberaali ja suvaitsevainen ilmapiiri maan poliittiseen keskusteluun. Suomalaiset ovat isänmaallisia eivätkä niin kovin avoimia muutoksille. Haluamme pyyhkiä pois klassiset ennakkoluulot”, Matsson sanoi.

Mattsonin järjestökollega Richard Backman oli huolissaan nuorten “koventuneista asenteista maahanmuuttajia kohtaan”. Hän sanoi rasisminvastaisen työskentelyn heidän parissaan olevan tärkeää, koska nuoret rakentavat tulevaisuuden Suomen.

Käytännössä rasisminvastaista propagandaa levitetään tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa. Järjestö keskittyy nyt kontaktien solmimiseen ja paikallisryhmien rakentamiseen.

Lähde: Borgåbladet

9 KOMMENTIT

 1. Tätä moninaisuutta on nähty ihan tarpeeksi ja emmme kaipaa sitä. Näiltä on se viimeinenkin ruuvi pudonnut. No, kun mamuja tulee lisää tuonne suomenruotsalaisten alueille, pääsevät keskelle sitä “ihanuutta”. Se ei välttämättä olekaan sitten enää niin “hienoa”.

 2. Jos he kerran vastustavat rasismia noin innokkaasti,niin ei muuta kuin valtion piikkiin parin vuoden(mielellään pidemmällekin jos ovat edelleen elossa) työkomennuksellle Israeliin auttamaan palestiinalaisia sionismin uhreja.Olen varma ettei me veronmaksajat tässä diilissä mitään hävitä,maan talous on jo niin päin helvettiä muutenkin.

 3. Sanoisin että taas muutama narsisti on nähnyt itselleen sopivan johtajanpaikan jossa palkka maksetaan valtion pussista. He keräävät kannattajikseen hyväuskoisia hölmöjä jotka luulevat heidän oikeasti parantavan kannattajiensa asemaa. Valtaa ja palvontaa piisaa. Ja hyvä palkka kaiken päälle. Ja tietysti jatkossa heiltä pitää saada lausunto joka asiaan jolloin he pääsevät vaikuttamaan “yhteiskunnallisesti tärkeisiin asioihin”.

  Jos kyseiset henkilöt olisivat oikeasti huolissaan “koventuneista asenteista maahanmuuttajia kohtaan” niin kannattaisiko oikeasti keskittyä oireiden sijaan tautiin? Muuttaa se asia joka aiheuttaa oireita? Tässä tapauksessa kun tauti löytyy Arkkadianmäeltä ja senaatintorilta, ei sellaisen kimppuun henno käydä. On siis kohdennettava toimet siihen suuntaan missä puolustus on heikompaa.

  Mutta, eikös sekin ole rasismia?

 4. Kas, suomenruotsalaisia! Ovatkohan nämä “antirasistit” koskaan edes tavanneet tai saatikka tutustuneet yhteenkään pakolaiseen?

 5. Täältä löytyy suomenruotsalainen kansallissosialisti 😀 Se on kuitenkin
  totta että melkein kaikki suomenruotsalaiset ovat monikulttuurisuuden kannattajia.

  • Suomenruotsalaiset ovat strateginen kansanosa. Paljon valtaa ja vaikutusvaltaa. Huono puoli tässä kansanryhmässä on mokutus, mutta onneksi heissä on muutama positiivinen poikkeus.

 6. Paljonkohan näillä suomen ruotsalaisilla mahtaa olla juutalaisverta suonissa,Ei tuollaista typeryyttä voi paljon muulla selittää?

 7. Näiden antifasistien ja antirasistien tarkoitus on selvä: Luoda sitä rasismia, kun se aiemmin on puuttunut. Miksi näin sitten tehdään? Syitä on monia, kuten tyhmyys ja tietämättömyys. Mutta tämän takana ovat kuitenkin sellaiset prykopaatit, jotka haluavat tuhota Eurooppalaisen hyvinvoinnin. Ruotsissa tätä mokutuksen ihanuutta ajaa Barbara Lerner Spectre, sionisti eli kasaari. Huomatkaa, miten ämmä siristelee silmiään tällä videolla valehdellessaan, kyseessä on täysin varma valehtelijan mikroilme:

  https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

Comments are closed.