Koti Aktivismiraportit Aktivismia kansanmurhaa vastaan

Aktivismia kansanmurhaa vastaan

3

21.–27.3. Punainen Risti ja Suomen eliitti viettävät “rasisminvastaista viikkoa”. Itsenäisyyttä vaativat suomalaiset viettävät sen sijaan valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa: #Kansanmurha #Milloinviimeksi

Helsingissä kerättiin Itäkeskuksen Citymarketilla ruoka-apua vähäosaisille suomalaisille. Suomalaisapuliivit päällä olleet vapaaehtoiset jakoivat lappuja, joissa pyydettiin lahjoittamaan ruokaa, joka tullaan lahjoittamaan eteenpäin. Vastaanotto tempaukselle oli positiivinen, ja saimmekin noin puolentoista tunnin aikana kärryt täyteen lahjoitettua ruokaa.

Muista vierailla osoitteessa Suomalaisapu.fi!

hki14131650 hki14131652 hki14131653 hki14131654

Myös Tampereella järjestettiin ruoka-apukeräys torstaina. Keräys tuottikin mukavan määrän: kaksi kärryllistä elintarvikkeita, jotka lahjoitetaan lähiaikoina jaettaviksi Tampereen alueelle.

tre14131695 tre14131696 tre14131697 tre14131698

Ulvilassa Suomalaisavun vapaaehtoiset kerääntyivät kahden kaupan edustalle jakamaan kaupassa kävijöille lehtisiä, joissa kerrottiin Suomalaisavun toiminnasta. Lehtisissä kehotettiin myös osallistumaan omalta osaltaan esimerkiksi pienellä ruokaostoksella avustustoimintaan. Vastaanotto vapaaehtoisten toiminnalle oli positiivista, ja ruoka-avustusta tuli kerättyä varsin kiitettävästi.

SuapUlvila

Lahden aktivisteja jalkautui kaupungin keskustaan valtamediaa edustavan Mediatalo Esan välittömään läheisyyteen jakamaan ohikulkijoille Vastamedia-julkaisua. Oli ilahduttavaa huomata, kuinka myönteisesti tiiviiseen tietopakettiin suhtauduttiin. Päivän lopuksi ryhmä kokoontui pitämään palaverin, jossa summattiin kuluvan viikon tähänastiset tapahtumat ja jossa päätettiin keskeisistä kevättä koskevista suunnitelmista.

lahto1a lahto2a

Oulun aktivistiryhmä teki päivän hyvän työn ja jakoi Vastamedia-lehteä Syynimaan alueelle.

oulu.rvv.1

Jyväskylän aktivistiryhmä jakoi Vastamedia-lehteä Ristonmaan kaupunginosassa, minkä jälkeen ryhmä ripusti keskustan läheisyyteen banderollin.

jklIMG_5500 jklIMG_5497

Voit tukea kampanjaviikkoamme esimerkiksi jakamalla artikkeleitamme sosiaalisessa mediassa tai levittämällä tulostettavia lentolehtisiä omalla paikkakunnallasi. Tahdomme kannustaa suomalaisia omatoimiseen aktivismiin erityisesti kansanmurhan vastaisella viikolla! Lentolehtisiä voi tulostaa kampanjasivulta ja DIY-sivulta.

Huom.! Flyereiden tekstit saattavat näyttää sekavilta Internet-selaimessa, mutta pdf-lukuohjelmalla ja tulostettaessa ne näkyvät normaalisti.

3 KOMMENTIT

  1. Mahtavaa. Tälle on tarvetta juuri nyt, kiitoksia osallistuneille 🙂

    • Jos löytyy kuvia, voit laittaa niitä esimerkiksi Kansallisen Vastarinnan FB-sivun kautta viestinä tai sähköpostilla tulemaan, niin voidaan myös julkaista ne!

Comments are closed.