Koti Uutisia Sotaveteraani ryöstettiin Vantaalla

Sotaveteraani ryöstettiin Vantaalla

1

91-vuotias sotaveteraani joutui ryöstön kohteeksi keskellä kirkasta päivää Vantaan Tikkurilassa. Veteraani oli hetkeä aikaisemmin nostanut suurehkon summan käteistä rahaa pankkikonttorista. Ryöstäjät, kaksi maahanmuuttajamiestä, olivat seuranneet uhria ja käyneet tähän käsiksi Lummetiellä. He ottivat vanhuksen rahapussin väkisin ja tönäisivät hänet kumoon. Uhri sai sairaalahoitoa vaatineita vammoja.

Monikulttuurisessa Suomessa, jossa sotaveteraanien arvostus on muutenkin lähellä nollaa, tulevat tämänkaltaiset pelkurimaiset teot vain lisääntymään. Sotaveteraanit tuskin taistelivat henkensä kaupalla sen vuoksi, että sotaa mahdollisesti itse pakenevat pelkurit voivat ryöstää heidät sitten, kun he ovat ikänsä vuoksi puolustuskyvyttömiä.

UK_Ryostivat_veteraanin
Vanhuksen ryöstäneet ulkomaalaistaustaiset miehet ovat yhä karkuteillä.

 
Lähde: Iltalehti

1 KOMMENTTI

  1. Joo voi helvetti että korpesi lukee tuota tekstiä. Itse olen 39-vuotias, isoisäni (faijan puolelta) ehti sotaan hyvin, koska oli syntynyt vuonna 1910. Kävi RUK:n ja valmistui vänrikiksi vuonna 1930. Silloin itsenäisen Suomen armeija oli vielä hyvin nuori. Ei mennyt kymmentäkään vuotta, kun hänet kutsuttiin jo uudelleen palvelukseen. Talvisodan selvisi naarmuitta, mutta jo Jatkosodan alussa vuonna ´41 haavoittui niin vakavasti, että loppusota menikin puusepän verstasta johtaen. Kys. verstaalla tehtiin jotain Puolustusvoimia hyödyttäviä tavaroita, en tiedä tarkalleen mitä. Hänelle tuli lopullinen lähtö vuonna 1980, onneksi ei ehtinyt näkemään tätä nykymaailman järjettömyyttä. Olis varmaan tullut mieleen hänelle että tämänkö takia taistelin?

Comments are closed.