Koti Uutisia Sionismi George Soros ja Mastercard epäpyhässä liitossa toistensa kanssa

George Soros ja Mastercard epäpyhässä liitossa toistensa kanssa

7

Muutamien maiden hallitukset ovat alkaneet hiljalleen tehdä vastarintaa hallitsematonta rotumuukalaisten virtaa kohtaan länsimaissa. Rotumuukalaisten määrän odotetaan tästä huolimatta nousevan. Eräät Euroopan johtajat ja jopa USA:n presidentti ovat sanoneet haluavansa jarruttaa taloudellista hyötyä itselleen tavoittelevien elämäntapamaahanmuuttajien virtaamista länteen – kyse on toisin sanoen pakolaisista, jotka käsitellään turvapaikanhakijoina. Jopa Ruotsin kaltaisessa maassa moni eduskuntapuolue on alkanut puhua maahanmuuton rajoituksista tavalla, joka luokiteltiin vielä muutama vuosi sitten puhtaan maahanmuuttovihamieliseksi “rasismiksi” ja “natsismiksi”.

Monet Kansallisen Vastarinnan lukijat ovat jo ajat sitten ymmärtäneet ulkomaisten tahojen kontrolloivan maahantunkeutujainvaasiota. Pääomaa hallitsevat pankit, jotka aloittavat sotia ja hallitsevat politiikkaa yksittäisissä valtioissa ja isovelivaltioissa kuten EU ja USA. Yksi globaalin taloudellisen areenan pahamaineisimmista toimijoista on unkarinjuutalainen liikemies George Soros (oikealta nimeltään György Schwartz). Hänen on paljastettu rahoittavan esimerkiksi puhelinsovelluksia, jotka varoittavat laittomia maahanmuuttajia ja heidän ystäviään sekä asianajajiaan tulli- ja maahanmuuttoviranomaisten yrittäessä etsiskellä heitä. Lisäksi hänen on kerrottu perustavan kotisivuja ja teettävän käsikirjoja, jotka johdattavat afrikkalaiset ja arabit Eurooppaan etsimään onnea. Hänen sanotaan myös sabotoivan suoraan valuuttoja lisätäkseen omaa valtavaa omaisuuttaan.

– Lähi-idässä ja Afrikassa on ollut sotia niin kauan kuin on siellä on ollut olemassa kulttuureja. Nyt koemme kuitenkin ensimmäistä kertaa organisoidun, valtavan ei-valkoisten maahanmuuttajien tulovirran, jota kontrolloivat ei-valtiolliset järjestöt, sanoo venäläisortodoksinen pappi ja historioitsija tri Raphael Matthew Johnsson.

Muut valtiot ja ulkomainen lehdistö kritisoivat Unkarin pääministeriä Viktor Orbánia siitä, että hän kieltää Sorosin toiminnan kontrolloida taustalla Unkarin yhteiskuntajärjestystä.

– Meidän tulee muistaa, että ensimmäinen laki ei-valtiollisia “hyväntekeväisyysjärjestöjä” vastaan oli venäläinen laki, sanoo Johnsson. Vladimir Putinia vastaan hyökättiin rajusti länsimaisessa lehdistössä tuosta hyvästä. Mikäli edellä mainitun kaltainen järjestö saa vähintään 20 prosenttia rahoituksestaan ulkomailta, järjestöä tullaan siitä rankaisemaan. Lain tarkoitus on varmistaa, ettei globalistien ulkomainen pääoma hallitse Unkarin politiikkaa liian paljon.

– Unkari on yksinkertaisesti sitä mieltä, että on rikos toimia rikollisessa salaliitossa. Nyt he vain nostavat rangaistusta ja varmistavat, että sosiaalinen leimautuminen odottaa tällaiseen rikolliseen toimintaan sekaantuvia, sanoo Johnsson Orbánin rajoittamispolitiikasta koskien kansainvälisiä järjestöjä, joilla on valtavat resurssit käytössään.

– Varsovan sopimusta kontrolloi aikanaan Neuvostoliitto. Balkania kolonisoivat ottomaanit, jotka olivat ei-valkoisia ja ei-kristittyjä. Kirkko ja valkoiset kansat ovat taistelleet vieraita uskontoja vastaan ristiretkien ajoista asti. Tämä muovasi ja vahvisti eurooppalaista identiteettiä. Tämän päivän katolinen paavi kuitenkin tuomitsee tuollaisen ja vaatii, että rajoittamaton määrä ihmisiä vieraista uskonnoista tunkeutuu Eurooppaan. Ei olekaan ihme, että Vatikaanin pääpankin omistaa (juutalainen) Rotschild-pankki nimeltä Bank of England, sanoo Johnsson.

Kaikkea tätä hallitsee Johnssonin yksityinen sektori, joka on yksittäisten valtioiden hallituksia mahtavampi. Johnsson jatkaa, että mitä enemmän hallitukset seuraavat pankkien politiikkaa ja heidän äänitorveaan paavia, sitä suurempaa suosiota maiden hallitukset nauttivat pankkien ja globaalin yksityisen sektorin silmissä. Globaali yksityinen sektori puolestaan haluaa tänne rotumuukalaisten joukkoinvaasiota. Nykyään Soros jo tunnustaakin, ettei hänen toimintansa ole vain “humanitääristä” vaan hänen tarkoituksensa on tienata sillä rahaa.

Jo marraskuussa 2015, jolloin muiden muassa Sorosin itsensä organisoima pakolaistulva USA:han ja EU:n alueelle oli jo hyvässä vauhdissa, Soros kirjoitti avoimen kirjeen Orbánille. Orbán oli tätä ennen syyttänyt Sorosia siitä, että tämä haluaa tuhota Euroopan. Orbán oli kritisoinut Sorosia seuraavin sanoin:

– Tätä invaasiota kontrolloivat yhtäältä ihmissalakuljettajat ja toisaalta ihmisoikeusaktivistit, joka tukevat kaikkea, mikä heikentää kansallisvaltion rakenteita. Tätä länsimaista suuntausta ja ihmisoikeusaktivistien verkostoa edustaa ehkä parhaiten George Soros.

Soros vastasi Orbánille juutalaisessa Bloomberg Business -julkaisussa, että hänen säätiönsä “auttavat eurooppalaisten arvojen säilyttämisessä”. Sorosin mukaan Orbánin politiikka, johon lukeutuvat muun muassa Unkarin rajavalvonnan vahvistaminen sekä suuren pakolaisvirran estäminen maahan, on yhtä kuin “eurooppalaisten arvojen heikentäminen”.

“Hyväntekeväisyydestä” taloudelliseen voittoon

George Soros.

Vadim kirjoittaa Sorosin tienaavan suuromaisuuksia vallankumouksilla ja inhimillisellä kärsimyksellä. Hän on muun muassa vakavasti vaurioittanut Ison-Britannian ja Malesian talousjärjestelmiä. Ruotsi sai 1990-luvulla tuntea nahoissaan Sorosin valuuttaspekulaatiot, joilla oli vakavia seurauksia Ruotsin talouteen. Vuonna 1989 Soros rahoitti Tšekkoslovakian samettivallankumousta. Hän oli rahoittamassa niin ikään organisoituja vallankaappauksia Kroatiassa, Georgiassa, Slovakiassa ja koko entisen Jugoslavian alueella. Soros tuki taloudellisesti myös protestiliike Occupy Wall Streetiä aiheuttaakseen epävakautta USA:n taloudessa. Soros oli lisäksi mukana rahoittamassa Black Lives Matteria luodakseen rotujen välistä eripuraa Yhdysvalloissa. Soros syyttää Yhdysvaltoja siitä, että maa on suurena esteenä oikeudenmukaisen maailmanjärjestyksen luomiselle. Soros ihannoi ylenpalttisesti sortovaltio kommunistista Kiinaa, sillä totalitaarisella Kiinalla on paremmin toimiva valtio kuin USA:lla.

Mastercard Foundation

Viime vuosina Soros on solminut kumppanuuden luottokorttijätti Mastercardin kanssa. Hänellä on jo pitkään ollut käynnissä kehitysprojekti Mastercard Foundation. Soros ja Mastercard ovat luoneet yhteisen alustan nimeltä Humanity Ventures (suom. humanitäärinen riskipääoma). Soros on Open Society Foundationsin kautta rahoittanut monia poliittisia projekteja, mutta Mastercard ja Soros lausuivat yhteisessä lehdistötilaisuudessa: “Humanity Venturesin tarkoituksena on rahan tienaamisen ohella saada muita liikemiehiä investoimaan siihen.” Pääasiallisena päämääränä onkin “pakolaisten” elämänlaadun parantaminen koulutuksen, sairaanhoidon ja taloudellisen kehityksen kautta.

“Pakolaiset pakotetaan usein elämään epätoivossa tulomaissaan, sillä heillä ei ole pääsyä taloudellista tukea tarjoaviin valtion virkoihin”, kirjoittivat Soros ja Mastercard. Molemmat sivuuttivat täysin sen tosiasian, että veronmaksajat joutuvat pakolaisten tulomaissa maksamaan valtavia summia kustantaakseen heille asunnot, rahaa, ruokaa ja sairaanhoidon, ja julkiset instituutiot sekä osia valtioiden talouksista ovat nyt polvillaan.

“Investointimme tähän sosiaaliseen toimintaan yhdistettyinä Mastercardin kykyyn luoda kestävää yhteiskuntaa palvelevia virkoja osoittavat, kuinka yksityinen pääoma näyttelee ratkaisevaa roolia sosiaalisten ongelmien ratkaisussa”, jatkavat Soros ja Mastercard lehdistötiedotteessa.

Monet yliopistot ovat sitten Mastercard Foundationin perustamisen saaneet osakseen Mastercard Foundation -ohjelman, jolle Soros tuleekin asettamaan nyt aiempaa poliittisemman leiman. Koulutukset ja yliopistojen kurssiohjelmat tullaan liittämään yhteen tulevaisuuden politiikan, sosiaalisen aktivismin sekä taloudellisten investointien kanssa.

Yksityistä pakolaispolitiikkaa

Vaikka jotkut kansallisvaltiot ovat siis ilmaisseet, etteivät ne enää halua muukalaisinvaasion jatkuvan rajoittamattomissa mittasuhteissa, tulee rajoituspolitiikka lopulta hukkumaan yksityisten sidosryhmien intressien alle. Mitä heikompia maiden hallitukset ovat suhteessa pankkisektoriin, sitä suurempaa osaa politiikasta pankit itse hallitsevat. Kun pankit haluavat muunrotuisten invaasiota taloudellisista ja poliittisista syistä, on heillä valtaa varmistaa, että sen mukaista politiikkaa tullaan myös toteuttamaan.

Lähteet: Nordfront, Breitbart, Capital Reasearch Center, Rusjournal.org

7 KOMMENTIT

 1. Kaikki tuollaiset luottokorttifirmat ovat “epäpyhiä”, perustuvat puhtaasti riistoon ja velkaorjuuteen.
  Persaukiset ja ne joilla ei ole hajuakaan rahan hallinnasta, ovat näiden kioskien pääelinkeino.

 2. Hyvä ja taustatyötä vaatinut artikkeli. Valitettavasti se hukkuu pian nopeasti vaihtuvien uutisten joukkoon.

 3. > Hän on muun muassa vakavasti vaurioittanut
  > Ison-Britannian, Malesian, Ruotsi, Tšekkoslovakian,
  > Kroatiassa, Georgiassa, Slovakiassa, Jugoslavian, …

  Kaikenlainen sääntely aina tarkoittaa ilmaista lounasta jollekin taholle. Juuri sen takiahan valtiollista sääntelyä harjoitetaan. Eri sääntelymuodoista valuutan sääntely on kaikkein pahinta, koska siihen liittyvät riskit ovat valtavia.

  — Sitten, kun riski toteutuu, osoitellaan syyttävällä sormella ulkomaille.

  Ei ole Sorosin vika, että hän istui valtioiden kattamiin ilmaisiin lounaspöytiin ja törsäili niissä kuin sika pellossa. Vieläpä jätti mässäilyn jäljet toisten siivottavaksi.

 4. Tuollaisista perskärpäsistä tulee hankkiutua eroon. Vielä tulee aika, kun niiltä riisutaan valta ja ryöstösaalis palautetaan kansalle.

Comments are closed.