Koti Artikkelit Aktivismia Vantaalla – Suojelupoliisi haastattelussa!

Aktivismia Vantaalla – Suojelupoliisi haastattelussa!

23

Vantaa_AK

25.10. Vantaan Sanomat julkaisi uutisen, jonka mukaan pääkaupunkiseutua on jo vuosien ajan vaivannut “valkoinen pako”. Valkoiset suomalaiset joutuvat muuttamaan pois maahanmuuttajien vaivaamilta alueilta. 26.10. Vastarintaliikkeen aktivistit jalkautuivat Vantaan kaduille keskustelemaan paikallisten kanssa monikulttuurisuuden ongelmista. Vastaanotto oli avomielistä ja innostunutta!

Vantaa261020131

Vantaa261020132

Vantaan Sanomien uutinen perustui Katja Vilkaman, Mari Vaattovaaran ja Hanna Dhalmannin Yhteiskuntapolitiikka-lehdessä julkaisemaan tutkimukseen, jonka mukaan pääkaupunkiseutu on jakautumassa rodullisiin reviireihin. Tutkimuksessa yli neljäsosa maahanmuuttajavaltaisilta alueilta pois muuttaneista myönsi suoraan, että maahanmuuttajat olivat syynä kodin jättämiseen. Tutkijoiden mukaan “monikulttuurisuuden” ihanne ei vastaa todellisuutta, jossa “värikkäillä” alueilla asuvat suomalaiset joutuvat elämään. Tutkijat uskovat, että maahanmuutto tulee lähitulevaisuudessa vain lisäämään pääkaupunkiseudun sosiaalista säröilyä, sillä ulkomaalaisten määrä tulee lyhyessä ajassa kaksinkertaistumaan.

Vantaa261020133

Vantaa261020134

Samoista asioista kokoonnuimme puhumaan Tikkurilan Tikkuraitille pääkaupunkiseudun aktivistien järjestämään katuaktivismitapahtumaan. Maahanmuuttajalähiöiden ikeessä elävät vantaalaiset tulivat pian jakamaan kanssamme kokemuksiaan ja tuntemuksiaan suomalaisesta yhteiskunnasta. Etenkin perheelliset ja työssäkäyvät suomalaiset olivat huolissaan paitsi suomalaisuuden tulevaisuudesta niin myös veroeurojensa kohdistamisesta sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden tilasta. Harva vantaalainen piti siitä, että samalla, kun työpaikat katoavat ja palvelut rapautuvat, Suomi elättää ei-suomalaisia niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Monilla paikallisilla oli myös huonoja kokemuksia maahanmuuttajarikollisista, ja järjestömme julkista läsnäoloa pidettiin tervetulleena vaihteluna kaupungin pakkomonikulttuuriseen ilmapiiriin. Eräs Vastarintaliikkeeseen aiemmin vain televisiodokumenttien ja valtamediakirjoittelun kautta tutustunut nainen totesi aktivistin kanssa käymänsä keskustelun päätteeksi, että hän oli saanut median kauhukertomuksista aivan väärän kuvan järjestöstä.

Vantaa261020135

Vantaa261020136

Hieman saapumisemme jälkeen aktivistien läsnäolo saattoi rohkaista paikallista naishenkilöä ilmaisemaan ohikulkeneille afrikkalaisille näkemyksensä näistä varsin suorasanaisesti. Tämä muistuttaa siitä, kuinka tärkeää on, että on olemassa radikaali ryhmä ihmisiä, joka turvaa suomalaisten mahdollisuuden puhua ongelmista suoraan ja kärkevästikin. Tyytymättömälle Suomelle on annettava ääni! Megafoniin puhunut jäsenemme muistutti kuuntelijoita myös tuoreesta tapauksesta, jossa maahanmuuttajajoukko ryösti suomalaisen 91-vuotiaan sotaveteraanivanhuksen Tikkurilassa keskellä kirkasta päivää.

Paikalle ilmestyi pian Vantaan Sanomien toimittaja pyytämään järjestöltä haastattelua, ja toki myös poliisi oli paikalla lähes koko tapahtuman ajan. Poliisi provosoi ekologisiin arvoihin luottavia aktivisteja pitämällä virka-autoaan tyhjäkäynnillä kokonaiset kaksi tuntia putkeen.

Vantaa261020137

Vantaa261020138

Varsinainen julkkisbongaus tehtiin aktivismin loppupuolella, kun mystinen, suomea hieman oudosti puhuva harmaantunut mies lähestyi vantaalaista aktivistia. Selvästi turhautunut mies käyttäytyi ylimielisesti ja haastoi riitaa haukkuen järjestöä. Lopuksi hän käski aktivistia vihjailevasti lähettämään terveiset “Lämsälle“, ilmeisesti yrittäen kuulostaa mahdollisimman uhkaavalta.

Mies tunnistettiinkin pian Suojelupoliisin turvallisuusyksikön päällikkö Kari Harjuksi. Harju häipyi vikkelästi paikalta, mutta joukko aktivisteja seurasi häntä läheiseen ruokakauppaan. Koska Suojelupoliisia julkisesti edustava Harju oli käyttäytynyt nähdäksemme epäammattimaisesti ja riidanhakuisesti, päätimme pyytää häneltä haastattelua. Ruokakaupan aulassa pysäytetty Harju vahvisti epäilyksemme poliisijohdon poliittisista motiiveista; hän totesi suoraan, että monikulttuurisuus on hänestä mainio asia. Hän ei suostunut lähettämään “Lämsälle” uudelleen terveisiä, kun tarjosimme hänelle mikrofonin, sillä hän sanoi otaksuvansa, että terveiset menevät jo joka tapauksessa perille.

Kaiken kaikkiaan päivä oli onnistunut sekoitus kovaa ja karuakin yhteiskunnallista asiaa, paikallisväestön aktivoimista sekä viihtyisää yhdessäoloa ja hykerryttävää poliisihuumoria.

Vantaa kuuluu suomalaisille!

 

Toimitus

23 KOMMENTIT

 1. Heh! Voisivat muutkin Suojelupoliisin työntekijät oppia Harjulta aatteellista avoimuutta 😀 Jos kerran mokutetaan ja ahdistellaan “väärää mieltä” olevia, niin ainakin sen voi tehdä selkä suorana!

 2. Vantaa on tosiaan sellaista aluetta, jossa kansallismielisellä toiminnalla on hyvät edellytykset kasvaa, kun harvalla tuntuu olevan kovin ruusuisia kokemuksia kulttuuririkastuksesta. “Kartsa” tovereineen onkin sitten se säännön vahvistava poikkeus.

  • Eiköhän Kari asu jollain pientaloalueella valkoisten naapureiden ympäröimänä, jolloin monikulttuurisuuteen ei tarvitse törmätä arjessa. Varmaan myös virkansa puolesta omistaa aseita, jolloin tietää olevansa puolustuskykyinen vaikka asuisikin “rauhattomalla” alueella.

   Hänellä on siis täysin erilainen perspektiivi, kuin normaalilla kansalaisella, joka on riisuttu aseista ja joka asuu ei-niin-valkoisessa ympäristössä.

 3. Hienoa työtä. Osaisiko joku paikalla ollut tai tietävä sanoa summittaista arviota siitä moniko oli kiinnostunut ja kuinka moni jäi juttelemaan?

  Omakohtaisen kokemukseni mukaan Suomalaiset ensin kiertelevät, mutta kun yksi pysähtyy niin kohta siinä on kaksi ja kolme sekä useampiakin. Tärkeää on että yleisöä on enemmän kuin asian esittäjiä. Silloin yleisö ei pakene paikalta. Mutta jos asian esittäjiä on ryhmässä sama määrä tai enemmän, niin yleisökin alkaa pikku hiljaa siirtyä takavasemmalle.

  Yleensä henkilöitä on muutama kymmentä, joita asia kiinnostaa niin paljon, että he uskaltavat pysähtyä juttusille. Asiasta kiinnostuneita ja hetken sivusta seuraavia on yleensä seitsen kertainen määrä. Mistä voi päätellä oikeasti niiden henkilöiden määrän, jotka ovat valmiita muuttamaan valtarakenteista. Tai tekemään yhteiskunnastamme paremman paikan asua ja yrittää.

  Olisi hienoa saada jonkinlainen “suuruusluokka” arvio.

  • Vaikea heittää kokonaisvaltaista arviota, mutta ainakin omalle kohdalle sattuneista vähintään joka kolmas jäi ainakin hetkeksi keskustelemaan. Heistä moni pidemmäksikin aikaa. Kaupunki, viimeaikaiset tapahtumat ja yksilöt vaikuttavat kaikki tähän todella paljon. Jos tapahtumapaikka on kuten Vantaa, jossa mamurikollisuus on paljon tapetilla, niin varsinkin työelämässä jo useamman vuoden olleista melko moni jää juttelemaan.

   Nyrkkisääntönä on, että mitä enemmän kokemuksia ihmisellä on maahanmuuttajista, sitä myönteisemmin hän yleensä suhtautuu Liikkeeseen.

   • Jos ihmisistä joka kolmas jäi keskustelemaan, niin sehän on hurja luku. Se tarkoittaa että kansa todellakin on alkanut miettiä asioita ja että se on huomannut ettei nykyinen vallanpito ainakaan paranna asioita.

    Kautta historian on sanottu että huonoina aikoina ääriliikkeet nostavat päätään ja saavat kannatusta. Mikä kenenkin “ääriliike” on. Minusta on vain aikoja jolloin ihmiset kiinnostuvat normaalia enemmän yhteisten asioiden hoidosta. Eli, muodostuu tilanne joka pitäisi olla koko ajan olemassa. Jokaisen meistä pitäisi olla kiinnostuneita siitä mitä yhteiskunnassamme tapahtuu ja mihin suuntaan sitä viedään. Sillä viimekädessä ME olemme siitä vastuussa. Eivät ne jotka kirjoittelevat nimiä papereihin. He tekevät sen meidän mandaatillamme.

    Mutta joka kolmas… On varmasti ollut hienoa saada noin paljon keskusteluyhteyksiä aikaiseksi. Tuli oikein hyvä mieli.

 4. Mitenköhän Supon sääntökirjassa suhtaudutaan tuollaisiin epävirallisiin “terveisiin” ja v*ttuiluun julkisella paikalla? Tainnut joku keissi jäädä vaivaamaan Harjua aika kovasti, kun tuollaiseen on vajonnut.

  Mutta erittäin hyvää toimintaa SVL:n osalta jälleen!

 5. Pelkkä megafooniin tietyn repliikin toistaminen ei riitä. Faktoja on vaikka kuinka paljon. Ne koskettavat veromaksajia, ihmisiä. Miksi Suomella ei ole varaa esim. lasten sairaalaan? Tai kolme vuotta sitten korjatut tilat on taas ongelmissa (kuka hyötyy…). Varat pitää kerää lahoitusvaroina ja lainoina sijoittajilta, vaikka valtiovallan pitäisi tästäkin perustarpeesta olla vastuussa. Miettikää… Tässä olisi yksi hyvä pointti? Hautala oksensi lisää kehitysapuarahoja Somaliaan. En sano, että siellä ei olisi hätä, mutta rahat menee aivan muuhun. Hautalan ystäville…
  Lisää faktaa, realismia peliin, sen ne tavalliset kadun tallaajat ymmärtää. Tietoa oikeista asioista, jotka koskee jokaista suomalaista.

  • Kyllä tuolla keskusteltiin paikallisten kanssa juurikin mm. lastensairaalasta ja kehitysavusta 😉 Ja sen lisäksi työllisyydestä, turvallisuudesta ja monesta muustakin tavallisia tallaajia koskettavista asioista!

   • Hyvä. Ja enemmän keskustelua saa aikaa päivän poltavilla asioilla. En kritisoi yleensä. Nostetta hyvälle asialle lisää. Se oli pointti.

  • Minusta tuo iskulauseiden toistaminen megafonilla oli erityisen hyvin oivallettu. Ihmiset kulkevat nopeasti megafonin kantomatkan ohi ja ehtivät kuulemaan n. 15-30 sekunnin sanoman per henkilö. Jos iskulauseiden sanoma kiinnostaa niin henkilö todennäköisesti pysähtyy keskustelemaan.

  • Eiran sairaalan viereisissä puistoissa on turvatonta liikkua. Romanit valtaavat alaa kristillisjuutalaisten sosialistiviranomaisten suojeluksessa.

   Suomessa kyynelkaasu on kielletty myös karhualueilla asuvilta ihmisiltä joka on tehokas apu hyökkäävää petoa vastaan.

 6. Suuret kiitokset pääkaupunkiseudun aktivisteille hyvin järjestetystä päivästä! Pienestä sateesta huolimatta tunnelma oli kohdallaan. Kyllä muuten kelpaisi, jos tähän päälle saataisiin supolta vielä jokin lisälausunto liittyen Kartsan terveisiin. Eläköön Voitto!

  • Nimimerkille Nationalisti:

   Eiköhän se ole hyvä, että järjestössä on useampia henkilöitä, joilla on kokemusta puhumisesta julkisilla paikoilla!

 7. Kartsalla ei taida olla tarpeeksi töitä omasta mielestään jos näkee monikulttuurisuuden mainiona asiana. Tai sitten Suomen sisäisten ilmiöiden tarkkailu ei ole SUPOn vahvimpia puolia.

 8. Hyvä tapahtuma, hyvä artikkeli sekä hyvä video! Karilla lienee jäänyt paha mieli jostakin asiasta, kun noinkin katkerasti tulee paikan päälle itkemään…

 9. Olisi hyvä että kokoontuisitte ja kävisitte rohkaisemassa myös Myyrmäen asukkaita. Aikaisemmin asuin siinä lähistöllä ja aika karuksi on sekin alue mennyt.

 10. Terve. Ensimmäinen komentti teidän sivuilla. Olen kaiken aktivismin kannattaja, joka sotii tätä globaalin sikaeliitin tuhoisaa NWO-Agendaa vastaan. Poliisit, jotka suojelevat näitä NWO-sikoja ovat KAIKKI _NEKIN_ RIKOLLISIA. Joko tietoisesti tai tiedostamatta.

  Täällä Arkaadianmäellä istuu joukko maanpettureita, jotka ovat viimeisen 20 vuoden aikana tehneet lukuisia vakavia rikoksia tätä Maata kohtaan. MAAN PERUSTUSLAKIA MYÖTEN! Ja Supo/poliisi/oikeuslaitos eivät pistä näitä rikollisia vastuuseen teoistaan!

  Yhden asian haluan kuitenkin näihin maahanmuuttajiin liittyen sanoa. Älkää suunnatko sitä vihaa heihin. Nekin ovat uhreja tässä pelissä. NWO-siat ovat aikojen alusta riistäneet niiden köyhien ihmisten kotimaita. NEKIN ovat uhreja!

 11. Koominen lafka tämä Supo. Eräskin wannabe-jamesbond teki “sitä” jonkun naikkosen kanssa autossa työajalla. Sai potkut. Erotiikka taitaa kuulua toimenkuvaan lähinnä 007-tason agenteilla?

Comments are closed.