Koti Uutisia Ammuskelu Pietarissa – hyökkääjät pakenivat henkensä edestä

Ammuskelu Pietarissa – hyökkääjät pakenivat henkensä edestä

1

Viime viikonloppuna Pietarin yöelämässä Venäjällä nähtiin hetkellisesti monikulttuurinen kaupunkisotatilanne. Muutama henkilö loukkaantui, mutta kukaan ei kuollut ammuskelussa.

Kaikki alkoi, kun kaksi keskiaasialaista muslimia oli viettämässä railakasta iltaa pietarilaisissa ravintoloissa. Illan mittaan parivaljakon ylimielinen käytös yltyi ja he alkoivat aiheuttaa häiriöitä. Jossain vaiheessa muslimit ryhtyivät tönimään ja uhkailemaan ovimiestä, joka oli estänyt heidän sisäänpääsynsä erääseen baariin. Portsareiden ja kaksikon välillä syntyi pieni yhteenotto, minkä seurauksena muslimit ymmärsivät jatkaa matkaansa.

Ilta ei kuitenkaan ollut vielä ohi. Suivaantunut kaksikko keräsi uskonveljensä kasaan, ja myöhemmin illalla noin 30 muslimia lähti kostoretkelle ravintolaan. Ampuma- ja lyömäasein varustautunut ryhmä päätti hyökätä samaiseen baariin, jonne kahta miehistä oli aiemmin estetty tulemasta. Epäonninen muslimilauma ei kuitenkaan tiennyt, että hyökkäyksen kohteeksi valitussa ravintolassa oli myös ryhmä kansallismielisiä viettämässä iltaa.

Kun kolmekymmenpäinen ryhmä aloitti ammuskelun kadulla, päättivät kansallismieliset puolustautua avaamalla myös tulen. Reilusta alivoimastaan huolimatta kansallismieliset häätivät häirikköjoukon pois ja näin ollen todennäköisesti pelastivat sivullisia joutumasta ammutuiksi. Ilmeisesti muslimit säikähtivät kohdattuaan venäläistä vastarintaa siinä määrin, että he alkoivat sännätä pää kolmantena jalkana karkuun. Tapahtumapaikalta kuvatulla videolla kuuluu, kuinka osa pakoon pötkivistä hyökkääjistä huutaa ylistyksiä Allahille.

Norjalaisen Fyret.nu-uutissivuston mukaan molemmilta puolilta haavoittui muutama henkilö tilanteen vuoksi, mutta kuolonuhreilta vältyttiin. Alla kaksi videota tapahtumista:

http://www.youtube.com/watch?v=TTbqhqz5ADs

http://www.youtube.com/watch?v=KHy6-PZCWFk

1 KOMMENTTI

  1. Heh, oikeaoppista toimintaa! Tämä muukalaisten kuriton öykkäröinti aseiden kanssa on yhtä tehotonta kuin itseään inhoavilla antifasisteillakin, tuntuvasta ylivoimasta huolimatta lopulta juostaan pakoon.

Comments are closed.