Koti Uutisia Pohjoismaat Antirasisti sylki aktivistien päälle Almedalenissa – sai sämpylän naamaansa

Antirasisti sylki aktivistien päälle Almedalenissa – sai sämpylän naamaansa

16

Lauantaina eräs antirasisti sai kokea Almedalenissa, mihin käytöstapojen puute voi lopulta johtaa. Kyseinen antirasisti liikkui pyörällä Vastarintaliikkeen aktivistien ohi, jotka istuivat aamukahvilla Warfsholmin leipomossa Klintehamnissa. Polkiessaan aktivistien ohi hän yritti sylkeä aktivistien päälle.

Tämän jälkeen pyöräilijän tasapaino “valitettavasti” horjui ja hän kaatui maahan. Antirasisti sai seuraavaksi sämpylän suoraan kasvoihinsa. Kurinpalautuksen jälkeen antirasistin annettiin poistua paikalta. Tapauksesta on kirjoittanut paikallinen sanomalehti Hela Gotland, jonka mukaan poliisi on kirjannut rikosilmoituksen pahoinpitelystä todistajanlausunnon nojalla.

Hela Gotlandin artikkelissa kyseenalaistetaan “todistajan” suulla antirasistin sylkeminen aktivisteja kohti, uskotellaan antirasistin vain sanoneen “emme halua teitä tänne Klinteen” sekä väitetään, että hän olisi tähdännyt maahan eikä suoraan aktivisteihin.

Lähteet: Nordfront, Hela Gotland

16 KOMMENTIT

 1. Kuka vielä uskoo siihen että antifasisti oikein tarkoituksella pyrkii sylkäisemään ohi Vastarintaliikkeen aktiiveista?

  Karttusesta kerrottiin samaa valhetta vielä senkin jälkeen kun video sen sylkäisystä tuli julkiseksi ja siinä näkyi kuinka lipunkantaja teki väistöliikkeen jottei Karttusen tarkoituksella kohti suunnattu räkäklimppi osuisi.

 2. Anarkistin täytyy hankkia apupyörät mankeliinsa jatkossa, kun syljeskelee “maahan”

  Ei ole yllätys, että sekin on Vastarintaliikkeen vika, jos rauhankultin edustaja ei osaa pyörällä ajaa.

 3. Karma kosti huumehörhölle.😎 Minuakin Vastarintaliikkeen Tampereella järjestettävässä mielenosoituksessa joku antifasistihuora yritti räkäistä naamaan, hyi helvetti, noilla saattaa olla HIViä ja vaikka mitä tauteja. No vastasin samalla tavalla, räkäsin sitä ämmää suoraa naamaan ja yritin antaa kurinpalautuksen kunnes poliisi tuli väliin ja raahasi minut pois. Naisiin ei saisi koskea, mutta jos tuollainen narkkarianarkisti tulee ja yrittää räkiä naamaan niin en vastaa seurauksista. 🙂

  • Mistä tiedät ettei karma kostanut sinulle, kun joku hiv bimbo sylkäsi naamaasi? Näin taas jatkoit karman kierrettä. Katkaiseeko se se karman kierteesi ikinä? Kielenkäytösi perusteella ei lähelläkään. 😀

 4. Anarkistit eivät ole “anti-rasisteja” koska käyttäytyvät kuin rasistit. Rasistit eivät siedä kansalissosialisteja, jotka eivät ole rasisteja vaan isänmaallisia.

  Sanojen merkitys kannattaa muuttaa jatkossa artikkeleita kirjoitellessa. Sillä sehän on totuus. “Antifan rasistit” ja “almedanissa rasisti…”

 5. Veikkaanpa että kohta roskalehdistön omat toimittajat tulevat sylkemään kansallissosialistien päälle, että saavat kirjoitettua mitä tahansa negatiiviistä PVL:stä. Vaikka et olisi kansallissosialisti, mitä tekisit jos joku kusipää tulisi sylkemään päin? Muistan silloin asemanaukion tapauksessa, ennen kuin Karttunen narkkarikaverinsa kanssa saapuivat paikalle, kävi joku marxilaishuora sylkemässä Torniaisen päälle. Se pelkästään on kunnianloukkaus ja mielestäni siitä ansaitsee vähintään sämpylän naamaan.

 6. Jännä, kuinka tuntuu olevan tuo syljeskely, näiden “älymystön” edustajien liki vakiintunut toimintatapa…ja mitä se siis kertoo oikeasti, näiden aivonsa hapattaneiden järjenjuoksusta 😀 Talvella minua yritettiin räkäistä, mutta torjuin sen rukkasella, jonka hinkasin puhtaaksi räkijän naamaan ja rinnuksiin….josta seurasi huutomyrsky “pahoinpitelystä”
  Melkein käy sääli, noita vajaatäyttöisiä…siis MELKEIN 😀

  • Punarkit räkivät koska ajattelevat, että voivat tartuttaa siten niillä olevia tarttuvia tauteja, kuten HIViä ja hepatiittia.Sen takia jos joutuu noiden kanssa lähikontaktiin, tappeluun niin kannattaa olla erittäin tarkkana, etteivät pääse tökkäämään huumeneulalla. Ollessani aikoinaan turvallisuusalalla eräs narkomaani pääsi pistämään mua likaisella huumeruiskulla käteen. Löin sen neulan sen mulkun poskesta läpi ja annoin kunnon kurinpalautuksen. Oli kiva odotella verikokeiden tuloksia, että onko HIV tai joku muu paskatauti. Luojan kiitos ei ollut mitään

   • Tuttua kauraa, valitettavasti. Huvittavaksi asian teki, että työnantajan silloin, liki pakkottamalla “tarjoama” hepatiittirokotus ei toimi C:hen ja C:tähän hörhöt lähinnä kantavat

 7. Ehkä se yritti puhua Venäjää; jollei keskustelukaverin naama kastu parin metrin etäisyydelle, lausut shuhuässhhät väärin. Sanoi kielenopettajani aikoinaan. Njet ponijmaj. Valitsin Saksan.

 8. Olisihan se otsikko, jos joku pahoinpitelisi kulttuurimarxistin patongilla sairaalaan, tekoa voisi kärjistää täytteellä esim. chilikastiketta ja sylttyä, toki oikeudessa katsottaisiin täytteen aiheuttaneen suuren trauman ja näin raskauttava elementti tapahtumassa.

 9. Jos siinä olisi ollut kunnon siivu kinkkua niin qurani kertoisi olevan haram sehän olisi ihan rassistinen viharikos.

 10. Ei aktivisteja voi syyttää mistään negatiivisesta teosta, sillä hyvinä kanssa ihmisinä he vain tarjosivat sämpylää anarkistille, jolla oli kaikkien lääketieteellisten ja poikkitieteellisten tunnusmerkistöjen mukaan verensokeri hälyttävän alhaalla.
  Kyseinen munamankeli -mamis tarvitsisi koiran, joka haistaa äipän pojan verensokeripitoisuuden ja huomatessaan sen menevän raisulin puolelle haukkuu kuin lintukoira vähän samalla “tonella” kuin Hillary Clinton ryki kokatablettejaan pirtulasiin.

  • Eli olisi itse asiassa enempikin hengenpelastusmitalin paikka. Kaikki vähänkin aiheeseen perehtyneethän tietävät, että liian nalhainen verensokeri voi johtaa jopa tajunnan menetykseen ja sitä kautta polkupyörän hallinnan menetykseen josta voi seurata vakavakin onnettomuus.

Comments are closed.