Koti Uutisia Sionismi Keskuspankit suojelevat dollarivaluutan kansainvälistä ylivaltaa

Keskuspankit suojelevat dollarivaluutan kansainvälistä ylivaltaa

2

Itsenäisyysmieliset järjestöt ja vaihtoehtomediat ovat jo kauan povanneet Yhdysvaltojen dollarivaluutan kansainvälisen ylivallan murtumista. Sionistilobbyn hallitseman Amerikan poliittinen ja sotilaallinen voima perustuvat sen taloudelliseen voimaan, jonka taustalla on dollarivaluutan suuri kansainvälinen kysyntä.

Dollari on pysynyt vahvana, sillä Yhdysvallat on toisen maailmansodan jälkeen väkivalloin pakottanut muut maat tunnustamaan valuutan erityisaseman. Esimerkiksi Irakin sota alkoi, kun Saddam Hussein raivostutti Yhdysvallat suunnitelmillaan hylätä dollarivaluutta öljykaupassa.

Mikäli dollari tulevaisuudessa menettää ylivalta-asemansa, merkitsisi se myös Yhdysvaltojen kansainvälisen aseman tuhoutumista. Ilman vahvaa dollaria Yhdysvallat ei voi rahoittaa ulkomaille rakentamiaan sotilastukikohtia, joita se käyttää pelotteena uhkaillessaan itsenäisyysmielisiä valtioita.

Koska dollari on Yhdysvaltojen ajaman monikulttuurisen globalismin ja finanssikapitalismin selkäranka, seuraavat kansallismieliset tarkkaan uutisia dollarin aseman mahdollisesta heikentymisestä. Tuoreiden tilastojen mukaan kansainväliset keskuspankit tekevät kuitenkin kaikkensa, jotta dollarille ei ilmaantuisi uskottavaa haastajaa.

Kansainvälisen valuuttarahasto IMF:n tilastot osoittavat, etteivät keskuspankit ole luopuneet dollarimääräisistä varoistaan, vaikka valtamedian rummutus Donald Trumpista ja kauppasodasta voi synnyttää täysin päinvastaisen mielikuvan.

Keskuspankit eivät ole myöskään innoissaan Kiinan valuutta renminbistä, vaikka Kiina on maailman toiseksi suurin talous, joka kasvaa päätähuimaavaa tahtia. Kiina on Yhdysvaltojen merkittävin sotilaallinen haastaja, joten keskuspankit suojelevat Amerikan armeijan valta-asemaa jarruttamalla Kiinan renminbin yleistymistä maailmalla.

Alla olevat kaaviot perustuvat IMF:n keräämiin tietoihin keskuspankkien valuuttareserveistä vuoden 2018 ensimmäiseltä neljännekseltä. Yhdysvaltojen dollarin osuus on 62,5 prosenttia, kun taas renminbin osuus on 1,39 prosenttia.

Lähde: Wolf Street

2 KOMMENTIT

  1. Asian voi ajatella myös niinpäin että se keskuspankki joka uskaltaa irrottautua dollarista, se valtio tuhotaan. Toisaalta, Rothchielditkin omistavat “Suomen pankin”. Suomen pankki ei ole Suomen valtion omistuksessa vaikka sen nimi on Suomen pankki. Se on vain liikepankki jonka nimi sattuu olemaan Suomen pankki. Se voisi olla vaikka “Tammenlehväpankki”. Ja siksi eivät “valtiolliset” pankit tallaa omille varpailleen, vaan vahvistavat petro-dollaria ympäri maailman.

  2. https://socioecohistory.wordpress.com/2014/07/26/flashback-1988-get-ready-for-a-world-currency-by-2018%E2%80%B3-the-economist-magazine/

    Mielenkiintoista tosin kuinka 1988 vuoden Economist painos, lehti joka on Rothschildien omistuksessa: veikkaa 2018 vuodelle “yhtä kansainvälistä valuuttaa”. Kuvassa phoenix nousee palavasta Fiat dollarista. Seuraava kriisi saattaa olla kuten Republikaanien entinen presidenttiehdokas Ron Paul sanoi, “valuuttakriisi” eli Dollarikriisi. Tämän seurauksena kansainvälinen finanssieliitti tulisi esittää “Ameroa”, tulevan Amerikan Unionin valuuttaa (Yhdysvallat, Meksiko, Kanada) “pelastuskeinoksi” ja ihmiset kun haluavat ‘mukavuuden’ takaisin aivopestyinä hyväksyisivät tämän.
    Myös Meksikoon saatiin Yhdysvaltain “Bernie Sanders” presidentiksi eli kommunisti.

Comments are closed.