Koti Uutisia Kotimaa Ammattiloukkaantujat vauhdissa: Pori Jazzin homokohu

Ammattiloukkaantujat vauhdissa: Pori Jazzin homokohu

12

Kulttuurimarxismin asiaa ajava Satakunnan Kansa revitteli keskiviikkona 6.6. koko päivän Pori Jazzin vastavalitun toimitusjohtajan Aki Ruotsalan seksuaalivähemmistöjä koskevilla näkemyksillä.

Kohu sai alkunsa Altti Papinsaaren kolumnista, jonka mukaan “Ruotsala on edistänyt tarmokkaasti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä vastaan suunnattua Nuotta-kampanjaa, jonka pääviestin mukaan homoudesta voi eheytyen parantua”. Hän kirjoitti myös, että “vaalitilaisuuksissa uusi jazzkiho on hyökännyt sukupuolineutraalia avioliittolakia vastaan”.

Meneillään oleva poliittinen ajojahti ja mielipidevaino on täysin keinotekoinen, sillä Ruotsala ei tiettävästi ole ulottamassa seksuaalivähemmistöjen asiaa Pori Jazz -tapahtumaan millään lailla, vaikka tapahtuma muuten voi ottaa kantaa yhteiskunnallisiin kysymyksiin sellaisissa asioissa, jotka ovat yleisesti hyväksyttyjä. Kuitenkin Pori Jazz 66 ry:n hallitus on tähän mennessä rientänyt salamana irtisanoutumaan Ruotsalan henkilökohtaisista näkemyksistä ja laittanut vireille hätäkokouksen Ruotsalan työsuhteen purkamiseksi.

Lähde: Satakunnan Kansa (1, 2, 3)

12 KOMMENTIT

 1. Kyllä homoudesta voi parantua. Minä tiedän muutamia ihmisisä jotka ovat muuttunet heteroiksi kun ovat noin 30v korvilla. Siihen asti ollaan oltu jopa tiukkojakin homoja. Ja setan jäseniä. Mutta sittemmin on parannuttu.

  Mitä tulee tuohon kommenttiin niin eihän siinä ole mitään pahaa. Luonto ei luo homoja, jolloin homoja ei ole. On vain homoutta. Luonnossa on poikkeuksetta uros ja naaras. Mutta on niitä kaksineuvoisiakin ja sitten sellaisia jotka voivat muuttaa sukupuoltaan. Mutta enkään eivät sovi kategoriaan.

  Ja jos joku takkutukka kieltäytyy soittamasta Porin jazeilla niin siitä vaan. Ruoka maistuu ja uni tulee niinkuin ennenkin. Mitenkäs sitä ennen vanhaan sanottiin:”Itselleen porsas hallaa tekee jos ruokakuppinsa kaataa”.

  • Homous (eli sastaisten himojen valtaan hylkääminen) on hengellisestä toiminnnasta (Raamatun Jumalan vihaamisesta ja torjumisesta) johtuva fyysinen “rangaistus/sairaus” josta ei pysty “parantumaan.”

   Tietenkin nyky yhteiskunnassa näitä muka “parantuvia” “trendihomoja” on jotka eivät edes ole alunperinkään olleet näitä miehiä kohtaan himoissaan palavia aitoja Sodomiitteja.

   Homoja on (valitettavasti vielä) olemassa vaikka ei luonnollisesti kukaan ihminen sellaiseksi synnykkään. Ne lisääntyvät rekrytoimisen kautta.

 2. Iiro on oikeassa. Jatz, kuten hänen omansakin, on paskaa. Bluesista kasvatettu puu on mädättänyt ihmiskuntaa ainakin sata vuotta. Kuunteletko itsekkin juutalaisten säveltämää neekerimusiikkia sen nykykemiallisessa muodossaan? Kyllä.

  • Se, että Blues olisi neekerien luomaa musiikkia on ihan huuhaata. Peltlneekerit kopioivat vain valkoisten omistajiensa musikkkia ja tuunasivst siitä vähän oman laista. Sama koskee hihoppi joka juurtaa itsensä Line-dance musiikista.

  • Ei kukaan ole kieltänyt jazzmiestä kertomasta mielipiteitään. Lehdethän ovat painaneet hänen mielipiteensä kaikkien luettaviksi eikä poliisi ole pidättänyt häntä.

   • Juu, mutta heti mies erotettiin töistään, vain koska oli sanonut henkilökohtaisen mielipiteensä, “lynkattiin” somessa enkä ihmettelisi vaikka syytteetkin kasattaisiin miestä vastaan.

    • Juhani itse lynkkaa täällä melkein joka päivä, mutta kansallissosialistinen sensuuri ja lynkkaus on kai sitä parempaa lajia.

     • Montako SETAn aktiivijäsentä tai tuomittua narkkipedoa on potkittu duunistaan Juhanin sanomisien vuoksi?

      Eikö sananvapauden arvostelu hänen kirjoittamanaan täytä punarkkimarxistien sukupuolineutraalia sananvapausmääritelmää?

      Miksi punarkkimarxistinen homopedoilu täyttää hyväksyttävän toiminnan puitteet mutta sen arvostelu ei?

      Mikä sinua henkilökohtaisesti viehättää toisen miehen karvaisessa anuksessa?

 3. Kyllä moni uskoon tullut amerikkalainen ent. homo ja lesbo ovat parantuneet sairaudestaan. Se on tosiasia, jota ei voi kukaan kiistää, sillä jos mies haluaakin naista ja nainen miestä aivan toisin kuin aikaisemmin. Eikö se silloin ole elävä todiste, sillä tosi homo tai lesboa ei saa petiin “väärän” kumppanin kanssa kirveelläkään. Tai jos joku teistä uroksista saa Silvia Modigin alleen tai päälleen ilmoittakoot kaikesta kohusta ja “kirvelystä” huolimatta näillä palstoilla.
  Homot ja lesbot fanittavat muslimeja ja Islamia eli “Allah” ja hänen nimeensä tehtävät kaulan katkonnat ja ruoskimiset ovat OK. Mutta kristityn maailman “eheytyminen” ei kelpaa!?!?!?
  En minäkään siitä loukkaannu, jos joku sanoisi minulle, että olisin paljon parempi ihminen, jos et olisi eronnut kirkosta. Koska tuo edellinen ei muuta mitään minussa. Pysyn edelleenkin kirkosta eronneena! Eikä kenenkään tarvitse erota vaikkapa Marttaliitosta sen vuoksi, että kohaisi ampiaispesää. Mutta kun normi -järki on kuollut ja kuopattu tästä maailmasta, niin hulluudella ja valtioilla ei enää ole RAJOJA!

  • Nämä “uskoon tulleet” homot ovat isolla todennäköisyydellä omiin tekoihinsa luottavia ja väärään evankeliumiin uskovia (esim helluntailaisia) jotka vaativat nähdä “suuren muutoksen” todistukseksi uskosta. Eli eivät aitoja käännynäisiä aitoon kristinuskoon.

   Tietenkin joukossa on myös niitä jotka luulevat olevansa homoja kun yhteiskunta estrogeeni ruokineen ja homopropagandoineen on sekoittanut näiden päät, niin että luulevat olevansa “homoja” ja sitten “parantuvat.”

   Sitten on se “uskoon tullut” ryhmä joka esittää kristittyä päästäkseen kirkkoon lasten lähettyville tehdäkseen heille jotain sellaisia asioista joista on häpeä edes puhua. Vähän niinkuin monet katolilaiset papit…

   “jos mies haluaakin naista ja nainen miestä aivan toisin kuin aikaisemmin. Eikö se silloin ole elävä todiste”

   Sodomiitit saalistavat sekä miehiä että naisia. En usko hetkeäkään näihin juttuihin että haluaisivat olla ainostaan miesten kanssa. Kun tilaisuus tulee niin uhriksi kelpaa näille vaikka eläin.

 4. Satakunnan Kansan jutusta:

  “ensi vuoden jazzlavalle nousta melkoinen yllätys. Ruotsalalla on näet suorat suhteet Euroviisut voittaneeseen Israeliin, juutalaisen B´nai B´rith -järjestön kautta.”

  Tätä homojen “eheyttämis” kampanjaa on tietääkseni USA:ssa ajettu nimenomaan pro-israel porukan toimesta. Eivätkö nämä samat “kristillisionistit” jotka ovat hyökänneet Magneettimediaa ole nyt puolustamassa tätä tyyppiä? Miksiköhän? Faktahan on se että aitoja sodomiitteja ei pysty eheyttämään koska he ovat Saatanan lapsia.

  Tässä saatetaan yrittää takaportinkautta saada reprobaatti homot hyväksytyiksi kirkkoihin tekemään jotain “parannustyötään.” Joka ei tietenkään onnistu koska nämä Jumalan vihaajat, on hylätty saastaisten himojensa valtaan.

  Ainoa oikea ratkaisu sodomiittiongelmaan löytyy Raamatusta:

  “If a man also lie with mankind, as he lieth with a woman, both of them have committed an abomination: they shall surely be put to death; their blood shall be upon them.”

  Leviticus 20:13

  Kannatta myös huomata tuo “ALSO lie with mankind” kohta, koska näille reprobaatti pervoille kelpaa uhriksi miesten lisäksi naiset, lapset ja eläimet.

  Pedofiilit, homot ja eläimiinsekaantujat ovat samaa saastaisten himojensa valtaan HYLÄTTYÄ porukkaa.

Comments are closed.