Koti Aktivismiraportit Aktivismia pääkaupunkiseudulla

Aktivismia pääkaupunkiseudulla

9

Viikon 29 aikana jäseniä ja aktivisteja Helsingin ryhmästä kävi Tapanilassa liimaamassa liikkeen tarroja.

Liity mukaan toimintaan: helsinki[at]vastarinta.com

9 KOMMENTIT

  1. Vastarinnalla on hyviä artikkeleita ja jäsenissä on ihailtavaa suoraselkäisyyttä ja halu pintää itsestään ja perheestään huolta – niin – miksi pilaatte hyvän asian – II-MS sakasalaisella äijällä??? Hän oli hyvin demoninen henkilö kuten vastapuolen pelurit (pankkiirien johdolla) molemmat samaa porukkaa, vaikka olivatkin näennäisistä eri puolilla. Voisin kannattaa teitä muuten mutta en A.H. (en mainitse edes hänen nimeä)! Maailmassa on ja on ollut, todella tuhoisia sieluja (zombeja) jotka tilanteeseen nähden “näyttävät” toimivan hyvän puolella. Kannattaa vähän tatkistaa omaa zoomia – oikean ja väärän erottamiskyvyn kirkastamisessa! – Pilaatta asianne A.H.:n yleistämisellä.

    • Pohjautuuko äidin käsitys A. Hitlerin oletetusta demonisuudesta, johonkin omakohtaiseen kokemukseen, vai vääristellyn historiankirjoituksen aikaansaamaan mielikuvaan??

      • Veikkaan että pohjautuu juuri tähän vääristeltyyn historiaan jota kaikille tuputetaan.

      • Itselleni, ei yksikään henkilökultti ohita rakkautta omaan maahan ja omaan perimään. Ihailun sekaista kunnioitusta voin toki tuntea, mutta henkilö on vain henkilö, joka kuolee ennen pitkää. Maa on ikuista 🙂

  2. Ylistämisellä! – Tarkoitin. Tuli viimeisessä sanassa kirjoitusvirhe.

Comments are closed.