Koti Aktivismiraportit Aktivismia Porvoossa

Aktivismia Porvoossa

5

Viikolla 40 tarroja levitettiin ympäri Porvoota, minkä lisäksi mainostettiin Tampereen tulevaa mielenosoitusta ja siivottiin homolobbareiden tarroja pois. Lisäksi aktivistit nostivat Tyr-lipun salkoon.

Liity mukaan, ota yhteyttä: helsinki[at]vastarinta.com

5 KOMMENTIT

  1. Tämä lipunnosto aiheutti Porvoolaisille-facebook-ryhmässä melkoisen peppukivun eräälle suomalaisia vihaavalle henkilölle. Hänen tekemä itku aiheesta toikin aktivismin ja liikkeen loistavalla tavalla paikallisten tietoon – kiitokset siitä. Päivityksen alla on jo lähes 300 kommenttia.

  2. Eipä ole mikään yllätys kun tuota facebook keskustelua lukee että siellä on suurimmassa äänessä juuri suomalaiset naiset. Suomalaiset miehet pitäisi saada hävitettyä mutta kun narukäsistä ei ole tappohommiin niin tarvitaan ulkomaalaisia vahvistuksia ja omien lasten raiskaamiseen sekä heidän mielensä tuhoamiseen hyväksikäyttöä harjoittavia rappiohomoja.

    Miten suomalaiset naiset voivat olla noin vastenmielisiä olentoja?

    • Menopausaaliset suonikohjuämmät näistä eniten pillastuvat, koska kokevat sugar mama -harrastuksensa ja ruskeiden kehitysmaadildojensa importoinnin uhatuksi. Huoria mitä huoria. Etenkin suomenruotsalaisella vyöhykkeellä suhtaudutaan naurettavalla hysterialla terveeseen kansallismielisyyteen. Kun on liikaa vässyköitä cuck-miehiä niin femakonkantturat alkavat mellastaa.

Comments are closed.