Koti Uutisia Elämäntavat Suomen antifasistit juhlivat ensimmäistä “voittoaan”: maahanmuuttajapitseria konkurssiin

Suomen antifasistit juhlivat ensimmäistä “voittoaan”: maahanmuuttajapitseria konkurssiin

11

Suomalainen äärivasemmisto on yleisesti tunnettu vääriin asuntoihin kohdistuneista iskuista, tragikoomisista mielenosoituksista ja katteettomasta väkivaltauhosta. Onni on kuitenkin viimein potkaissut antifasisteja, jotka juhlivat nyt verkkosivuillaan mahtipontisesti ensimmäistä “voittoaan”.

Militantti työväenliike otti kommunistisen Varisverkosto-järjestön mukaan niskalenkin fasisteista, kun helsinkiläinen maahanmuuttajapitseria Alem meni hiljattain konkurssiin. Kommunistit ilahtuivat konkurssista, sillä pitseriassa on esiintynyt menneinä vuosina maahanmuutto- ja sionismikriittisiä metallimusiikkiyhtyeitä.

Vaikka konkurssilla ei ole yhteyttä pitseriassa järjestettyihin konsertteihin, yrittää äärivasemmisto ottaa kunnian Alemin talousvaikeuksista. Taktiikka on jo ennestään tuttu marxisteille, jotka ottivat vuosi sitten kunnian jopa Suomen pakolaiskriisin puhkeamisesta. Suuruudenhulluutta vai ei – sen päättävät lukijat.

Kuvakaappaus äärivasemmiston kotisivuilta.

Lähde: Archive.is-arkisto

11 KOMMENTIT

  1. Voi voi… MItä muuta voi olettaa vähä-älyisiltä henkilöiltä joilla ei ole taitoja pärjätä yhteiskunnassamme eikä vasrsinkaan mielenkiintoa/energiaa siihen. Aika menee päihteitä etsiessä ja niitä käyttäessä. Sen vuoksi paniikinomaisesti luetaan omiksi ansioikis kaikki mitä maailmalla tapahtuu. Kaikki sellaiset asiat joista juuri siinä tilanteessa voisi olla jotain hyötyä. Pidemmälle ei jakseta ajatella. Eikä taakseppäin pystytä muistelemaan.

  2. Siis mitä ihmettä? Luulin, että nämä antifasistit ja Varisverkosto ovat hyvyyden esitaistelijoita pimeyden voimia vastaan (eli uusnazeja ja äärioikeistoa), mutta nyt he yrittävät ottaa kunniaa maahanmuuttajien pizzerian konkurssista? Rotumuukalaiset ovat kuitenkin Suomen tärkein voimavara ja rikkaus. Rasistit! Mitähän Suvi Auvinenkin tästä sanoisi? Onko rasismin vastaisiin järjestöihin otettu yhteyttä? Tämä se on vihaa pahimmillaan!

    • No eiväthän ne ymmärrä sanojen merkitystä kun eivät ole olleet koulussa hereillä. Niille “kaks kertaa enemmän” ja “puolet enemmän” on sama asia. Tässäkin taitaa kulminoitua se tosiasia että kaikki mikä ei käy niiden pirtaan kuitataan sanalla natsi, sanavaraston ja ymmärryksen rajoittuneisuuden vuoksi. Mutta niitäkin pitää ymmärtää… kai. Eivät ole lapsena saaneet äidinrakkautta.

  3. Josif Stalin ei keksisi tuolle porukalle muuta käyttöä kuin paskaviemärin rassiksi.

Comments are closed.