Koti Uutisia Anarkistisen Musta Kallio -tapahtuman keikka lopetettiin etälamauttimilla ja kyynelkaasulla

Anarkistisen Musta Kallio -tapahtuman keikka lopetettiin etälamauttimilla ja kyynelkaasulla

6

Viihdeuutiset

Anarkistit ovat yli kymmenen vuoden ajan järjestäneet Tampereella heinäkuun lopulla “vastakulttuurifestivaali” Mustaa Pispalaa. Järjestyshäiriöt, kuten sotkeminen ja “musiikista” keskellä viikkoa aiheutuva meteli ovat jokavuotinen harmi.

Tänä vuonna anarkistit järjestävät myös viisipäiväisen Musta Kallio -tapahtuman Helsingissä. Poliisi lopetti keskiviikkoiltana alkaneen örvellyksen käyttäen etälamauttimia ja kyynelkaasua rap-artisti Julman Henrin esiinnyttyä Dallapénpuistossa puolen yön aikoihin. Tapahtumasta aiheutuvasta melusta oli illan aikana tehty useita ilmoituksia, ja lopuksi poliisit saapuivat paikalle käskien anarkisteja lopettamaan musiikkinsa soiton.

Anarkistit eivät suostuneet tottelemaan, ja lopputulos oli sen mukainen. Tutun kuuloinen säälin kerjääminen “natsisika”-poliisien “epäinhimillisestä” toiminnasta on alkanut anarkistisilla foorumeilla, joilla muun muassa väitetään poliisin käyttäneen kaasua anarkisteihin ilman mitään varoitusta.

Alla on huumoria tarjoileva video välikohtauksesta:

Lähteet: MV-lehti, Satakunnan Kansa

6 KOMMENTIT

  1. Noihan kirjaimellisesti itkee kun poliisi vähän kohtelee kaltoin. Tämä porukkako on se fasismin vastaisen taistelun etujoukko? Ei mikään ihme ettei ne halua enää fyysisiä yhteenottoja vaikka vielä pari vuotta sitten kovasti uhosivatkin, kun käytännön touhu on tuollaista.

  2. Tässä yhteiskunnassa on tietyt järjestyssäännöt, myös näille heikkolahjaisille. Siksi heitä ensin pyydetään ja jos ei mene perille, sitten opastetaan toimimaan muiden tavoin.

    Kiitos poliisille.

  3. “Tuliks hyvä mieli” huutaa satunnainen punikki. Kyllä, kyllä tuli.

Comments are closed.