Koti Uutisia Pohjoismaat Ampumavälikohtaus juna-asemalla Uddevallassa

Ampumavälikohtaus juna-asemalla Uddevallassa

1
Uddevallan rautatieasema.
Kuva: Nordfront.se

Kello 17 aikaan lauantaina mieshenkilö ammuttiin kuoliaaksi Älvsjön juna-asemalla etelä-Tukholmassa. Kaksi tuntia myöhemmin klo 19.06 poliisi sai hälytyksen toisesta ampumisesta, Tällä kertaa rautatieasemalla Uddevallan keskustassa.

20-vuotiasta miestä oli ammuttu ja hänet on toimitettu ambulanssilla sairaalaan. Miestä ammuttiin usealla laukauksella, mutta hänen haavat eivät ole hengenvaarallisia.

-Se on luokiteltu murhayritykeksi, sanoo Göran Carlbom, Region Västin poliisin lehdistöedustaja Bohusläningen-lehdelle. Poliisi ilmoittaa että heillä on tietoja useista rikoksentekijöistä, mutta kello 21.15 aikaan ketään ei ollut vielä pidätetty.

Uddevallan asukkaat ovat raivoissaan kaupungin tapahtumista sosiaalisessa mediassa.

-Nyt pitäisi saatana olla partioivat sotilaat kovat piipussa Ruotsissa, niin paljon roskaväkeä joka paikassa!, henkilö kirjoittaa paikallisessa Facebook-ryhmässä.

Eräs isä on nyt huolissaan tyttärensä turvallisuudesta ammuskeluiden rantauduttua myös Uddevallaan.

-Malmö. Sthlm [Tukholma, toimituksen huomautus]. GBG [Göteborg, toimituksen huomatus]. Suurkaupungeissa kaikki järjetön väkivalta tuntuu automaattisesti enemmän luonnolliselta. Kun hullu aseellinen väkivalta tapahtuu 70 metriä kodistani, tuntuu se ihan erilaiselta. Tyttäreni pitää maanantaiaamuna mennä kouluun. 70 metriä koululta poispäin joku ammuttiin kaksi päivää sitten. Hyvästi turvallisuus. Mitä helvettiä tapahtuu? On kuin eläisi SciFi-elokuvassa vuodelta 1983. Paitsi 1983-SciFi on päivän todellisuus, isä kirjoittaa.

Kommenteissa sanotaan myös, että väkivalta on tulos Ruotsin avoimista rajoista samaan aikaan kun pilkataan propagandaa ”uudesta turvallisesta Ruotsista”.

Nordfront seuraa kehitystä ja NR Bohuslän aikoo ottaa asian käsittelyyn seuraavassa radiojaksossa keskiviikkona klo 20 paikallista aikaa.

Lähde: Nordfront

1 KOMMENTTI

  1. Luin eräästä vaihtoehtomediasta, että junien kondukdöörit ja veturinkuljettajat ovat kaikkein suurimmassa hengen ja tervyden vaarassa oleva ammattiryhmä Ruotsissa, koska muslimit katsovat oikeudekseen matkustaa täysin ilmaiseksi ristiin rastiin junissa ja metroissa. Jos varsinkin junissa täysin yksinään etenkin iltaisin ja päivälläkin toimivat konduktöörit edes yrittävät periä maksua. On siitä seurauksena vähintäinkin tappouhkaus ja monesti niin suuri väkivallan uhka, että junahenkilökunnan on pakko mennä “turvahuoneeseen” lukkojen taa pelastaakseen nahkansa. Ainoana ratkaisuna konduktööreillä on soittaa valmiiksi poliisit seuraavalle asemalle, jonka pehmosessa huomassa voi olla edes jonkinlaiset mahdollisuudet saada perittyä lipun hinnan.

Comments are closed.