Koti Uutisia Nuorisojengi pahoinpiteli lipuntarkastajan bussissa – syytti “rasistiksi”

Nuorisojengi pahoinpiteli lipuntarkastajan bussissa – syytti “rasistiksi”

5

Neljä miestä hakkasi potkimalla ja kuristamalla lipuntarkastajan bussissa heinäkuussa 2015. Väkivalta kesti kymmenen minuuttia ja päättyi vasta poliisin tullessa paikalle.

Väkivalta oli alkanut, kun tarkastajat olivat nousseet bussiin tarkistaakseen kaikkien liput. Naispuolinen tarkastaja kysyi nelikon liput, mistä seurasi hässäkkä, jossa pahoinpitelijät vakuuttivat, että heillä on liput. He myös huusivat tarkastajan olevan rasisti. Lippuja he eivät kuitenkaan näyttäneet. Naisen miespuolinen kollega meni väliin ja sai heidät kaivamaan lippujaan, mistä selvisikin, ettei kahdella ollut voimassa olevia matkalippuja.

Kesken henkilötietojen ylöskirjaamisen koko neljän hengen ryhmä hyökkäsi miestarkastajan päälle. Osa tuli edestä ja osa takaa. Tarkastajaa lyötiin, potkittiin, kaadettiin maahan ja tätä kuristettiin painamalla kaulaa penkin tankoa vastaan. Potkuja osui myös kasvoihin. Kuristaja oli uhannut tappaa uhrin.

Vaikka käynnissä oli pahoinpitelytilanne, jatkoi kuski ajamistaan, eikä noin 20:stä muusta matkustajasta kukaan tullut väliin. Tarkastajana toiminut mies joutui lopettamaan työssään tapauksen vuoksi.

Helsingin hovioikeus tuomitsi viime keskiviikkona miehet kolmen ja neljän kuukauden ehdollisiin vankeusrangaistuksiin ja yhteensä 2 000 euron yhteisvastuullisiin korvauksiin, mikä tarkoittaa 500:aa euroa tekijää kohden.

 

Lähde: Iltalehti

5 KOMMENTIT

    • Muut eivät menneet väliin, koska lipuntarkastaja oli rasisti, eli vasemmistolaisen koodiston mukaan sai mitä ansaitsi.

  1. On rasismia olettaa, että aivokirurgien ja tähtitieteilijöidenkin kuuluisi maksaa julkisen liikenteen palveluista.

  2. Jos lipuntarkastajalla ei aikaisemmin ollut mielipidettä matuista, muuttuikohan se siinä samalla kun sai monoa naamaan ja kuuli olevansa rasisti sen vuoksi, että tekee työtään?

  3. Suomen passilla vapaaottelukehässä otteleva kurdi retosteli rasistin hakkaamisella.
    Parempaa väkivaltaa.

Comments are closed.