Koti Uutisia Elämäntavat Amerikan entinen suurlähettiläs järjestää homojuhlat Helsingissä

Amerikan entinen suurlähettiläs järjestää homojuhlat Helsingissä

11
Bruce Oreck. Kuvakollaasi: Mv-media.

Yhdysvaltojen entinen Suomen-suurlähettiläs Bruce Oreck järjestää Helsingissä ensi keväänä homofestivaalit. Ääriliberaalia amerikkalaista kulttuuri-imperialismia juhlistetaan Vallilan konepajoilla sijaitsevassa tehtaassa, jonka Oreck on muuttanut henkilökohtaiseksi “yritys- ja kulttuurikeskuksekseen”.

Oreckista nimitettiin suurlähettiläs Barack Obaman presidenttikaudella. Suomessa asuessaan Oreck on kampanjoinut aggressiivisesti globalismin ja homolobbauksen puolesta sekä marssinut Pride-tapahtumissa.

Oreck on kutsunut homojuhliinsa muun muassa kulttuurimarxistisia muusikoita ja taiteilijoita. “Festivaalin vastaava tuottaja on Jaakko Parkkari, joka on aiemmin vetänyt Koneisto-festivaalia ja Uuden musiikin festivaalia Turussa”, kirjoittaa Helsingin Sanomat.

Lähde: Helsingin Sanomat

11 KOMMENTIT

 1. Tämä “on-off Finland” Oreck on kaikkien hauispullisteluiden isä. Tyhmempää henkilöä keskustelukumppaniksi saa hakea. Ei kaukaa mutta esim. politikoista. No, sekin onneksi kuolee kohta. On se sen verran vanha ja syönyt jotain jolla on kasvattanut lihakseksensa.

  Mitenkäs… Kun vampyyreillä hakataan puuvaarna rinnasta läpi ettei ne nouse haudasta niin mihinkäs näillä se puuvaarna hakataan?

 2. Ihmeellinen jätkä että vielä hilluu täällä outoja puuhastelemassa, vaikka lähettilään pesti loppui ajat sitten! Pitääkö oikein taluttaa Seutulan kentälle, jotta osais koneeseen nousta?

 3. Tuleeko Bruce batmanpuvussa vai pullisteleeko Make ja Kake hengessä?

 4. “Faggot” Bruce Oreck vauhdissa. HETI kun näin tuon kuvotuksen ensimmäistä kertaa, niin tajusin että nyt on kyseessä todellinen pers’reikäsankari par excellence.

 5. TAisi Brucea alkaa ihan homona kyrpimään, kun pisnekset eivät sujuneetkaan suomessa kuten amerikan kehitysmaassa, täällä kun ei kukaan tervejärkinen investoi ennen kuin kauppa on selvä.
  Tässä on sitten lopputulos, homma lähti lapasesta ja Bruce astui kaapista ulos.
  On vielä ominut rekisteröidyn Touko Valio Laaksosen tavaramerkin itselleen.

Comments are closed.