Koti Uutisia Kotimaa Miehelle vankeustuomio lapsiin kohdistuneesta seksuaalirikosten sarjasta

Miehelle vankeustuomio lapsiin kohdistuneesta seksuaalirikosten sarjasta

2

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on antanut tuomionsa 50-vuotiaalle miehelle lapsiin kohdistuneesta seksuaalirikosten sarjasta. Mies tuomittiin yhteensä 14 rikoksesta. Näiden joukossa ovat törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja useita lapsiin kohdistuneita seksuaalisia hyväksikäyttöjä.

Törkeän lapseen kohdistuneen seksuaalisen hyväksikäytön uhrina oli miehen lähisukulainen. Mies oli useamman vuoden aikana muun muassa kosketellut lapsen sukupuolielimiä. “Lievemmissä” tapauksissa mies oli kosketellut 10–13-vuotiaita lapsia ja tehnyt heille seksuaalisia ehdotuksia. Miehen tietokoneelta löytyi myös iso määrä lapsiin kohdistuvaa seksuaalista materiaalia, josta osa oli miehen itse kuvaamaa.

Mies tuomittiin kolmen vuoden ja kymmenen kuukauden vankeuteen.

Lähde: Yle

2 KOMMENTIT

  1. Ihme kun “mies” ei saanut ehdollista “tuomiota”. No 3v 10kk, eli niljake on vähän yli vuoden vankilassa täyshoidossa suomalaisten veronmaksajien kustannuksella ja sitten vapaa, koska varmaan “ensikertalainen” ja “hyvä käytös”.

    • En tiedä mikä vika vankilassa. Ilmaista ruokaa, kavereita ja hoitoa. Saa vissiin viikkorahaa myös jonka voi tuhlata mielenrauhaan.

Comments are closed.