Koti Uutisia James Bondista tulee poliittisesti korrekti

James Bondista tulee poliittisesti korrekti

1

James Bond -romaanisarjan luojaa Ian Flemingiä syytetään rasismista ja seksismistä tämän kirjoissa. Nyt agentti 007:stä tulee kuitenkin poliittisesti korrekti, väittää William Boyd, jonka uusi Bond-kirja julkaistaan tällä viikolla.

UK_Boyd_Bond
William Boydin näkemys kuuluisasta agentista julkaistaan torstaina.

Ghanassa syntyneen brittikirjailija William Boydin mielestä Ian Fleming ei kuvannut mustia ja naisia tarpeeksi “sympaattisella” tavalla James Bond -kirjoissa.

Boyd väittää, että Flemingin tapa kuvata mustia johtuu tämän yläluokkaisesta kasvatuksesta 1900-luvun alussa. Boydin mukaan Flemingin kaltaiset ihmiset olivat luultavasti “rasistisia, seksistisiä, oikeistolaisia ja antisemitistejä”.

Uudet tuulet tulevat puhaltamaan ainakin seuraavassa Boydin kirjoittamassa poliittisesti korrektissa Bond-kirjassa. Solo-nimeä kantava “paremmin kirjoitettu” romaani on tarkoitus julkaista tämän viikon torstaina.

 

Lähteet: Nordfront, Daily Mail

1 KOMMENTTI

  1. Poliittisesti korrekti “Bond” on negroidirotuinen homoileva transseksuaali, joka on Simon Wiesenthal -järjestön palveluksessa ja jahtaa valkoisia heteromiehiä koska Hitler!

Comments are closed.