Koti Uutisia Ulkomaat Afrikkalainen viihdytti valtionjohtajia maailmansodan päättymisjuhlassa

Afrikkalainen viihdytti valtionjohtajia maailmansodan päättymisjuhlassa

22

Viime viikonloppuna Pariisissa järjestettiin ensimmäisen maailmansodan päätösjuhlallisuuksia. Nyt tapahtumasta on julkaistu kiusallisen oloinen video, jolla afrikkalaistaustainen nainen esittää laulun rivissä istuville valtionjohtajille.

Sekä video- että valokuvamateriaalin perusteella syntyy katsojien ilmeistä sellainen kuva, että ainoastaan Ranskan presidentti Emmanuel Macron piti esiintyjävalinnasta.

22 KOMMENTIT

 1. Häpeällisesti päättynyt ensimmäinen maailmansota sai täysin arvoisensa esiintyjän näin 100 vuoden jälkeen. Tämän päivän Eurooppa ei muutenkaan ansaitse parempaa.

 2. Eipä ihmetytä, että äitinsä kanssa naimissa oleva pervo, ja tulevaisuuden Euroopan yhteistä pride-armeijaa johtava juutalainen Macron nauttii tästäkin.

 3. Saksalaiset joukkomurhasivat ihmisiä myös nykyisen Namibian alueella. Hävittyään I maailmansodan, Saksa menetti siirtomaansa. Ja se oli niille sioille tietenkin aivan oikein. Afrikkalaisen taiteilijan esiintyminen Pariisissa oli siis mitä hienoin ja luonnollisin ele järjestäjiltä.

  • “Afrikkalainen taiteilija” :DD Saako nykyään kuka tahansa “taiteilija” tittelin kun vähän laulaa? Minusta tuo neekeri näytti apinalta jolla on samanlainen asu kuin sillä chiquitabanaanin tarralla. Mitä tekemistä neekerillä on maailmansodan kanssa? Missä 1 ms käytännössä käytiin ja ketä siellä taisteli/kuoli? Tuo akti symboloi mielestäni rappiotuneen euroopan nykytilannetta missä kaikesta pitää vääntää joku monikulttuurinen sateenkaariutopia.

   Jäi vähän epäselväksi että kannatitko siis siirtomaapolitiikkaa vai et? Sakut menetti siirtomaat mutta muut länsieuroopan maat jatkoivat siirtomaapolitiikkaansa. Miksi pidät saksalaisia sikoina?

   • Älä unohda tämän henkilön mahdolisuutta olla trolli mutta voihan hän mieltänsä tietenkin oikeasti puhua, saattaa olla myös joku entinen joka vaihtelee nimeä, sanonpahan vain.

    + se että joku alkaa taas inisemään ja valittamaan siitä kuinka saksa ja saksalaiset olivat maailman pahimpia hirviöitä joita koskaan oli..
    jo ajatuskin naurattaa mutta aha..

    • Luultavasti tuo yrittää tarkoituksella provosoida, niitä näkee paljon täällä. Harvoin ne vastaa takaisin tai jos vastaa niin ajavat itsensä nurkkaan.

  • Lukaisehan White vähän esim. Ranskan, Belgian ja Britannian siirtomaahistoriaa ja laskes aikasi kuluksi siellä mainitut vainaat. Kyllä oli tässäkin “valkoisen miehen syyllisyydessä” Saksalla häviävän pieni rooli verrattuna hyväntekijöihin.

   Eli sen “taiteilijan” olisi kyllä pitänyt haistattaa pitkät paskat näillä globalistipomoilla. Tai ehkä se juuri siksi ulvoi niinkuin mylvi.

   • Tuli mieleen, että liekö tuo oli oikeasti joku paha mustan magian pitkäkestoinen taika jonka nyt joku nerokas Afrikaanojen salaliittokerho uskoo saaneensa langetettua kaikkien suurten johtajien niskaan saatuaan ujutettua tuon poppamiesnaisen tuonne muistotilaisuuteen.

  • Tuo hererojen kansanmurha on ihan yhtä törkeä valhe kuin holohoax ja sepitetty juurikin perusteluksi siirtomaaryöstöille maailmansodan jälkeen

 4. Macron muistuttaa BP:n entistä johtajaa joka kulki äitinsä kanssa kaukkialle. Mutta joo… Olihan siinä eturivissä meidän Salekin. Katseli jonkun naisen vieressä esitystä. Liekkö palvellut globalisteja tarpeeksi hyvin että pääsee jo eturiviin. Vai etsiikö turvapaikkaa eläkevuosille. On eturivissä jotta huomataan tuleva suurlähetiläs. Auttoihan Sale tässä alkusyksystä Drunckeria pysymään pystyssä kun herrat kuvauksen jälkeen siirtyivät pois.

  No, missäs muuten Druncker tällä kertaa hortoili. Saksan lehdistön kuvissa se taas kännissä suuteli jo anisia suulle.

 5. Mustaihoisia taisteli 1 maaimansodassa ainakin Ranskan ja USAn armeijoissa. Respect!

  • 99% 1 ms sotilaista oli valkoisia. Eurooppalaisia jos tarkkoja ollaan. Muutama neekeri patonkien tai burgerien joukoissa on mitätön eivätkä he olleet olellinen osa mitään.

   Mitä “respect” ? Mihin hävisi ne “soramontulle ja pum pum” jutut?

  • Valkoihoisia on taistellut erittäin monissa Afrikan konflikteissa. Respect!

  • Saksankin armeijasta löytyi tummaihoisia, vain vähän, mutta löytyi.. tottakai “respect” tavallaan, mutta en nyt ihan ymmärrä? Onko mustana niin sanottuna vähemmistönä valkoisen eurooppalaisen valkoisten maassa oleminen jotenkin isompi respect kuin ne muut sotilaat, jotka olivat valkoisia vai.. ?

   • Kyllä ss-joukoissa oli ihan pataljoona mustille sekä muslimeille.
    Samalla tavalla nämä astuivat palvelukseen kuin ranskan ja britanian alusmaiden kansalaiset.
    Ero liittoutuneiden ja saksalaisten kohtelulla muunrotuisiin oli selkeä, liittoutuneet oikeasti pitivät koiraa alempana omia värillisään ja nämä saivat toimia pääasiassa huoltojoukoissa, nukkua telttojen ulkopuolella ja parhaimmassa tapauksessa univormu oli amerikan sisällissodan aikainen.
    SS-joukoissa palvelleet värilliset nauttivat aivan samaa kohtelua kuin muutkin saksan joukot ja muslimipataljoonassa oli jopa oma uskonnollinen johtaja.

    • Korjaus:
     Mustaihoisille annettiin sisällissodan aikaisia uniformuja 1 maailmansodan aikana.
     Toisesssa heiltä pitkään evättiin esimerkiksi aseiden käyttö, koska oletettiin etteivät mustat näe pimeässä, myöskään ilmavoimiin tai laivaston operatiivisiin tehtäviin heitä ei päästetty.

    • Itseasiassa albaanimuslimeista oli vajaa dividioona, wehrmachtissa oli arabilegioona lähinnä irakilaisista ja pohjoisafrikkalaisista yli 20000 miestä. Itseasiassa kolmannes saksan itärintaman joukoista oli venäläisiä tai vähemmistökansallisuuksia. Normandian maihinnousussa amerikkalaiset olivat ihmeissään kun ostbatalloinista löytyi pesunkestävä korealainen, mies palveli japanin, neuvostoliiton ja saksan armeijoissa. Kuoli taisi olla 1992 USA:n kansalaisena. Jopa hollantilaisessa arjalaisessa germaanisessa ss legioonassa oli pesunkestävä molukki soturina. Taas I maailmansodassa ranska toi siirtomaajoukkoja ympäri afrikkaa ja englantilaiset toivat intiasta useamman divisioonan etulinjaan. Helsingissäkin oli linnoitusjoukkojen työläisinä kiinalaisia maantierosvoja. Valtioneuvosto on tehnyt I maailmansodassa kaatuneista pdf julkaisun ja Mirko Hietalan Ryssänupseerit on myöskin mielenkiintoinen teos.

     • Niin, briteillähän oli myös uhrata Gallipolissa iso määrä Anzac joukkoja, yksi aivopierun insinööreistä oli Winston Churchill.
      Pääasia ettei omia mennyt liialti.
      Laitampa kirjan nimen muistiin, kiitos.

Comments are closed.