Koti Artikkelit Arki “Maailma ei tarvitse yhtäkään valkoista lasta”

“Maailma ei tarvitse yhtäkään valkoista lasta”

14

AK_valkoiset_lapset

Keskustelin jokin aika sitten poliittisesti äärikorrektin naapurini kanssa, joka on sydänjuuriaan myöten pinttynyt demari. Nainen halusi sanoa, että maapallolla on jo niin monta valkoista lasta huolehdittavanaan, että omien lasten hankkiminen olisi näin ollen egoistista ja tarpeetonta. Hän meni jopa niin pitkälle, että silmääkään räpäyttämättä antoi järkyttävän lausunnon: “Maailma ei tarvitse yhtäkään valkoista lasta.” Sen jälkeen hän sanoi rintaansa röyhistellen, että hän tietoisesti jätti hankkimatta biologisia lapsia vakaumuksensa vuoksi.

Olen kiehunut tuosta keskustelusta asti, enkä voi unohtaa sitä. Kuinka joku voi olla noin totaalisen aivopesty, että kuvittelee maailman olevan parempi paikka, jos valkoisia lapsia ei enää syntyisi? Lausunto paitsi loukkaa syvästi rotuamme, mutta myös paljastaa, kuinka kriittisessä tilanteessa olemmekaan. Naapurini ei valitettavasti ole yksin valkoisten vastaisten mielipiteidensä kanssa. Kun multikulti-Loreen voitti euroviisut, hän otti kantaa tiettyhin poliittisiin kysymyksiin. Yksi asioista, joita hän halusi nostaa esille, oli biologisten lasten hankkiminen. Loreen sanoi, aivan kuten sosiaalidemokraattinaapurini, ettei maailma tarvitse ruotsalaisia/valkoisia lapsia, vaan olisi parempi sekoittaa rotuaan tai adoptoida.

En voi olla kysymättä, mitä he luulevat tapahtuvan, jos valkoiset eivät enää hankkisi valkoisia lapsia? Jos valkoisia ei enää olisi – mikä tulee olemaan tulos ajan myötä, jollei lapsia hankita – ketkä sitten huolehtisivat niistä kaikista maista, jotka ovat täysin riippuvaisia meiltä saamastaan tuesta? En häpeä sanoa: ne, joita tarvitsisi kehottaa olemaan hankkimatta lisää lapsia, ovat ensi sijassa jo ylikansoitetut ei-valkoiset maat!

Tällaista lausuntoa tuskin kuulemme poliittisesti korrekteilta. He sanovat, että meidän valkoisten tulee uhrautua muiden puolesta, avata rajamme ja antaa heidän riehua vapaasti kustannuksellamme. Koomista koko jutussa on, että samat ihmiset eivät koskaan kyseenalaista, miksi ei-valkoiset synnyttävät niin monia lapsia. Olen törmännyt ilmiöön monta kertaa. Valkoisena ruotsalaisena kuuden lapsen äitinä piikittelen nyt teitä. En pysy enää laskuissa, montako kertaa minulta on kysytty, että miksi minulla on niin monta lasta. Tapaan vastata: “Eikö ole hyvä, etteivät ainoastaan arabit ja mustat lisäänny?”

Totuus on, että juuri valkoisia lapsia maailma tarvitsee – vahvan valkoisten sukupolven, joka voi oikeanlaisella rohkeudella ja lujuudella kääntyä taas oikealle tielle. Olen nähnyt monia ruotsalaisia, jotka enemmän tai vähemmän myötäilevät linjaa, jonka mukaan maapallo ei tarvitsisi enempää ihmisiä. Heidän mukaansa olemme ylikansoitettuja. He ovat kyllä siinä oikeassa. Olemme kuin olemmekin ylikansoitettuja. Mutta meidän rotumme ei ole ylikansoitettu. Olen vakuuttunut siitä, että meidän on luotava tasapaino, jolloin valkoisetkin synnyttävät enemmän lapsia kuin keskimääräiset 1,8 lasta/nainen. Näin kansamme osuus voisi olla suurempi kuin muutama prosentti maapallon väestöstä, mitä olemme tällä hetkellä.

gravid-mamma-o-son-460x306

Lisääntyvä viha rotuamme kohtaan, joka on nähtävissä yhteiskunnassamme koko ajan ja kaikkialla, on pelottavaa. Sanotaan, että aikamme on ohi ja ajat muuttuvat. Kyllä ne muuttuvatkin, mutta moniko uskaltaisi väittää, että parempaan suuntaan? Ei monikaan. Aivopesu, joka on kohdistettu meitä vastaan, on massiivista ja se on otettava vakavasti. Valkoisia naisia on vuosikymmeniä kehotettu irtautumaan valkoisista miehistä ja halveksimaan kaikkea, jolla on tekemistä perhe-elämän ja lasten kanssa. Tulokset tästä näemme tänään. Valkoiset naiset eivät enää hanki niin monia lapsia kuin aikaisemmat sukupolvet. Ennen kaikkea viimeiset vuosikymmenet valkoisia naisia on jopa kannustettu rotusekoitukseen. Koskaan ennen ei ole syntynyt niin monia sekarotuisia lapsia kuin nyt.

Ei ole sattumaa, että vihollinen kannustaa siihen. Naisten raiskaukset ovat vuosisatoja olleet osa biologista sodankäyntiä ja samaan aikaan keino turmella moraali. Nykyään tämä tehdään hieman “lievemmällä” tavalla, mutta tarkoitus on sama: hävittää kansanryhmä. Se, että valkoiset naiset synnyttävät lapsia, ei ole vihollisen mukaan ongelma itsessään. Ongelma on siinä, että valkoiset naiset hankkivat valkoisia lapsia. Kaikki puhe, ettei meitä tarvita lisää, koskee vain valkoisia, ei muita.

On aika, että ymmärrämme, kuinka tärkeää on, että useammat valkoiset miehet ja naiset eheissä perheissä hankkivat monia lapsia. Haluan tiivistää tämän kaiken viestiin naapurilleni: Kiitos inspiraatiosta. Alan miettiä, olisiko aika hankkia seitsemäs lapsi!

 

Paulina Forslund

Nordfront.se

14 KOMMENTIT

 1. Sairas maailma, kun huomattava osa poliittisesta eliitistä tukee niitä, jotka haluavat tietoisesti karsia älykkäiden, tulevaisuutta suunnittelevien, matemaattisesti lahjakkaiden, luovien ja varsin hyvään itsehillintään kykenevien ihmisten, siis valkoisten, lisääntymistä. Kun kadut alkavat muistuttaa Mogadishua tai Kabulia väestöltään, ei ympäröivää katastrofia tulla millään tasa-arvoprojekteilla, vähemmistökiintiöillä tai räp-kappaleilla pelastamaan. Valkoinen perhe on satsaus valoisan tulevaisuuden puolesta.

 2. Koko ajan tapahtuvan valkoisen kansanmurhan järkyttävin piirre on se, että suurin osa sitä ajavista ihmistä on itse valkoihoisia. Se on kuin joku virus, joka tuhoaa täydellisesti kantajansa selviytymisvietin ja ajaa sen totaaliseen itsetuhoon. Tätä virusta kantaa maailmassa vain ja ainoastaan valkoinen rotu.

  • Tosin Itä-Aasian maissa on myös suhteellisen matala syntyvyys ja paikalliset naiset on hyvin haluttomia tekemään lapsia, heillä toki ei ole mitään valkoisen miehen taakkaa ja multikyldyyriä ideologiaa mutta ilmiö on heillä sama.

   Vaikuttaisi siltä että kaupunkiasuminen ja moderni maailma sekoittaa modernien ihmisten mielet rodusta riippumatta niin paljon että heidän biologinen tarve tehdä lapsia katoaa kokonaan, parhaiten tämä näkyy suurissa kaupungeissa mm. Tokio mutta myös pienemmissä esim. Helsinki, Turku, Tampere Suomessa missä on n. 1,4/nainen syntyvyys ja ilman maahanmuuttajia se olisi lähempänä 1/nainen. Japanissa mm. 60 % 18-34 miehistä on sinkkuja eikä heillä ole edes naisystäviä. Ainoa keino lisätä valkoisten syntyvyyttä on alkaa purkaa kaupunkiasumista ja siirtyä pienempiin kaupunkeihin missä kaikilla olisi vähintään oma omakotitalo.

   http://paavoheiskanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/121737-hiiria-ja-ihmisia

   • Tuolla Oulun seudulla lestadiolaisilla (vanhoillislestadiolaisuus) edelleenkin perheet ovat suuria. Syntyvyys taitaa Oulun seudun lestadiolaisilla olla valkoisen kantaväestön kärkeä koko Euroopankin mittakaavassa.

    Pohjanmaan Raamattuvyöhyke erottuu selkeästi kartallakin:
    http://tilastokeskus.fi/til/synt/2012/synt_2012_2013-04-12_kuv_003_fi.html

    Sitten tuolta Jenkkilästä löytyy valkoisia suurperheitä amissien, mormonien ja muiden kristillisperäisten suuntausten parista.

 3. Itse 4 lapsen äitinä olen ehdottomasti sitä mieltä, että tulevaisuudessa omat lapseni tekevät lapsensa valkoisen kanssa. Sen verran suomalainen olen. Maailmassa on ihan tarpeeksi tummaihoisia, joita mm. suomalaiset elättävät. Ei pahalla. Adoptoiminen on eri asia. Sillä he voivat pelastaa jonkun pikkuisen hengen. Sitä paitsi… Suomessakin ihan tarpeeksi huostaanotettuja lapsia, jotka tarvitsevat kunnon kodin.

 4. Vaikka kovia ovat suvakit tätä nykyä syyttämään suomalaisia rasismista ja vihapuheesta, niin ei se toinen ääripää, ksenomaniakaan, toisten rotujen ja kulttuurien sairaalloinen ihannoiminen, tervettä ole. Artikkelin rouva todennäköisesti kärsii huonosta itsetunnosta, jonka hän kanavoi vihana itseään ja omaa kansaansa kohtaan. Olisi suotavaa, että hänet ohjattaisiin välittömästi mielenterveyspalveluitten pariin. Terveen, tasapainoisen ihmisen tuntomerkkeihin kuuluu terve itsetunto ja itsekunnioitus, näistä kumpaakaan tällä rouvalla ei ole.

 5. Surullinen artikkeli. Näitä juttuja aloin kans miettimään, kun tulin ensimmäistä kertaa isäksi noin kolme vuotta sitten. Kaupunki missä asumme on todella saastunut viimeisten 10 vuoden aikana. Olen miettinyt omaa taloa, muuttoa pois kaupungista, ettei lasteni tarvi nähdä kaikkea tätä kasvaessa. Voin sanoa, että lapsen saaminen muuttaa miestä paljon. Näet asioita erilailla, ja sinun teot eivät ehkä ole niin vihan viemiä, kuten nuorempana, vaan rakkauden. Rakkaudesta sun lapsiin ja sinun rotuun. Isä tekee mitä vaan perheensä eteen. Ainakin terve isä.

  • Itse 11kk ikäisen tytön isänä, olen kanssasi samaa mieltä! Pelottaa jo ajatus tästä Helsingistä kun tyttö varttuu…

 6. Se on ihan hyvä vain ettei tämä kyseinen vajakki jatka sukuaan. Iloitkaamme siitä 🙂

 7. Suosittelen siirtymistä maaseudulle.. Itse muutin kaupungista ja asuin suht korvessa kaksin pienen tyttäreni kanssa.. Homma kävi sitten raskaaksi autottomuuden vuoksi sekä polttopuiden jatkuva kantaminen talvisin, joten muutimme kylälle. Silti on oma takapiha, marjametsät vieressä, naapurin ukko tuo tuoretta kalaa joka viikko. Täällä on lasten hyvä kasvaa. Löysin jopa KS miehen täältä ja lapsiakin tullut lisää taloon 🙂

  • sulta taisi olla muinoin postaus jenkki-GD sivustolla? jos asia on vielä tapetilla, niin pistä viestiä [email protected]. Meitä olisi täällä useampi, jotka haluaisi tehdä asialle jotain.

 8. Tampereen ympäryskunnat (Pirkkala, Ylöjärvi, Lempäälä, Kangasala, Nokia ym.) ovat mukavan perussuomalaisia edelleenkin Herran vuonna 2013. Löytyy kohtuuhinnalla viihtyisää rauhallista metsä- ja järvimaisemaa. Palvelut pelaavat ja on lapsiperheystävällistä.

  Tampereen seudulle muutenkin keskittynyt poikkeuksellisen paljon kansallismielistä porukkaa, ja Suomen (jopa koko Länsi-Euroopankin?) suurista kaupungeista vähiten monikulttuurinen.

  Hinta-laatusuhde kun vielä Pirkanmaalla on kohtuuhyvä, niin voisinpa vaikka suositellakin.

 9. Hyvä Mira! Juuri sinunlaisia nuoria ihmisiä tämä maa tarvitsee. Sitä, mihin kaupunkien kehitys tulee menemään, ei välttämättä välittömästi voida korjata tai muuttaa kehityssuuntaa. Käytännössä on myös mahdollista, että joistakin kaupungeistamme kehittyy maanpäällisiä helvettejä niissä asuville etnisesti suomalaisille ihmisille. Tämän vuoksi on ehdottoman tärkeää, että on olemassa tilaa ja paikkoja, joissa ei tarvitse kärsiä monikulttuurisuuden haitoista, ja maaseutu on vielä toistaiseksi tällainen turvasatama ja myös pysyy sellaisena, jos itse niin haluamme.

  Tämän vuoksi pitää kaikkien, joilla siihen on mahdollisuus, käyttää tätä hyväksi ja muuttaa maalle, tehdä siellä työtä aatteen eteen ja pyrkiä muodostamaan asuinyhteisöjä, joilla on yhteinen arvomaailma. Kun koittaa se aika, jolloin näin syntyneitä kaadereita tarvitaan, ne ovat valmiina toimimaan asian hyväksi.

  Maalla on mahdollista myös harrastaa toimintakykyä ja kuntoa kehittäviä lajeja, toisin kuin taajamissa, missä esim. ammunnan harjoittaminen on tarkkaan rajattu. Mikäli ei ole mahdollista hankkia tuliasetta, niin saman harjoitusvasteen saa myös jousella, joka vaatii ehdotonta itsehillintää, saman liikesarjan automaatiotasoista toistamista, ennakointia niin pituus- kuin korkeustasossakin ja yleisen ballistiikan tuntemista. Eli siis samat perusasiat, mitä hyvän kivääriampujan tulee tuntea.

Comments are closed.