Koti Uutisia Aktivistit kiipesivät Brandenburgin portille vastustamaan invaasiota

Aktivistit kiipesivät Brandenburgin portille vastustamaan invaasiota

2

Kansallismielinen invaasiota vastustava Identitären Bewegung Deutschland ripusti bannerin Berliinin Brandenburgin porttiin ja jakoi lehtisiä kaupungin pääturistikohteissa. Ryhmän ripustamassa banderollissa luki “Turvalliset rajat – turvallinen tulevaisuus” ja lehtisissä kannustettiin torjumaan Saksan kansaa uhkaava muslimi-invaasio.

Sosiaaliseen mediaan ladatuissa kuvissa näkyy, kuinka aktivistit kiipeävät 26-metrisen monumentin päälle tikkaiden avulla. Ryhmä totesi tempauksen jälkeen Facebookissa, että Euroopan pitää muuttua linnakkeeksi ja taistella kontrolloimatonta muuttovirtaa vastaan.

Rundfunk Berlin-Brandenburgin mukaan Berliinin pormestari Michael Müller totesi tempauksen olleen “demokratian vihollisten tekemä ällöttävä teko”. “Berliiniläiset eivät tule sallimaan Brandenburgin portin muuttamista poissulkemisen symboliksi”, Müller lisäsi.

UK_Brandenburgin_portti1

UK_Brandenburgin_portti2

Lähde: RT

2 KOMMENTIT

  1. Juu, katselin tätä viikonloppuna saksalaisista medioista. Mielettömän hyvä ajatus. Nimittäin kun Brandeburgin portti toimi aikoinaan jo rajavalvonnan keskipisteenä niin miksei se toimisi nytkin symbolisena maamerkkinä.

    Eräänlainen maamerkki on myös kaupungin keskustassa oleva jonkun juutalaisen piirtätä mustien kivilohkareiden sokkelo. Sen kai pitäisi kuvastaa jotain. Itse näen siinä exsistreemisen splättäriradan. Siihen tulee mukavasti toden tuntua kun eri joukkueiden lisäksi betonimöykkyjen seassa pitää juosta karkuun virkavaltaa. Joka tässä kyseisessä paikassa on harrastustoimintaa vastaan. Hyvää rakennusmaata tuhlattu eikä sielä saa edes harrastaa.

    Koskaan ei vaan jaksa lakata ihmettelemästä kun tuo aukio näyttää niiiiin suurelta. Todellisuudessa se on melko pieni paikka eikä tuo porttikaan näytä niin isolta kuin kuvissa.

Comments are closed.