Koti Uutisia Sionismi Amerikka ei onnistunut estämään maailman tehokkaimman ilmatorjuntajärjestelmän leviämistä

Amerikka ei onnistunut estämään maailman tehokkaimman ilmatorjuntajärjestelmän leviämistä

1

Israel-lobbyn johtama Amerikka on pyrkinyt suojelemaan omaa sotilaallista ylivaltaansa estämällä tehokkaiden ja nykyaikaisten ilmatorjuntajärjestelmien leviämisen maailmalla. Yhdysvaltojen sotilaalliset hyökkäykset esimerkiksi Syyriaan ja muihin antisionistisiin valtioihin vaikeutuvat huomattavasti, mikäli vihollinen kykenee suojelemaan ilmatilaansa uskottavasti.

Erityisen huolissaan Yhdysvallat on ollut venäläisen S-400 Triumf -ilmatorjuntajärjestelmän kauppaamisesta potentiaalisesti antisionistisiin maihin. Superaseeksikin kutsuttu S-400 ampuu kaksi kilometriä sekunnissa kulkevia ohjuksia, jotka voivat osua kaksi kertaa nopeammin liikkuviin kohteisiin. Järjestelmä voi torjua 80 viholliskohdetta (esimerkiksi hävittäjiä ja risteilyohjuksia) 400 kilometrin päästä.

Yhdysvallat on viime vuosina asettanut ankaria talouspakotteita Venäjää vastaan estääkseen modernin sotilasteknologian myymisen. Taloudellinen saarto ei ole kuitenkaan onnistunut, sillä S-400-järjestelmiä on myyty hiljattain muun muassa Kiinaan, minkä lisäksi Turkki ja Intia ovat jo allekirjoittaneet kauppasopimukset. Neuvotteluita käydään myös useiden arabimaiden kanssa.

Lähde: Financial Times

1 KOMMENTTI

  1. tämähän on loistava uutinen. Ehkä sionistitkin nyt uhittelevat vähemmän kun tietävät hukkaavansa ruutia mikäli hyökkäävät. Ja että vastastaus tulee todella nopeasti.

Comments are closed.