Koti Uutisia Ulkomaat Trump: ”Haluan massamaahanmuuttoa”

Trump: ”Haluan massamaahanmuuttoa”

5

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on jälleen kerran osoittanut, että hän ei ole kansallismielinen presidentti vaikka hänen vaalilupauksensa olivat jotain aivan muuta. Trump nimittäin toivoo massamaahanmuttoa Yhdysvaltoihin.

– Tahdon, että ihmiset tulevat maahamme suuremmissa määrin kuin koskaan aikaisemmin. Mutta heidän on tultava tänne laillisesti, Trump sanoi puheessaan liittovaltion tilasta.

Tämän jälkeen hän on useampaan otteeseen toistanut kyseisiä linjauksia. Konservatiivinen mediakin on jo alkanut ihmetellä presidentin tekemisiä, sillä Trumpin valtakauden aikana maahan on tullut enemmän maahanmuuttajia kuin koskaan aikaisemmin viimeisen 12 vuoden aikana. Trump päihittää siis jopa presidentti Obaman maahanmuuttoluvut.

Presidentti Trumpin takinkäännös maahanmuuttoasioissa on saanut hänen suurimmatkin kannattajansa suuttumaan, ja yhä useampi heistä ilmaisee pettymyksensä julkisuudessa. Esimerkkinä on tunnettu konservatiivinen kolumnisti Ann Coulter.

Lähde: Nordfront

5 KOMMENTIT

 1. Olipahan juttu, “juttujulkaisulta.”
  Jos ei ymmärrä, niin ei kannata ottaa kantaa, saati julkaista kannanottojaan.
  Lähdeviitteet?
  Ann Coulter seems to be a shill?

 2. On kuitenkin SANA: “LAILLISESTI”.

  Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin tokaisu on tyypillistä politiikon retoriikkaa, jolla hän pyrkii käyttämään sitä ilmaventtiilinä laskeakseen häneen kohdistuvaa painetta ja vastusta demokraattisen puolueen umpihullujen poltiikkojen taholta, jotka lukeutuvat globalisteihin, monikulttuurisuutta kannataviin kulttuurimarxisteihin ja suoranaisiin kommunisteihin. Tähän lössiin voidaan lukea vielä juutalainen monimiljardööri George Soros “Open sosiety” -järjestöineen, joka rahoittaa kommunistista anarkisteja, jotka ovat aivan kuten Euroopassakin eliitin käsikassara kadulla. Mukaan voi avusten saajana lukea Yhdysvaltain muslimijärjestöt ja BLM.

  Donald Trump ei ole diktaattori, vaan hänen on pakko nojautua ja ottaa huomioon Kongressin voimasuhteet parlamentaarisena realiteettinä ja vielä demokraattien matalamielinnen ja täysin edustuksellisen parlamentarismin käsitteiden vastainen kunniaton ulkoparlamentaarinen toiminta niin anarkisti -rähinäremmin katukäytön kuten viemällä kaikki mahdolliset Trumpin tekemät sisäpoliittiset päätökset Yhdysvaltain oikeusistuinten harkittaviksi onko niissä mukamas jotain sellaista, joka voisi ne kumota. Puhumattakaan jo Donald Trumpin presidentinvaalien voitosta lähtien “käynnissä” ollut täysin maho ja joutava “tutkimus” siitä, onko Venäjän presidentillä Vladimir Putinilla ollut sormensa pelissä Yhdysvaltain presidentinvaaleihin vaikuttamisen muodossa Donald Trumpille suosiollisella tavalla.

  Se, minkä Donald Trump sanoi on poliittinen tosiasia, sillä jos maahanmuuttajat saadaan “pakotettua” käyttämään laillista prosessia sitä voidaan säädellä tehokkaasti ja saada aikaa rekisteröidä kaikkien tulijoiden tiedot ja *”tarkistettu taustat”, niin että huumekartellien ja rikollisten toiminta ja läpipääsy on moninkertaisesti vaikeampaa.
  “Odottajia” rajan takana voi olla vaikka kuinka suuri lauma kunhan se pysyy siellä, eikä tule maahan kuin Tsunami -hyökyaalto, jolloin kaikki musertuu sen alle aivan kuten muslimit kävelivät Saksaan v. 2015 sikäläisen poliisin levitellen voimattomana käsiään valtiorajoilla (kiitos Merkelin).

  Kun Etelä-Amerikan puoleisella rajavyöhykkeellä odotusajat käyvät lapsipeheille sietämättömän pitkiksi ja tukaliksi kestää aivan kuten sinkuillekin on tuloksena tulijoiden vyöryn talttuminen ja lopulta ehkä onnekkaimmillaan kokonaan lakkaaminen, koska Amerikan kultamaille ei enää mennäkään kuin “sukkana” vuolaana virtana kuin “suolesta läpi”.

  Ja kun yksi maahanpyrkijä kyllästyy, kohta kyllästyvät kaikki, eli ihmisen laumasieluisuus voi myös lopettaa sen minkä se aloittia alunperin.

Comments are closed.