Koti Uutisia Antirasisti: “Ei riitä, että valkoiset tuntevat olonsa huonoksi”

Antirasisti: “Ei riitä, että valkoiset tuntevat olonsa huonoksi”

4

Eräs YouTuben käyttäjä on ladannut palveluun videon Trayvon Martin -mielenosoituksessa pidetystä puheesta. Videolla valkoistenvastainen vasemmistoaktivisti kertoo, että rasismi on yhtä paha katastrofi kuin hurrikaanit, pommitukset tai ammuskelut. Hän myös sanoo valkoisille, että se “ei riitä, että tunnette olonne huonoksi, tai että ette itse ole kiihkoilijoita”. Vasemmistoaktivisti vaatikin kuulijoitaan lahjoittamaan rahaa valkoistenvastaisille järjestöille.

Tämä lyhyt video on hyvä esimerkki siitä, kuinka rasisminvastustajiksi itseään kutsuvat ovat todellisuudessa valkoistenvastaisia. “Antirasistisen” logiikan mukaan jopa se on valkoisten syytä, kun musta nuorisorikollinen joutuu latinon ampumaksi, ja tämän vuoksi valkoisten täytyy antaa rahaa erilaisille järjestöille, sillä “ei riitä, että valkoiset tuntevat olonsa huonoksi”.

 

4 KOMMENTIT

 1. Ja kaikki hurraa! Eikä muuten yllätä, että tuollakin puhujalla suuret aurinkolasit… Suhteellisuudentaju on hieman hukassa. Eli 1 tumma rikollinen kuolleena = kymmenet tuhannet menettävät kotinsa ja/tai henkensä hurrikaanien yhteydessä tai pommituksissa.

 2. Tyypillinen itseinohoa eli autofobiaa sairastava valkoinen vasemmistorradikaali, joka moralisoi historiaa ja kokee kristillisen synnin sijasta sekulaarista häpeää omaa identiteettiään kohtaan. Hän kokee itsensä esi-isien ja valkoisen rodun edustajana olevansa pääsyyllinen kaikkeen “pahaan” mitä maailmassa on tapahtunut.

  Video tuo sääliä, vihaa ja myötähäpeää.

  • Tarinahan ei kerro, että onko kyseessä valkoinen idiootti vai niin sanottu “valitun kansan” edustaja. Ainakin rahan vinkuminen SPLC:lle viittaisi vahvasti jälkimmäiseen.

   Harvinaisen avointa valkoistenvastaisuutta joka tapauksessa. Kun näiden vasemmistoradikaalien puheet ovat tuota luokkaa julkisessa tapahtumassa, niin voi vain kuvitella, että minkälaiseen sävyyn he asioista keskustelevat kulissien takana keskenään.

   Rasisminvastaisuus on peitenimi valkoistenvastaisuudelle!

 3. Tyypillinen vihervasuri, joita jenkeissäkin riittää, eli näitä hippiaatteen manttelinperijöitä. Valkoisia murhataan mustien toimesta päivittäin, mutta siitä ei melua nouse. Onneksi Jenkeissä on ihmisiä runsaastikin, jotka vastustavat nykyistä vasemmistohapatusta, jota Obama tukee avoimesti.

Comments are closed.