Koti Uutisia Siirtolaisten terroristiverkosto murskattu Italiassa

Siirtolaisten terroristiverkosto murskattu Italiassa

4

UK_Italia_tunisialainen_terroristi

Italian poliisi on pidättänyt siirtolaisista koostuvan salakuljettajaliigan, joka lähetti heille myönnetyt sosiaaliavustukset Isisille. Samaan aikaan joukko maassa laillisesti oleskelleita siirtolaisia häädettiin maasta, mukaan lukien pakistanilainen “italialaisen” krikettitiimin kapteeni.

Salakuljettajaliiga toimi Napolista käsin ja oli tunisialaisen Isis-rekrytoija Mohamed Kamel Eddine Khemirin johtama. Kheimiri auttoi laittomia maahanmuuttajia asettumaan muun muassa väärentämällä työpaikkasopimuksia. Sen jälkeen hän haki heidän nimissään työttömyystukea, jota hän käytti rahoittamaan salakuljetusprojektia ja jota hän lähetti eteenpäin Isisille.

Käytännössä kymmeniä tuhansia euroja italialaisten veronmaksajien rahoja käytettiin Isisin rahoittamiseen. Vasta viime viikolla Italian hallitus ilmoitti olevansa varma, että Isis oli osallinen ei-valkoisen invaasion järjestämiseen.

Yksi pidätetyistä oli Aftab Farook, joka poliisin salakuuntelussa kertoi eurooppalaisten tappamisesta milanolaisessa viinikaupassa tai Bergamon lentokentällä rynnäkkökiväärein ja pommein.

 

Lähde: The New Observer

4 KOMMENTIT

  1. Oikein. Italiassa toimitaan nopeammin kuin Suomessa. Ja Saksaankin palkataan 15 000 uutta poliisia jotka aseistetaan raskaasti. Täydennys on tarkoitus saada toteutetuksi vuoteen 2020 mennessä. Ja mitä tekee Suomi poliisien viroille?

    • Hienoa, monikulttuurisuuden ansiosta mekin voidaan saada poliisivaltio, joka kohdistaa painetta myös omiin isänmaallisiin kansalaisiinsa ja joka turvaa rikollista eliittiä.

  2. Tiedättekö mikä on maailman ohkaisin kirja?
    Suomalaisten viranomaisten tekemät ratsiat ISIS:ksen pyörittämään toimintansa rahoitukseen ja soluttautuneiden terroristien joukkopidätykset.
    Ei, täällä vain pyöriskellään “unelmissa” kuin ennen wanhaan rakastavaiset heinäladossa.

Comments are closed.