Koti Uutisia Pastori: opettajan tulee heijastaa oppilaiden rodullista taustaa

Pastori: opettajan tulee heijastaa oppilaiden rodullista taustaa

3

Yhdysvalloissa Fresnon kaupungissa valmistellaan parhaillaan uuden koulun avaamista. Nyt kuitenkin osa yhteisön ja kirkon johtajista on näreissään, sillä kouluun on palkattu opettajaksi valkoinen mies, jonka on tarkoitus opettaa afroamerikkalaista, latinalaisamerikkalaista ja kaakkoisaasialaista kulttuurintutkimusta.

Pieni ryhmä huolestuneita mustia kokoontui koulun edustalle pastori Karen Crozierin johdolla protestoimaan valkoisen opettajan palkkaamista vastaan. Heidän mukaansa koulu tarvitsee opettajia, jotka heijastavat oppilaiden etnistä ja rodullista taustaa.

Alun perin koulu harkitsikin ei-valkoisen opettajan palkkaamista, mutta ilmeisesti sopivaa henkilöä kulttuurintutkimuksen vetäjäksi ei löytynyt.

Alla video pastori Crozierin puheesta:

3 KOMMENTIT

  1. Mitä nämäkin nyt inisee?! Jos ei ollut saatavilla kuin valkoinen opettaja, niin luonnollisesti asialle ei voi mitään. Sitä paitsi, eikös nämä ole rasisteja, kun huomioivat opettajan ihonvärin?

  2. Ihan järkevä kannanotto, mutta ihmetyttää, että miksi valkoisten kohdalla tällainen on aina automaattisesti rasismia. Tai no, ei oikeasti ihmetytä, koska tiedän “ajan hengen”.

    Miettikää mikä rasismikohu syntyisi, jos valkoinen kirkonmies antaisi vastaavia lausuntoja!

  3. Hyvä juttuhan tosta voisi kehkeytyä, pitäisi saada kaikki radikaalit valkoisert ja radikaalit mustat ja latinot keskenään liittoutumaan rotujen pettureita eli sekoittuvia vastaan, tällöin valkoinen voima voisi seperatoitua tuosta roskasakista,14

Comments are closed.