Koti Uutisia Pohjoismaat Valtaosa Ruotsin lähiöiden oppilaista ei suoriudu peruskoulusta

Valtaosa Ruotsin lähiöiden oppilaista ei suoriudu peruskoulusta

6

Entistä useampi oppilas Ruotsin monikulttuurisissa lähiöissä ei suoriudu peruskoulun vaatimuksista. Esimerkiksi Bergsjönin lähiössä Göteborgissa vain kolme kymmenestä suoriutui peruskoulusta todistuksilla, joilla he voisivat hakeutua lukioon tai ammatilliseen koulutukseen.

Göteborgin toisessa monikulttuurisessa lähiössä Biskopsgårdenissa tilanne on hieman Bergsjöniä parempi, mutta myös siellä vain reilut 30 prosenttia oppilaista suoriutuu peruskoulusta arvosanoilla, joilla voisi hakeutua jatko-opintoihin.

Ruotsin viranomaiset arvioivat, että tällainen tilanne vallitsee noin 23 ruotsalaisessa lähiössä. Myös poliisi on huolestunut kehityksestä, sillä huonot koulusuoritukset heijastuvat nuorten taipumukseen syyllistyä rikoksiin. Korkea rikollisuus onkin toinen alueita yhdistävä tekijä, ja poliisi pelkää tilanteen vain pahenevan.

Lähde: Nordfront

6 KOMMENTIT

 1. Kulttuurit ovat alunperin syntyneet tarpeesta ja ryhmien yhdenmukaisuudesta.Nyt ne on sekoitettu tahallisella vaellus siirtolaisuudella ja Eurooppalaiset rappeutuvat kiihtyvällä tahdilla paimentolaisten tasolle.

 2. Ei tarvitse koulua tai töitä, kunhan taikaseinästä tulee rahaa.🙂

 3. Missä on se Du Gamla Du Fria “Sveamamma” jossa oli 80-luvulla ja vielä 90-luvun alkupuolella niin kiva käydä kavereita morjestamassa? Silloinkin piti tosin esim Huddingen keskustassa puhua vaan ruotsia kuppiloissa kun suomalaisia pidettiin muukalaisina…

 4. Eli huonot koulusuoritukset ja oletettavasti myös älykkyyden puute korreloivat rikollisuuden kanssa.
  Mikä muu korreloi kaiken kolmen mainitun kanssa? Hmm…

 5. Hyvin on hurreissa mennyt läpi sionisti Barbara Lerner Spectren masinoima mädätys. Täällä meillähän samaa asiaa hoitaa sionisti Karmela Liebkind, joka on mädättänyt koko koululaitoksen tukemaan ääri-islamismia:

  http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/saako-islaminuskoinen-lapsi-piirtaa-ihmisia-koulussa-opetushallituskin-otti-kantaa-some-keskusteluun/795969/

  Laitoin tuonne tällaisen vastineen, mutta tuskinpa julkaisevat:

  Sionisti Karmela Liebkindin tekemä kulttuurimarxistinen mädätys Suomen koululaitoksessa kantaa mätää hedelmäänsä, mitä tämäkin idioottimaisuus edustaa.

  Ja ei hätää, vaikkei marxnistimedia Kaleva julkaisekaan tätä kirjoitustani, se menee julkiseksi somessa. Ette te paskiaiset meitä isänmaallisia vaienna!

  Eero Tillanen

Comments are closed.